2009 Ekim Anneleri

Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar hepinize ben geldim uzun bir aradan sonra...
zemuszemus
Yalovada tatildeyiz ve ben de özledim, hazır iş falan da yok, foruma bi bakayım ne zamandır kimler ne alemde diye dedim :)

Burda hava, deniz, herşey çok gzel maşallah. Üç gündür de yüzyorum günde iki sefer olmak üzere. Yavruşumla beraber su kuşu olduk artık neredeyse :)
:emir_bebek:

Tatlım alışkın değilsen yürüyüşe, biraz da fazla kaçırdıysan kasabilir. Accık dinlen. Şikayetlerin azalacaktır inşallah yerimseniben

tesekkür ederim cnm sanırım biraz kastım yürüyüşü dinlenıyom sımdi opuyorumnanaktan

iyi tatiller tadını çıkar bizim yerimizede hihoyyyt ankarada kavruluyoz bizmafoldumben

munyascım korkma hayatım arada yapıyo kuzularımız benimide bazen yapıyo hemen yatıyorum başlıyo şımarmaya karnımda

Selam kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi seker testi yapildi doktora gitmeden yarim saat once verdikleri turuncu renkli icecegi icip ciktik tadi guzeldi ayni portakal suyu ama biraz sekeri fazla sonlara geldikce icimi yakti sekeri birde 5dk. icinde bitireceksin dedikleri icin zorladim kendimi.2 tup kan aldilar sonucu 2-3 gune kadar arayip bildireceklermis insallah yuksek cikmaz dua edin kizlar.Doktor kilomdan memnun kalmadi biraz yemek ye kilo al begenmiyorum dedi bu ay 400gr. almissin sadece dedi ama bende yiyorum dedim istahim yerinde hic ogun atlamiyorum ekmeksiz zaten karnim doymaz hergun ya et ya tavuk yemegi yiyorum mutlaka.Oyle deyince moralim bozuldu ama bebek saglikli bir sorun yok gelisimi yerinde dedi.Acaba dogum kolay olsun diyemi kilo al dedi eve gelince dusundum keske sorsaydim.

Ya bende önümüdeki hafta şeker için gidicem 2 bardak şekerli su içiriyolarmış :olmaz:
Nası içicem kara kara düşünüyorum:kedi:
Oğlumda bugün maşallahh halay çekiyo sanki içimdee :bbo:

munyascım korkma hayatım arada yapıyo kuzularımız benimide bazen yapıyo hemen yatıyorum başlıyo şımarmaya karnımda
:nazar::nazar:
pardon cnm görmemişim sanırım evi yakıyodumda o ara yazdın sanırım.cok dalgın ve unutkanım ve de sakar mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
nası yaniii evi yakıodun:uhm: canımm dikkat et hayatım aman
valalhi kuşum ya korkutuyolar bizi zilooşlarsırnaşık şey:nazar:
Allah esirgesin inş . :nazar:
Selam kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi seker testi yapildi doktora gitmeden yarim saat once verdikleri turuncu renkli icecegi icip ciktik tadi guzeldi ayni portakal suyu ama biraz sekeri fazla sonlara geldikce icimi yakti sekeri birde 5dk. icinde bitireceksin dedikleri icin zorladim kendimi.2 tup kan aldilar sonucu 2-3 gune kadar arayip bildireceklermis insallah yuksek cikmaz dua edin kizlar.Doktor kilomdan memnun kalmadi biraz yemek ye kilo al begenmiyorum dedi bu ay 400gr. almissin sadece dedi ama bende yiyorum dedim istahim yerinde hic ogun atlamiyorum ekmeksiz zaten karnim doymaz hergun ya et ya tavuk yemegi yiyorum mutlaka.Oyle deyince moralim bozuldu ama bebek saglikli bir sorun yok gelisimi yerinde dedi.Acaba dogum kolay olsun diyemi kilo al dedi eve gelince dusundum keske sorsaydim.
inş. şekerin norMal cıkar zelldacım :Saruboceq: merak ettim bebişin norMalse doktor sana nie kilo alman icin ikaz etmiş CADIARZU
Ya bende önümüdeki hafta şeker için gidicem 2 bardak şekerli su içiriyolarmış :olmaz:
Nası içicem kara kara düşünüyorum:kedi:
Oğlumda bugün maşallahh halay çekiyo sanki içimdee :bbo:

maşallah oğlusuna canımm :nazar:

:nazar::nazar:

nası yaniii evi yakıodun:uhm: canımm dikkat et hayatım aman

Allah esirgesin inş . :nazar:

inş. şekerin norMal cıkar zelldacım :Saruboceq: merak ettim bebişin norMalse doktor sana nie kilo alman icin ikaz etmiş CADIARZU

maşallah oğlusuna canımm :nazar:

Benim de garibime giden o endiselenmem o yuzden ama bebek normal dedi ultrasonda yok artik doguma kadar umarim hersey yolundadir

dikişsiz doom yapan kimdi yaw tahamm sen miydin kuzularım sen miydin karıştırdım . şey sorcam kutu toparladı mı kendini bollaşma felan kafamçokkarıştı

şekerum ben diilim benımkı dikişlıydı zaten ilk bebişim normal doğumdu 9 kılo almiştım 3100gr doğdu ıkıncı 30 kılo almiştım 3900 doğdu sezaryen oldu.ılkınde bıle dikişim vardı oyuzden kutu gayet ıyıdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool:

günaydın fıstıklar, bütün gece rüyamda tepişmediğim aile üyesi kalmadı, hemen hemen bütün akrabalarımla kavga ettim.Ohhhh rahatladım:kedi: Ama nasıl bağırıyorum, korktum valla bebeğe bişey olacak diye. İkinci rüya konum da gecelik meselesiydi, sezaryen olacağım, pijama mı gecelik mi daha iyi olur ki??? Birinin dikişlere denk gelme riski var, öbüründeyse pansuman yapılırken her yan tabak gibi meydanda olacak. Sezaryende pansuman yapıyolar değil mi hastanede? Offf cahilim cahil :utangac: Sezaryenciler pijama mı gecelik mi tercih ediyor, söyleyin bakalım??

günaydın pembeinci, söyle bakalım normal mi sezaryen mi, pijama mı gecelik mi? Ben sezeryanciyim de karar veremiyorum.

herkeslereee günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nabersiniz kizlar? bebekler nasil bugün? dün cok güzeldi yaaaaaa bütün aksam bebegim karnimi dalgalandirdii ya ayaklariyla yappiyor dimi? cünkü bebegimin basi asagida benim dönmedi doktorum dönmez zaten artik dogum kanalinda oldugu icin imkansiz dedi. biraz erken girdi ama olsun sabirsiz bebegim benim kime cektiyse :1closedeyes:

haftasonu bebek odalarina bakaccazzz ahhh sevincten ölüyorummm cok heycanliyimmm

sizlerde ne var ne yok

felisimfelisss bn normal dogum tercih ediyorum. icin tertemiz oluyor diye. mesela ablam sezeryandan vazgecmez. daha yeni dogum yapti ve 2 gün sonra cikti sezeryan oldugu halde. ve iyide allaha sükür. o sezeryanci ben normal dogumcu :)). yanimda hem gecelik hem pijama bulunduracagim

günaydın fatoş, kaan amcam sitesinde daha döner o diyor, belki de döner:emir_bebek:

yok tatlim dogum kanalina girmis basi daha dönmez dedi doktorum ve 3 hafta önce gitmistim girmisti bile sonra 2 hafta sonra sancilaninca halen ayni yerine oturdugu icin sancilandim yalanci dogum sancisi cektim karnim toplandi sertlesti sancilarla birlikte belimden karnima dogru bi sanci acayip bisi adet sancisi gibi. ama benim adet sancilarim öyle fecidiki bu yalanci dogum sancisi o kadar degildi

Ben de ikisini de götüreyim madem, pijamayı da şöyle iyice yüksek bellisinden seçersem sürtünmez herhalde.

yok tatlim dogum kanalina girmis basi daha dönmez dedi doktorum ve 3 hafta önce gitmistim girmisti bile sonra 2 hafta sonra sancilaninca halen ayni yerine oturdugu icin sancilandim yalanci dogum sancisi cektim karnim toplandi sertlesti sancilarla birlikte belimden karnima dogru bi sanci acayip bisi adet sancisi gibi. ama benim adet sancilarim öyle fecidiki bu yalanci dogum sancisi o kadar degildi

hadi yaaaa, peki kanala erken girmesinin erken doğumla falan alakası yoktur değil mi tatlım. Sonuçta her pozisyon rahat onlar için.

Back
X