2009 Ekim Anneleri

ne su koyacam basucuma banane baba olmak o kadar kolaymi :dilcikar: zaten suyu getiriyo iciyom geri götürüyo bardagi geliyo basini yastiga koydugu gibi horluyo bende istioymki uyumasin hahahaha cok hayinim

:roflol:fatoşcumm yazık kızz adama benimkide tam tersi beni uyandırıp su istiyoo yazııkkkk banaaa yaaaaaaamafoldumbenmafoldumben

Herkes aynı sanırsam, ne kadar bacağımın arasına yastık da koysam, geceleri bazen sırtüstü uyanıyorum. Bi de hap aynı tarafa yatınca belim ağrıyo yaa

bende yemege gidiom kıslarrr

ben kocimden ayrı yatamam elimi attıımı onun orda oldugnu hissetmem lazım:asigim:

zuzum sola yatınca kan akışı daha ii oluomuş bebiş daha ii besleniomuş alıştır kendini kuşum

geçmiş olsun gülicanımmmmmmmmm depondan beslenmiştir annesi merak etme

bende öleyim elam sola yatıom sol bacagım agrıo bu sefer saha yatıom o da agrıo bi süre sonra bi bakıom sırtüstü yatıom offf elimizde degilki napcaz bilmiom

aynennn bide kasiniyonuzmu? bacaklarim felan hep kasiniyo karnim gögüslerim manyak olacam

Ayyyh ben accık accık kaşınmaya başladım. Ama çok korkuyom çatlıcamız zaman kaşınırmışız da :1shok:

bis yemeğe gidiyoz kuzularrkaydirigubbakcemile4

bu arada size pes yanee ben kocişle ayrı yatıyom adamcığaz karnıma falan vururum diye büzülüp yatıyo düşcek nerdeysekaydirigubbakcemile3 bende maşallah ayaklar biyerde, popo biyerde kafa biyerde yatarımkaydirigubbakcemile2 şincik geniş geniş ortaladım yatıyom tavsiye ederimyerimseniben

afiyet olsun abazammm mucuxx

gülicancım geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine:teselli:

:roflol:fatoşcumm yazık kızz adama benimkide tam tersi beni uyandırıp su istiyoo yazııkkkk banaaa yaaaaaaamafoldumbenmafoldumben

yok kiz adam birak beni uyandirmayi sabah kalkarken uyandirmadan kalkmaya calisiyo kiyamamm oyyy :asigim: ahanda özledim :asigim:

yazık kıyamam :1hug: bizimkide tobe kalkmaz.ben uyanınca gıcıklıgına durterim oflarım puflarım adam hic uyanmıo yaa. bebege nasıl bakacaksa :olmaz: bide gece nobetleri benim diodu haspam

selam annişkolar iyisiniz deelmüüüü :nazar:
biz de eyyük.
gülican geçmiş olsun canım.
ben de soluma yatmaktan pert oldum kızlar , zaten başka tarafa yatamıyorum bebiş anca sola yatınca sakinleşiyo alıştı herhalde.
bana da doktor artık ilişki yok dedi. sanki bi nane yiyen var ... kaydirigubbakcemile4

yazık kıyamam :1hug: bizimkide tobe kalkmaz.ben uyanınca gıcıklıgına durterim oflarım puflarım adam hic uyanmıo yaa. bebege nasıl bakacaksa :olmaz: bide gece nobetleri benim diodu haspam

bukatcimm ben değil ama taha bi ses yapsa adam zırtt ayakta valla tahayı gece o bakıyo suyunu verio çişini yaptırıooo o bile yeter aslındaa :asigim:

biz de eyyük.
ben de soluma yatmaktan pert oldum kızlar , zaten başka tarafa yatamıyorum bebiş anca sola yatınca sakinleşiyo alıştı herhalde.
bana da doktor artık ilişki yok dedi. sanki bi nane yiyen var ... kaydirigubbakcemile4

abowwww oda niye kızzz kasılmalardan dolayı mıı lülülülülülü:jeyyar: kocişine söledin mi dr böle diyo diyeevereliniortakanlaştınız mı

aynennn bide kasiniyonuzmu? bacaklarim felan hep kasiniyo karnim gögüslerim manyak olacam

yo kaşınmıyorum daha şükür
toplamda kac kg aldın fatossositososito
zuzu sen ne zamandır 70 sin sekerim kilo almıo musun? fururum hepinizi ben dayanmısım 12-13 kiloya aaaaaaa

epeydir 70im ben de hatırlamıorum nezamandır lülülülülülü 3 haftadır filan ööleyim cücümm..çok şükürr :)

bende yemege gidiom kıslarrr

ben kocimden ayrı yatamam elimi attıımı onun orda oldugnu hissetmem lazım:asigim:

zuzum sola yatınca kan akışı daha ii oluomuş bebiş daha ii besleniomuş alıştır kendini kuşum
iwit dandanım alışmak gerenkk
konu yatmak sanırım..
bu gece hiç uyyamadım yahu saat 5 ten beri gözlerim ferfecir okuyomafoldumben

aybikk çok fena o uykususluk..dün de ben ööleydimm..accık uzan belkim uyursun
biz de eyyük.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X