2009 Ekim Anneleri

:))) saldıkça saldım ayy canım benim..
kız öyle hantal hantal değilim görsen beni,56 kiloyum şuan,arkadan hamile sanmazsın bir göbeğim var
ama napim kendimi yormak istemiyorum,
gün içerisinde ofisteyim zaten birde ofis dışında yormak istemiyorum kendimi
hafta sonları yayla evine gidiyorum orda hep yürüyüş yapıyorum zaten

gecelik fikrin için saol canım,ben de öyle yapıcam sanırım,ama ben hastaneden çıkarken gecelik felan giymek istemiyorum kendime güzel sportif bir eşofman almayı düşünüyorum

bende kan pıhtılaşması olduğu için ben normalden fazla üşüyorum kızlar o anlamda ben yinede tedbirli olmalıyım :((

ben öyle tatlım hastaneden çıkarken guzel bı eşofman ve ya elbise gıyerım.

kızlar hastanede doğum sonrası( zaten ebeler sölüyo ) gecelik giyin diyolar çünkü hemşireler saat başı pansuman ve temizliğe gelio pijama altı zor oluyo geceliği sıyırabiliyosun hem size kolaylık hemde hemşireye bence hastanede gecelik tercih edin

vereliniortakvereliniortak

ohh ohh maşallahhh allah daha çok versin bide beni ye üstünekaydirigubbakcemile3

muahhahahaha

ayyy oğluşum bi tepik attı çok şükür içim rahatladı acıkmı şdemek canım oğlum benimm :nazar:

opuyorumnanaktan gördünmü yavrum masallah

ay kıslar çalışıoz bebekleride yoruoz sanırsam :olmaz:

evet bencede dandanim. son iki günüm kaldi sonra doguma kadar raporluyum ohh inanin yakinda isi birakmak duygusu olunca zevkle geliyo insan hahahahaha

günaydın güzel annişler....çok yoğunum bugün sabahdan beri daha yeni oturdumm...ve hala birsürü iş var...ama günaydın deyim güzel annişlerede öle devam ediim işlerime dedimm...hepinizi öptüm fıstıklar............yerimseniben

lallimmm :asigim::asigim::asigim:

cnım ben 2 tane gecelik aldım ikisinide m beden aldım şimdi giyince bi göbek sıkıştıro ama göbek gitce için normal olacak hatta birazda bol olacak pijama almadım almıcam gecelik en rahatı ben şimdi bile hep geclik giyiom zaten

cnm ben bi pijamik bide gecelik almayı düşünüyorum...
ben L yada XL alırım ozaman normalde L giiyiom XL olsun rahat rahatyerimseniben
canım sen ne kadara aldın benim baktıklarım sabahlığıyla birlikte 60-70den aşşa yokmafoldumben
bide ne renk aldın ben geceliği pempe, pijamiki krem rengi falan düşünüyomzemuszemus

tabikide bir beden büyüğünü canım daracık şeylerle rahat edemeyiz tatlım ve muhakkak önden düğmeli olsun alkisalkisalkis

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ben birini önden dügmeli birinide öncen büzgü lastikli aldım ,büzgü lastiklerde kullanışlı ön tarafımı komple indirip emzirebilirimzemuszemus

büzgü lastikliyi hiç görmedim ben du aklımda olsunda sorarım bendeyerimseniben

günaydın cnmmmmmmmmm sanakolay gelsin..
sağol bitanemmmmopuyorumnanaktan
GÜNAYDIN CANIMM:asigim:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:
sağol canım sanada allah kolaylık versın umarım yoğunsun dıye aç kalmamişsin.a.s.
sağol bitanem...kahvaltımızı ettik oğluşumla meyvamızıda yedikkkkkkopuyorumnanaktan
lalcim günaydın kolay gelsinn

canım çok sağolllopuyorumnanaktan
kızlar biraz geçmişe baktım...bebek günde en az 10 kez hareket etmeli buna sadece tekme dahil değil..seyirme yer değiştirme hepsi içindee en az 10 kez.ve 30,haftadan sonra hareketleri saymak gerekiomuşşş...yerimseniben
gecelik konusunda ise....sezeryan için pijama normal doğum için gecelik daha rahat oluyorr.....yerimseniben

birde mehayın neyi var kaçırmışım benn...iyidir inşlahhhh

taham senin suyun evdemi geldi hastanedemi geldi nası oldu canım

hastanede geldi canım benim doğum kolay ve çabuk oldu allah hepimize öle versin. ben bebek kıpırdamıyo diye gittim dr alttan mua. etti 4 cm açılman var dedi nst ye bağladılar lavman yaptılar doğuma aldılar bende tık yok ne sancı ne bişey benim sancım yok dedim suni sancı verdiler iyice açılana kadar nst de kaldım sonra doğum sırasında suyum geldi çok çabuk oldu toplam 1 1,5 saat içinde inş. buda öle olur :Saruboceq:

sağol bitanemmmmopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:

sağol bitanem...kahvaltımızı ettik oğluşumla meyvamızıda yedikkkkkkopuyorumnanaktan

canım çok sağolllopuyorumnanaktan
kızlar biraz geçmişe baktım...bebek günde en az 10 kez hareket etmeli buna sadece tekme dahil değil..seyirme yer değiştirme hepsi içindee en az 10 kez.ve 30,haftadan sonra hareketleri saymak gerekiomuşşş...yerimseniben
gecelik konusunda ise....sezeryan için pijama normal doğum için gecelik daha rahat oluyorr.....yerimseniben

birde mehayın neyi var kaçırmışım benn...iyidir inşlahhhh

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

efet elacım normalin 1 bedeb büyünü al ben s giyiodum ondan m aldım ,gecelin birini mavi aldım kocim erkek anası oldgun belli olsun hastanede dedikaydirigubbakcemile3 büzgülü olan mor-lila aldım iki geceligi 40 tl aldım sabahlık almadım ama sabahlık neye gerekli olcakki hastaneden çıkarken elbisemi giyinicem evde de sıcakta sabahlık gerekmez bence

hastanede geldi canım benim doğum kolay ve çabuk oldu allah hepimize öle versin. ben bebek kıpırdamıyo diye gittim dr alttan mua. etti 4 cm açılman var dedi nst ye bağladılar lavman yaptılar doğuma aldılar bende tık yok ne sancı ne bişey benim sancım yok dedim suni sancı verdiler iyice açılana kadar nst de kaldım sonra doğum sırasında suyum geldi çok çabuk oldu toplam 1 1,5 saat içinde inş. buda öle olur :Saruboceq:

inş canım zaten suyun dogumda gelmesi çok iimiş benimde en çok istedigim şey inş:Saruboceq:lavman nasıl bişe canım ya çokmerak ediom

Kızlar günaydın,

Handanım ben sana ne demiştim sen tansiyon hastası değilsin, seninki de psikolojik delilikten benimki gibi. kaydirigubbakcemile5 Tansiyon sorunumuz olsa zaten hep yüksek çıkar hayatta o 9-5leri falan göremezsin. Benimki de 9-6 civarında hatta 8-4 olduğunda bayılma noktasına geliyorum. Dr.um azcık tuzlu ye bile dedi. Bu kadar düşük tansiyonda da vücut su tutmaz çocuk yeterli mineralleri alamazmış.
Çok sevindim tansiyonunun düşük olmasına umarım sonuna kadar böyle devam ederiz.:Saruboceq:
Gerçi 30lardan sonra azcık yükselirmiş genelde her hamilede ama önemli değilmiş.

inşallah darısı başımıza, kaçıncı haftanda doğurmuştun tahamm?

efet elacım normalin 1 bedeb büyünü al ben s giyiodum ondan m aldım ,gecelin birini mavi aldım kocim erkek anası oldgun belli olsun hastanede dedikaydirigubbakcemile3 büzgülü olan mor-lila aldım iki geceligi 40 tl aldım sabahlık almadım ama sabahlık neye gerekli olcakki hastaneden çıkarken elbisemi giyinicem evde de sıcakta sabahlık gerekmez bence

:1shok: dandan nann çok ucuz almışın nerden aldın söle bana...
ben sabahlığı hastanede en az 1 gece yatacağımız için dolaşırken, biri gelirse odaya bide üşürsem diye istiyorumyerimseniben
ben hastaneden çıkarken güzel bi eşofman giyerim diye düşünüyorumyerimseniben

Back
X