2009 Ekim Anneleri

hastanede geldi canım benim doğum kolay ve çabuk oldu allah hepimize öle versin. ben bebek kıpırdamıyo diye gittim dr alttan mua. etti 4 cm açılman var dedi nst ye bağladılar lavman yaptılar doğuma aldılar bende tık yok ne sancı ne bişey benim sancım yok dedim suni sancı verdiler iyice açılana kadar nst de kaldım sonra doğum sırasında suyum geldi çok çabuk oldu toplam 1 1,5 saat içinde inş. buda öle olur :Saruboceq:

Ne güzel allah herkese böyle doğum nasip etsin inş.

taham benimde senin gibi ilk doğumum 1-2 saat içinde oldu ve suyum gelerek başlamıştı doğumum...ama aradan 6-7 yıl geçtiği için bilmiom inşlah buda öle kolay olur....

Kızlar günaydın,

Handanım ben sana ne demiştim sen tansiyon hastası değilsin, seninki de psikolojik delilikten benimki gibi. kaydirigubbakcemile5 Tansiyon sorunumuz olsa zaten hep yüksek çıkar hayatta o 9-5leri falan göremezsin. Benimki de 9-6 civarında hatta 8-4 olduğunda bayılma noktasına geliyorum. Dr.um azcık tuzlu ye bile dedi. Bu kadar düşük tansiyonda da vücut su tutmaz çocuk yeterli mineralleri alamazmış.
Çok sevindim tansiyonunun düşük olmasına umarım sonuna kadar böyle devam ederiz.:Saruboceq:
Gerçi 30lardan sonra azcık yükselirmiş genelde her hamilede ama önemli değilmiş.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kısım geçen gün 17 ye çıktı ama naberrrkaydirigubbakcemile3 hem ii diosun hem düşük olması mineral felan diosun kıs oda ii degilmiş o zaman:)) bende çok kötü olunca tuzlu ayran içiorum geçen 7-4 oldu gözlerim kaydıkaydirigubbakcemile3 sıcaklardan düşüo sanırım aman yüksek olmasında düşsün razıyım zaten inşallah hep böle olur canımopuyorumnanaktan

zuzumm yazılanlarımı okuyon yafrım sesin çıkmıyoopuyorumnanaktan

bağırsakları boşaltmak ve temizlemek için kullanılan sıvı canım..makattan yapılıoyerimseniben
işte nası oluo detayları istiommmmmmm bişi sıkıolar bizde wc gidip yapıozmu ne ?kaydirigubbakcemile3
:1shok: dandan nann çok ucuz almışın nerden aldın söle bana...
ben sabahlığı hastanede en az 1 gece yatacağımız için dolaşırken, biri gelirse odaya bide üşürsem diye istiyorumyerimseniben
ben hastaneden çıkarken güzel bi eşofman giyerim diye düşünüyorumyerimseniben

kısım bizim evin orda iççamaşırcıdan aldım kaydirigubbakcemile3annem çok şirin yelekler almış dogumdan sonrası için onları giyinicem bendezemuszemus

normal doğumda lavman yapılıyor
sezeryanda gerekli olmuyormuş ama ondada sonda takılıyor

her şekildede bir takım şeyler yaşanacak yanii

ela öle önüme getirdiler lohusa geceli die pahalı pahalı kazıklıcaklar ya dedim ben normal geceliklere bakıcam saaolun dedim onlardam aldm aynı şey lohusa olunca fiyat 2 katızemuszemus

evet canım bebeği çıkartırken doktorun avucuna başka şaler bırakmak istersen yaptırmakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

böğğğğğ-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

işte nası oluo detayları istiommmmmmm bişi sıkıolar bizde wc gidip yapıozmu ne ?kaydirigubbakcemile3

kısım bizim evin orda iççamaşırcıdan aldım kaydirigubbakcemile3annem çok şirin yelekler almış dogumdan sonrası için onları giyinicem bendezemuszemus

sen nerde oturuyodun bakimmmkaydirigubbakcemile3
peki dandan seninkiler lahusa geceliği değilde normal gecelikmi yafrımCADIARZU
ben yanımda şalda götürücem hastaneyeyerimseniben

ooo slm kısslar bugün maasallah kalabalık burası:)))) BUGÜN BENıM DOGUM GÜNÜM :))) HADı KUTLAYIN:))))zemuszemus

fatoşum lalimm hoşbulduk cannarım..midem kaynıo alew alew yanıo resmen..hiiç hoş diilim..zilli kızımdan da acaip tepikler yiyorum tam dik duruyo herlde göğsümün altı batı oturuncak bi de aşşaya iyi sallıyo tepikleri.. :kedi: uzanıyorum o yüsdennn

ela öle önüme getirdiler lohusa geceli die pahalı pahalı kazıklıcaklar ya dedim ben normal geceliklere bakıcam saaolun dedim onlardam aldm aynı şey lohusa olunca fiyat 2 katızemuszemus

ayy cnm aynı anda yazmışız aşşada bende bunu sormuştum sanayerimseniben
yaa evet mantıklı ozaman normal geceliklerede bakim benyerimseniben

handancım neyin ayrıntısını istiyon şekerim lavman işte be popondan içeri ilaç veriolar sonra wc ye gönderiolar iyice boşalınca doğuma alıyolar ben temiz karu olduğum için benden bişey çıkmadı ama bunu bilmem :utangac:fena kabızlığım var bunda:roflol:

Back
X