2009 Ekim Anneleri

ya kizlar sohbetinizi bolmus gibi olcam ama bisey sorucam. az once mesajlarda okudum dikissiz normal dogumdan bahsetmisiniz, dikissizidemi varmis bu isin? peki dikis atilmayinca o bolgede esneme falan olmuomu. sonucta okadar acilcak yaneee??CADIARZU

bide ben bebegimin kafasini hissedebiliyorum. karnima dayandiginda elime gelen en sert yer kafasi oluyormus. ilginenlere duyrulur.

canım biz esprisine konuşmuştuk öle bi dogum yok bildigim kadarıyla ilk dogumlarda mutlaka kesi atıyorlarmış kesmezlerse yırtılıyormuş zaten

selam kızlar ben geldim.. nasılsınız
ben hiç iyi değilim...
sabah banyoda düştüm bacaklarım ayrıldı.. bacağımın bir tarafı mosmor oldu... canım halenda çok acıyor..mafoldumben

ya kizlar sohbetinizi bolmus gibi olcam ama bisey sorucam. az once mesajlarda okudum dikissiz normal dogumdan bahsetmisiniz, dikissizidemi varmis bu isin? peki dikis atilmayinca o bolgede esneme falan olmuomu. sonucta okadar acilcak yaneee??CADIARZU

bide ben bebegimin kafasini hissedebiliyorum. karnima dayandiginda elime gelen en sert yer kafasi oluyormus. ilginenlere duyrulur.

tabii canım benim ilk doğumum dikişsiz oldu:nazar: açılman iyi olursa kesmeye gerek kalmıyo ondan bahsediyoduk:Saruboceq:

zuzum sıcaklardan isilik gibi bişi olmuştur belki canım

papatyacım teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan

kolumun içkısmı bileğimin accık yukarısı..isilik olcak biyer de diil ama..ayy bulduumm çikoo yüzünden..:kedi:

eğer açılma çok olursa yırtık kesik neim olmas yani dikiş te olmas kanımca..

aman arada ye elam ya bişi olmaszemuszemus

hoşgeldin paptya bilmiom canım nerde o tablo

opuyorumnanaktan

aferin yani ela şimdi ben senin bu yazdığından yüz bulup dolaptaki çikolataya saldırmazmıyım??????

kaydirigubbakcemile3 hadi nan beni bahane etmezemuszemus

ne yiyon nannn bak benimde canımı çektirdin :oklava:hamile kaldığımdan beri öle köyü şeyler yemiyom:umursamaz::umursamaz::olmaz::

ben arada dayanamıyom yaamafoldumben oysa sağlıklı sağlıklı sütle muzum vardı:kedi:

bikereden bişiy olmas kuzumm

o başka şey için geçerli değilmiydi nannsırnaşık şey

aman taktıgın seye bak ben cok sık yapıorum o seyi sırnaşık şey

abartma kuzum sende, arada yapyerimseniben

ne yiyon kıss hayırdır beb sütümü içiyorum şuan sağlıklı sağlıklı.

amann senin gibi sağlıklı sağlıklı beslenipte 10 kilomı alayımkaydirigubbakcemile3

canım biz esprisine konuşmuştuk öle bi dogum yok bildigim kadarıyla ilk dogumlarda mutlaka kesi atıyorlarmış kesmezlerse yırtılıyormuş zaten

kesilmeyenler deoluyo canım.. benim bi arkadaşım ilk bebişini dünyaya getirdi şubat ayında ve hiç dikişi yok. ama kendi beden eğitimi öğretmeni sürekli hareket ahlindeymiş. genelde doktorların kolayına geldiği için hemen kesiyoalr... aslında yapacağımız yürüyüşler ve yüzmeler dikişsiz doğum yapma şansımızı arttırıyo ama hangi ölçüde onu bilemiyorum

ben hiç iyi değilim...
sabah banyoda düştüm bacaklarım ayrıldı.. bacağımın bir tarafı mosmor oldu... canım halenda çok acıyor..mafoldumben

ah be güzeliimm çok geçmiş olsun..karnında bişiy yok dimi ağrı filan..

ben hiç iyi değilim...

dikkat etsene tatlım bacaklarını havaya dik yat allah esirgesin :1hug: son aylarda daha dikkatli olalım:Saruboceq::Saruboceq:

ayy inşallah dikişsiz dogurrursunuz kıslar valla ben hareketsiz oldugum için sanmıorum o kadar açılma olacagınımafoldumbenhatta doguramıcam içimde kalacak

ben hiç iyi değilim...
offf gecmiş olsun canım yaa Allah esirgesin bebiş nasılll :çok üzgünüm:

ben hiç iyi değilim...

geçmiş olsun canım çok dikkatli olmalıyız...bu arada sen geçende yazmışsın hala her sabah çıkartıyorum diye bende sana yazmıştım ama okuyamadın sanırım...diyorumki acaba sabah aldığın bazı hapların etkisi olabilirmi sabahları istifra etmenin...mesela ben hic vitamin kullanamadım 3cu aydan beri cunki hemen çıkartıyordum ne varsa doktora danıştım oda miden bazı maddeleri kabul etmiyo olabilir ozaman iyi beslenmeye çalış yoksa bebek senden alacağını alır sen halsiz kalırsın demişti...

Back
X