2009 Ekim Anneleri

gunaydin kizlar...
hatunlar temmuzun 22 sindeyiz temmuz annelerinden dogum yapmayan 7 kisi kalmis baktiniz mi bilmiyorum ama cogu 38.haftasinda dogum yapmis sanirim bizde oyle olacagiz :)

Zuzucummm geçmiş olsun tatlım :çok üzgünüm:

Nurefsancım ben de ona dikkate ettim genelde haftasını dolduran yok 38 ortalaması var doğumun sanırım. Bana da hep 10 haftam kalmış gibi geliyor 40ı tamamlamam herhalde. Bir de erkek çocuklar erken doğuyormuş.CADIARZU

seldusum dogum gunun kutlu olsunnn opuyorumnanaktan
zuzum 2 gun once aynen senin anlattıgın gibi olmustum ılık banyo yaptım cok az da olsa faydasını gormustum canım inş. hemen gecer bebişler tekmeliyor mideyi sanırım yada tansiyon dusuyr :sinifsinif:

kızlar benim kalcamdaki catlaklar arttı yaa bide kasınıyrr off ne kadar igrencc yaa senağlama

geçmiş olsun zuzummmmm başını gövdenden yüksek tutcakmışsın uzanırlen o zaman geçermiş iki kat yastıkla uzan bi dene cnaım

tünaydin papatyam a.s.

canim benim sen uzan biraz kendini iyi hissetmiyorsan kalkma biside yapma su ic bol bol

saolun kıslarr..efet 2 yastık koydum biras ii geldi,bi de meywe yedim bastırdı sankim birass...
gunaydin kizlar...
hatunlar temmuzun 22 sindeyiz temmuz annelerinden dogum yapmayan 7 kisi kalmis baktiniz mi bilmiyorum ama cogu 38.haftasinda dogum yapmis sanirim bizde oyle olacagiz :)

az kaldı aazzzz

zuzumm bitanem geçmiş olsun:teselli:
midedeki sorunlar bu aylarımızda normalmiş, kendini yormamaya bol bol dinlenmeye bak:teselli:
zilloş kızınada maşallah bu arada:nazar:

strawımberiimm saol canımmm...

ben zaten 35ten sonra heran tetikte olurum gibime gelio..inşallah o günlere geliriz hayırlısıyla....

ya kıslar ben bişi dicem acaba şu ekim annelrinin içine doğum şekliyle ilgili bi konu mu açsak acabaaaaa, kim nasıl yapmak istiyo die; ben çok merak ediyorum daaaa :kedi:

herkese merhabalar kızlar
seldus doğum günün kutlu olsun bebişinle ve eşinle beraber nice mutlu yıllaraa.s.
zuzucum geçmiş olsun cnm.mide yanman geçmesse doktoruna sor istersen ilaç verir cnm yat dinlen sen.

zuzumm bitanem geçmiş olsun:teselli:
midedeki sorunlar bu aylarımızda normalmiş, kendini yormamaya bol bol dinlenmeye bak:teselli:
zilloş kızınada maşallah bu arada:nazar:

elamın anasııı saol kuşum..iwit ya rennie'yi su niyetine tüketmeye başladım..başucu ilacım:)))

saol teyzoşuu..aslında göğsümünaltını tekmelemesi hem rahatsıs edio hemde sewiniorum..yawruşum aşşaya dönük diye..normal doğum olayı:)

zuzucum geçmiş olsun tatlım sen handena bakma kafan yüksekte değil ayaklarının yüksekte olması lazım kendin yere uzan bi bel problemin yoksa ayaklarınıda koltuğa uzat çooookkk iyi gelio

kıs erkek çocuklar geç dogarmış ne erkeni

Kız ne bilim hep erken diyorlar erkek için. Bir de ben de şahit oldum çvremdeki bütün erkekler erken doğdu bu son 3 aydır. Olabilir yaniCADIARZU

strawımberiimm saol canımmm...

ben zaten 35ten sonra heran tetikte olurum gibime gelio..inşallah o günlere geliriz hayırlısıyla....

Amin Canım o günleri görürüz inşallah:Saruboceq:

zuzucum geçmiş olsun tatlım sen handena bakma kafan yüksekte değil ayaklarının yüksekte olması lazım kendin yere uzan bi bel problemin yoksa ayaklarınıda koltuğa uzat çooookkk iyi gelio

:dilcikar:internette öle yasıo kısımmmmm:mymeka:o senin dedin tansiyıonu düşürmek için

seldus canım iyiki doğdun...yerimseniben..
zuzum çok geçmiş olsun....:1hug:iki gündür bendede acaip bir mide yanması var ...kafamçokkarıştı

ben normal dogum istiyorum sekerim.hollandada zaten secme sansin yok bebek veya anne olum sinirina gelene kadar normal dogum yapiliyor..

ya kıslar ben bişi dicem acaba şu ekim annelrinin içine doğum şekliyle ilgili bi konu mu açsak acabaaaaa, kim nasıl yapmak istiyo die; ben çok merak ediyorum daaaa :kedi:

:dilcikar:internette öle yasıo kısımmmmm:mymeka:o senin dedin tansiyıonu düşürmek için

gülüm senin baktığın yer fossssssssss çıkmış o ne be ilk defa duydum bana dr da dedi ayaklarını dik diye hem kitaptada okumuştum karıştırıyom mu neCADIARZUkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:kedi:

Back
X