- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bollaşırsa büzgüyle toplarlar pile neim yaparlar şekil olurr kaydirigubbakcemile3
bollaşırsa büzgüyle toplarlar pile neim yaparlar şekil olurr kaydirigubbakcemile3
kızlar akşama kursumm var 8 den 10 a kadar napcam ben ya yemek konusunda dışarda hep hamur işleri atomlar falan var saat 10 a kadar açta kalamam napcam ya offff
havuz balıklarından alcaksın canım. zaten av yasağı olduğu için havuz balıkları var. çupra levrek falan. at fırına yağ da koyma yağlı balık bunlar zaten. çok süper oluyor. ben öyle yapıyorum. hem istanbulun pis denizinden çıkan boklu balıklarındansa havuz balıkları daha sağlıklı geliyor bana.
bende öle pişiriom zaten fırında somon yapıodum genelde ama bu aralar pek yapmıom ya canım istemio açıkcası , o zaman havuz balıgı istim balıkçıdan saol canım
yok canım müdürümle ücretsizi konuşmadım henüz izne giderken sorarsa ne zaman gelicen felan dei sölerim sormazsa iznim bitince ücretsiz istiorum derim mecbur ya verecek ya çıkaracak zaten , biz normal ssk isnini konuşmuştuk sen onu hatırlıon geçen gene sordu ne zaman die 7 agustısta gitcem doktora dedim ondan sonrasonı konuşmadık henüz
bende genelde karaköyde yiyiorum elam beklerim senide:))) ama şimdi varmıdır balık die tereddüte düştüm sezon degil die kocişle bi denicez artık akşamCADIARZUolmadı eminönünde yerim napım
kızlar 6 aylık bebek cumle kurar mı yaa:1shok: hatta biride dogudug gunden beri anne diomus :1shok: dogrumu sizceeeee
http://www.kadinlarkulubu.com/nasil-anne-babalariz/288458-c252ce-efeden-231ok-korkuyorum-3.html
o uyus kuzeni evde die evde pişirmek istemiorum:umursamaz:
ayy bu soruu benimde hep kafamı kurcalıyodu, bebek çıkan biyer nasıl eski haline döner diye son noktayı koydunya zuzum süpersinnopuyorumnanaktan
kızlar 6 aylık bebek cumle kurar mı yaa:1shok: hatta biride dogudug gunden beri anne diomus :1shok: dogrumu sizceeeee
http://www.kadinlarkulubu.com/nasil-anne-babalariz/288458-c252ce-efeden-231ok-korkuyorum-3.html
ohhh maşallah senden kralı yok o zaman :içelim: :teytey:bendim amazoncum çok şükür bişey kalmadı gayet güzel kız gibi derler ya öle işteyerimseniben:kedi::kedi::jeyyar::jeyyar:
ayy ne açık sözlüsün yafrımmkaydirigubbakcemile3
yaa sormaa cuma günü anadolu kavağının boklu denizinde kocişim kardeşim falan denize girdiler, şuan ikiside hasta, ya tesadüf yada denizden mikrop kaptılar, kimbilir balıklar ne alemdedir
ben beykozda balık ekmek yapan biyer var salaş biyer orda yiyom uskumru balığı kaydirigubbakcemile2
taktın sende kalepçe takarsa görürsünyasakkelime
zemuszemus ee dikiş bilen hatunum ya o bakımdan kaydirigubbakcemile2 onların yaptığını beğenmessem söker kendim yaparunn laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
bende genelde karaköyde yiyiorum elam beklerim senide:))) ama şimdi varmıdır balık die tereddüte düştüm sezon degil die kocişle bi denicez artık akşamCADIARZUolmadı eminönünde yerim napım