2009 Ekim Anneleri

paptyacım ben normal doğum istiom..inşlah bi terslik çıkmaz ve normal doğum yaparımmm....yerimseniben

nannn handan kıssss o listeyi bi gündemi yicen nannn o benim iki günlük yemeğim sen bu gidişle beni solda sıfır bırakıp 40 kilo ile :1shok:bayrağı eline alırsın:hooray:

Günayydın kısslar ya da tünayydın. Evde olunca bu saatlerde ancak ayılıyorum da opuyorumnanaktan

kıs ne var yediklerimde gayet normal bence ekmek sadece 3 dilim onuda azaltıcam zaten CADIARZU

kıss ne bileyim aslında normal de bana çok geldi ben günde 2 öğün yiyomm ya ara falan da yok süt aklıma gelirse amma varya ceviz yemeyen ben sizinle konuşurken 1 paket götürmüşüm yazemuszemuszemuszemus onun için çookk mutluyumm:sm_cool:

ANG€L;8085656 .!.:
herkese merhabalar kızlar
seldus doğum günün kutlu olsun bebişinle ve eşinle beraber nice mutlu yıllaraa.s.
zuzucum geçmiş olsun cnm.mide yanman geçmesse doktoruna sor istersen ilaç verir cnm yat dinlen sen.

rennie duo werdi canım zaten ama ona rağmen kötü oluo bazen..neyse geçti şükürr..

zuzucum geçmiş olsun tatlım sen handena bakma kafan yüksekte değil ayaklarının yüksekte olması lazım kendin yere uzan bi bel problemin yoksa ayaklarınıda koltuğa uzat çooookkk iyi gelio

bel problemim warrr...sırtüstü uzanamıyorum fazla ağrım oluo..hemde üsgünüm ama dandanın dediği doğruu:))))

zuzucum bide mide yanması için ilaç önrmedimi dr un merak ettimCADIARZU

rennie duo
seldus canım iyiki doğdun...yerimseniben..
zuzum çok geçmiş olsun....:1hug:iki gündür bendede acaip bir mide yanması var ...kafamçokkarıştı

saol lalillmm..geççek hepsi kuzucuklar gelincek...sana da geçmiş olsunn canımm

kıslar ben çıkıyorum çokk işim var evi süpürcem yemek yapcam pazara gitcem oooo çokk yorulacağım çokkkkkkkkkkkk hepinizi öpüyomopuyorumnanaktan

Back
X