2009 Ekim Anneleri

handancım ben birkere dikişsiz doğurdum hem yırtılma falanda olmadı akşamdan sabaha sabahtan akşama kadarda uyuyodum hem 31 kilo aldım hem uyuyodum uyuyodum uyuyodum zırt diye doğurdum ona güvendim gene hamile kaldım bu da öle olur inş.:teselli:
ayy canım maşallahhh hepimiz senin gibi rahat dogurruuz inşşş :Saruboceq: 31 kilo nası aldın kısssssss verdinmi ne kadarını verdin?
handancım seni bilmeyen yok zaten rekor bayrağı senin elinde.:))))) ben pembe daha az almıştır diye düşünüyodum... lal nerelerde bu arada o da en son 4 kilo almıştı... moralimi bozuyo benim yaaaaaaa

:içelim::hooray::hooray:

handancım seni bilmeyen yok zaten rekor bayrağı senin elinde.:))))) ben pembe daha az almıştır diye düşünüyodum... lal nerelerde bu arada o da en son 4 kilo almıştı... moralimi bozuyo benim yaaaaaaa

hayir rekor bende arkadaslar ben suana kadar 16 kilo almis durumdayim:kedi:29+5 bugun

ah be güzeliimm çok geçmiş olsun..karnında bişiy yok dimi ağrı filan..

karnımda birşey yok yüzüstü düşmeyeyim diye kendimi yana attım bacağım morardı.. ama rahminde hiç olmadığı kadar kasılma var sanki..

dikkat etsene tatlım bacaklarını havaya dik yat allah esirgesin :1hug: son aylarda daha dikkatli olalım:Saruboceq::Saruboceq:

yatıyorum canım düştüğümden beri yatıyorum kaldırdım bacaklarımı havaya..

offf gecmiş olsun canım yaa Allah esirgesin bebiş nasılll :çok üzgünüm:

saol bitanem sırtüstü bacaklarımı havaya kaldırdım yattım ilk zamanlar kıpırtı yoktu ama şuan kıpırdadıkça seviniyorum walla..

geçmiş olsun canım çok dikkatli olmalıyız...bu arada sen geçende yazmışsın hala her sabah çıkartıyorum diye bende sana yazmıştım ama okuyamadın sanırım...diyorumki acaba sabah aldığın bazı hapların etkisi olabilirmi sabahları istifra etmenin...mesela ben hic vitamin kullanamadım 3cu aydan beri cunki hemen çıkartıyordum ne varsa doktora danıştım oda miden bazı maddeleri kabul etmiyo olabilir ozaman iyi beslenmeye çalış yoksa bebek senden alacağını alır sen halsiz kalırsın demişti...

çok saol canım.. haklısın eşimde kızdı zaten niye tek banyoya giriyorsun diye.. çok korktum ya... canım ben şuan hiç bir ilaç içmiyorum arada magnezyum alıyorum.. haklısın iyi beslenmem gerek..

candy geçmiş olsun ALLAH korusun evde tekken banyoya girmeyin aklım çıkıyo

saol canım çok saol..

elifçim geçmiş olsun canım çok dikakt et kendine. umarım ağrın falan yoktur...

saol canım sadece moraran bacağım hem ayrıyor hemde acıyor..

elifcim çok geçmiş olsun canım

ssaol handancım..

elifcim çok geçmiş olsun cnm :teselli:
bende artık banyo yaparken dikkat etmeye çalışıyom, bide düşerim korkusuyla evde kociş yokken yapmıyom banyo falan:umursamaz:

banada bu ders oldu daha da evde tekken girmem banyoya ..

Elif çok geçmiş olsun canım ya dr gitsenmi acaba tedbir amaçlı.

kocacım gelsin olmazsa akşam gidecez beraber.. şimdilik karnımda sorun yok gibi.. kıpır kıpır çünkü inşallah bu kıpırtılar hiç bitmez.. :sinifsinif:

Şenizhepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım sizleri çok seviyorum..Şeniz

candy elif cnm benim çok geçmiş olsun bitanem bişiyin yoktur umarım seninde minigininde ah cnm beni,m dikkatli ol yüzdün yüzdün kuyruguna geldin kuuşm tek girme banyoya

canancım sizi öle düşünemiyom ben yıkanırken adam beni beklicek haaa anında biter dibimde ben banyoya girerken kapıyı bile kitliyom aynı şekilde kocişte kitlio hem bizim banyı küçük ikimiz sığmıyoz:sinifsinif:mafoldumben

Ay altıma yapacağım şimdi :roflol: :roflol: amma fesatsınız nan hiç o yönde bir şey gelmemişti aklıma

ohaa nan o kadardaa değil hem öle olursa ben zararlı çıkarımm:roflol:

candyelif cnm benim çok geçmiş olsun bitanem bişiyin yoktur umarım seninde minigininde ah cnm beni,m dikkatli ol yüzdün yüzdün kuyruguna geldin kuuşm tek girme banyoya

kızlar ben biraz yayılayım laptop çok sıcak biraz uzaklaşayım şu aletten.. görüşürüz yine... muahhhhhhh

candyelif cok gecmis olsun tikat et kendinea.s.
zuzu anam sen isilik mi oldun? zemuszemus

çok saol canım..

candy elif cnm benim çok geçmiş olsun bitanem bişiyin yoktur umarım seninde minigininde ah cnm beni,m dikkatli ol yüzdün yüzdün kuyruguna geldin kuuşm tek girme banyoya

musyascım saol canım..
benim sadece moraran yerim acıyo miniğimde kıpır kıpır.. inşallah bu kıpırtılar doğuma kadar bitmez..
buda bana ders oldu koksamda kocacım olmadan girmem banyoya..

bakın şimdik şekerlerim hamile kaldığımda 49 kilocuktum (ahhh ahhhh) sonra yavaş yavaş almaya başladım aldım aldım aldım yarım dünyadan azcık daha büyüktüm hergün mantı makarna (üçer tabak ) her hafta dışarda yemek çikolata tatlı v.b yedikçe şiştim doğuma girdiğimde 80 kiloyu tamamlamıştım herkes bana acıyarak bakıyodu ayaklarım falan 4 tane oluyodu:çok üzgünüm: doğumdan çıktım 70 falandım herhalde geçmiş gün tam hatırlayamıyom ama en son 60 a kadar düştüm 62 ile hamile kaldım ilk üç ay kilo verdim sonra verdiğimi aldım şuan 67 kiloyum 5 kilo aldım gayet mutluyum ama hiçç yemek yemiyomm

Ben de uzanıcam tekrar kızlarr a.s. optumm
Elif Allah korumus daha cok dikkat et canımm hemen iyileşir ayaga kalkarsın inş.

bakın şimdik şekerlerim hamile kaldığımda 49 kilocuktum (ahhh ahhhh) sonra yavaş yavaş almaya başladım aldım aldım aldım yarım dünyadan azcık daha büyüktüm hergün mantı makarna (üçer tabak ) her hafta dışarda yemek çikolata tatlı v.b yedikçe şiştim doğuma girdiğimde 80 kiloyu tamamlamıştım herkes bana acıyarak bakıyodu ayaklarım falan 4 tane oluyodu:çok üzgünüm: doğumdan çıktım 70 falandım herhalde geçmiş gün tam hatırlayamıyom ama en son 60 a kadar düştüm 62 ile hamile kaldım ilk üç ay kilo verdim sonra verdiğimi aldım şuan 67 kiloyum 5 kilo aldım gayet mutluyum ama hiçç yemek yemiyomm

okadar kilo artisina karnin nasildi peki?cok fazla catlak falan olustumu?dogum sonrasi toparlandimi karnin?

Back
X