2009 Ekim Anneleri

selam kızlar ben geldim.. nasılsınız
ben hiç iyi değilim...
sabah banyoda düştüm bacaklarım ayrıldı.. bacağımın bir tarafı mosmor oldu... canım halenda çok acıyor..mafoldumben

elifcim çok geçmiş olsun cnm :teselli:
bende artık banyo yaparken dikkat etmeye çalışıyom, bide düşerim korkusuyla evde kociş yokken yapmıyom banyo falan:umursamaz:

handancım ben birkere dikişsiz doğurdum hem yırtılma falanda olmadı akşamdan sabaha sabahtan akşama kadarda uyuyodum hem 31 kilo aldım hem uyuyodum uyuyodum uyuyodum zırt diye doğurdum ona güvendim gene hamile kaldım bu da öle olur inş.:teselli:

bu kez uymicam sana:umursamaz:

ne zaman uydun sanki:dilcikar:

ela götürdüm valla yarım çikolatayı light might ama çikolata dimi yane

kızım sen bahane arıyomuşunnlülülülülülü

10 değil bi kerem 12 :dilcikar: Ye ye fastdoodları löp löp et bol bol yağ kısım kısım selülit olsunda gör hihoyyyt

öğkkk ben enerjik bi insanım onları yakarımmlülülülülülü sen kendi içtiğin sütten aldığın yağlara bakk:dilcikar:

ne için geçerli ayhh?? CADIARZUbööle gewşek gewşek güldüğüne göre kesin edepsis bişiyyy:kedi: naniknanik

günahımı alıyonn:jeyyar:

hehehehehe kocişsiz yıkanamayanlar topiği açsanıza kaydirigubbakcemile3

napcaz kıs ordaa sen aç istersennkaydirigubbakcemile3

Evet bende banyoyu yanlız yapmıyorum kociş bekliyor klozettin üstüne oturup beni

canancım sizi öle düşünemiyom ben yıkanırken adam beni beklicek haaa anında biter dibimde ben banyoya girerken kapıyı bile kitliyom aynı şekilde kocişte kitlio hem bizim banyı küçük ikimiz sığmıyoz:sinifsinif:mafoldumben

handancım ben birkere dikişsiz doğurdum hem yırtılma falanda olmadı akşamdan sabaha sabahtan akşama kadarda uyuyodum hem 31 kilo aldım hem uyuyodum uyuyodum uyuyodum zırt diye doğurdum ona güvendim gene hamile kaldım bu da öle olur inş.:teselli:

kac kiloo ile hamiş kalmıstın ilk hamileliginde zemuszemus

Back
X