ELAYA BAK A PAZAR GÜNÜ SONDU DİYOOO KIZIM BİZDE 7 AYDIR YOK BORU MUU KOSKOCA 7 AY kaydirigubbakcemile3
onu diyen ela değildi cnm handandı:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ELAYA BAK A PAZAR GÜNÜ SONDU DİYOOO KIZIM BİZDE 7 AYDIR YOK BORU MUU KOSKOCA 7 AY kaydirigubbakcemile3
bana bisey demedi doktor bende esime tamam yeter buraya kadar artik 7 aylik oldu deyince doktor bisey demedi diyor...sor o zaman diyorum utaniyormus:kedi:
selam kızlar..
banada doktorum cinsellikle ilgili birşey demedi cuma günü gitcem..:kedi: yasaklamaz herhalde cumartesi günü tatile çıkıcaz yok desede zaptedemem kocişi.. bizim eksiden neyse şimdide yok kısıtlama yok yane...:kedi::kedi:
alsam mıki dedim ama cumaya kadar bekliyim panik oldum şimdik geçendede benim kocik girmiştide denize:kedi:
kaydirigubbakcemile3
kısım misafirle aynı odada yatmıoz ya alla allakaydirigubbakcemile3 bizim için zaman mekan farketmez volume kısılır sadece:roflol:aslında ii fikir yıldırma politikası olabilir yuhhhhCADIARZU:roflol:
bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkadınız? ben hacısakir toz aldım.yumusatıcı zararlıymıs kullanmıcam. 30 derecede yıkasam yeter zannımcaCADIARZU
yaaaaaaaa kızlar abartmayın bence de adamlar bunalmasın dr son iki haftaya kadar olabilir diyo erken doğum riski yokmuş ayrıca anneye psikolojik açıdan iyi geliyomuş bu koca göbekle bile vazgeçilmezim diye anladınız mı????
aynen öyle canım ama sadce ben varım galiba..kısıtlaması olmayan...
ama ne yapim kociş istiyor bende melül melül bakınca dayanamıyom.. onu üzmeye..
ela neler ayirdin dogum valizina koymak icin soylesene ne ve kacar tane koydun kendininkileride yaz....
evet cok dogru..demekki burda topu topu 3 vazgecilmez kadin var...:lepi:ben tahammm cadyelifsırnaşık şey digerlerinden vazgecmis kocalari:roflol:
evet cok dogru..demekki burda topu topu 3 vazgecilmez kadin var...:lepi:ben tahammm cadyelifsırnaşık şey digerlerinden vazgecmis kocalari:roflol:
kendim için henüz bişey koymadım çünkü eksiğim bi benimkiler kaldı...
kızım içinse; 2 tk. hastane çıkışı, 1 takım komple iç zıbın setii, 3 tane çıtçıtlı badi, bi tane ayajklı pijama takımı, 6 adet ağız ve ter silme mendili, 2 tane önlük, 3 adet çorap aklıma gelenler bunlar cnm...
handan mı(( vay karıya bak onun göbeğinin neden bu kadar büyük olduğu şimdi anlaşılıyo.:roflol::roflol::roflol:
Mehaycım vazgeçilmeyen kadınların başında bence fatoş var, garibim onlarda azaltımışlar 2-3 günde bire indirmişler:roflol: