hoşgeldin papatyalım a.s.
babygaga.com adresini mi soruyorsun canım sen
Bilmiyorum orasımı ama şimdi ben 27+2 yim ya bugun kaçıncı ayda oluyorum ve hangi haftalarda kaçıncı ayda oluyoruz onu belirten bir tablo ardı onu soruyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin papatyalım a.s.
babygaga.com adresini mi soruyorsun canım sen
aman taktıgın seye bak ben cok sık yapıorum o seyi sırnaşık şey
ya kizlar sohbetinizi bolmus gibi olcam ama bisey sorucam. az once mesajlarda okudum dikissiz normal dogumdan bahsetmisiniz, dikissizidemi varmis bu isin? peki dikis atilmayinca o bolgede esneme falan olmuomu. sonucta okadar acilcak yaneee??CADIARZU
bide ben bebegimin kafasini hissedebiliyorum. karnima dayandiginda elime gelen en sert yer kafasi oluyormus. ilginenlere duyrulur.
aferim sana bi marifetmiş gibi sölüyon sus bakayımklava: duymayım bidaha sonra benim gibi 30 kilo alırsın
lmaz:
lmaz:
ya kizlar sohbetinizi bolmus gibi olcam ama bisey sorucam. az once mesajlarda okudum dikissiz normal dogumdan bahsetmisiniz, dikissizidemi varmis bu isin? peki dikis atilmayinca o bolgede esneme falan olmuomu. sonucta okadar acilcak yaneee??CADIARZU
bide ben bebegimin kafasini hissedebiliyorum. karnima dayandiginda elime gelen en sert yer kafasi oluyormus. ilginenlere duyrulur.
zuzum sıcaklardan isilik gibi bişi olmuştur belki canım
papatyacım teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan
aman arada ye elam ya bişi olmaszemuszemus
hoşgeldin paptya bilmiom canım nerde o tablo
aferin yani ela şimdi ben senin bu yazdığından yüz bulup dolaptaki çikolataya saldırmazmıyım??????
ne yiyon nannn bak benimde canımı çektirdinklava:hamile kaldığımdan beri öle köyü şeyler yemiyom:umursamaz::umursamaz:
lmaz::
bikereden bişiy olmas kuzumm
aman taktıgın seye bak ben cok sık yapıorum o seyi sırnaşık şey
ne yiyon kıss hayırdır beb sütümü içiyorum şuan sağlıklı sağlıklı.
canım biz esprisine konuşmuştuk öle bi dogum yok bildigim kadarıyla ilk dogumlarda mutlaka kesi atıyorlarmış kesmezlerse yırtılıyormuş zaten
kıslarr ben şuan kötü bişey yapıyomfastfood olan bişey yiyom ama cnm çok çektiimafoldumben
bak bakim bu adrese istedigin yer burasımıBilmiyorum orasımı ama şimdi ben 27+2 yim ya bugun kaçıncı ayda oluyorum ve hangi haftalarda kaçıncı ayda oluyoruz onu belirten bir tablo ardı onu soruyorum canım
selam kızlar ben geldim.. nasılsınız
ben hiç iyi değilim...
sabah banyoda düştüm bacaklarım ayrıldı.. bacağımın bir tarafı mosmor oldu... canım halenda çok acıyor..mafoldumben
ben hiç iyi değilim...
sabah banyoda düştüm bacaklarım ayrıldı.. bacağımın bir tarafı mosmor oldu... canım halenda çok acıyor..mafoldumben
opuyorumnanaktan
amann senin gibi sağlıklı sağlıklı beslenipte 10 kilomı alayımkaydirigubbakcemile3
offf gecmiş olsun canım yaa Allah esirgesin bebiş nasılll :çok üzgünüm:selam kızlar ben geldim.. nasılsınız
ben hiç iyi değilim...
ben hiç iyi değilim...