2009 Ekim Anneleri

:nazar:

hehehehehe vallami diyorsun kiz masallah size:nazar::nazar::nazar: allah muhabbetinizi artirsin :))))))

evlilik dedinizde aklima geldi 18 temmuzda ben evleneli 7 yil oldu :) hala esimle yeni evli gibiyizdir insallah omur boyu devam eder , aklima gelen ise simdi imam nikahida oluyor ya hoca okudu falan sonra dedi artik siz allah katinda kari kocasiniz yani artik gezebilir el ele tutusabilir birde hos muhabbetler edebilirsiniz dedi anladiniz mi dedi anladik dedik :))))))))) hoca kapidan cikarken tekrarladi cocuklar hos muhabetler deyince ne demek istedigimi anladiniz degilmi diye anladik hocam dedik adam detay vermeye utandi ama surekli soyleyip durdu sanki 13 yasinda cocuklara anlatir gibi aa ne gunlerdi

eh o zamanın gençleri şimdiki gibi anasının gözü deldi malum koskaca 7 yıl. imamda öküzü sağlam kazığa bağlamak istemiş:))))))))))

hehehehehe vallami diyorsun kiz masallah size:nazar::nazar::nazar: allah muhabbetinizi artirsin :))))))

evlilik dedinizde aklima geldi 18 temmuzda ben evleneli 7 yil oldu :) hala esimle yeni evli gibiyizdir insallah omur boyu devam eder , aklima gelen ise simdi imam nikahida oluyor ya hoca okudu falan sonra dedi artik siz allah katinda kari kocasiniz yani artik gezebilir el ele tutusabilir birde hos muhabbetler edebilirsiniz dedi anladiniz mi dedi anladik dedik :))))))))) hoca kapidan cikarken tekrarladi cocuklar hos muhabetler deyince ne demek istedigimi anladiniz degilmi diye anladik hocam dedik adam detay vermeye utandi ama surekli soyleyip durdu sanki 13 yasinda cocuklara anlatir gibi aa ne gunlerdi

amin kuzumm:Saruboceq:

nann o nasıl hocaymış utanmasa zifaf odasını size o hazırlıcakmış:roflol:

yok canım daha war wakit sıkma canını sen..yan yatıyo enazından tamamen ters de durabilirdi demi..34te filan dönenler oluyo..hatta son anda bile şaşırtıyomuş bazen

ılık bi duş alsan canımm..ara doktoru mutlaka kıs korkutma bizi

Dooru söylüyon zuzum iyiki tamamen ters diil. Aslında ahtapot gibi nası durduğunu da anlamıyom. Bazen dönmüş bu kaburgalarımı tekmeliyo diyorum, sonra bakıyom sol tarafa vuruyo yaramass. :asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoş muhabbet haaakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

nan niye benim sorunumla kimse ilgilenmiyo küsüceem şimcik o olacak heeeee

Son düzenleme:

Ne muhabbet meraklısı adammış yaa :roflol: :roflol:

OTE=tahamm;8068243]zuzum bana anlatmıştı özelden yolluyomm[/QUOTE]

sağol canım senden başka ipleyen yok zaten beni kaydirigubbakcemile5

eh o zamanın gençleri şimdiki gibi anasının gözü deldi malum koskaca 7 yıl. imamda öküzü sağlam kazığa bağlamak istemiş:))))))))))

hehehehe kiz biz esimle gule gule öldük hoca gidince o zamanlar hoca yazik bizi birsey bilmiyor sandi sanirim :) ama biz oooooo herseyi konusurduk esimle evlenmeden once esim bu konularda baya bilincli idi :))))))) cok halt etmis anlasilan :))))))))
birde hoca okumadan once demir para koydurdu masaya o bozuk demir paralar hala esimin cuzdanin bir kosesinde durur bazen aklina gelince bakar guler

hehehehe kiz biz esimle gule gule öldük hoca gidince o zamanlar hoca yazik bizi birsey bilmiyor sandi sanirim :) ama biz oooooo herseyi konusurduk esimle evlenmeden once esim bu konularda baya bilincli idi :))))))) cok halt etmis anlasilan :))))))))
birde hoca okumadan once demir para koydurdu masaya o bozuk demir paralar hala esimin cuzdanin bir kosesinde durur bazen aklina gelince bakar guler

nasıl yani. ne işe yarıyomuş o bozuk paralar?????

sağol canım senden başka ipleyen yok zaten beni kaydirigubbakcemile5

hooooop. bak sen de benim yadığımı görmedin.ipliyoz ya[/QUOTE]
evet beni ipleyen 2 oldu yok mu arttıran şekerim ben onu senden önce yazmıştım naberrrr
yok mu arttıran:umursamaz:

Back
X