2009 Ekim Anneleri

ay ne savuncam ya size hiçbişey ıspatlamak zorunda degilim öle bi düşüncem yok alla alla ne saçmalıosunuz ha pişman etmeyin insanı neyse ben çıkıoyorum zaten stresliyim ugraşamam kimseyi ilgilendirmez

kızlarr herkesin özel hayatı kendinedir, şakayla karışık birbirimize takılıyoruz ama ciddi yorumlar yapınca işin tadı kaçıyo...

ay ne savuncam ya size hiçbişey ıspatlamak zorunda degilim öle bi düşüncem yok alla alla ne saçmalıosunuz ha pişman etmeyin insanı neyse ben çıkıoyorum zaten stresliyim ugraşamam kimseyi ilgilendirmez

dandanım sen üzmee kendini lütfenn, kendimi suçlu gibi hissediyorum ama benim şaka yolla söledimin farkında oldunu biliyorum...

kıslar herkesin dusuncesi hayatı.kimsenin kimseye karısma hakkı yok ki. hepimiz yetiskin insanlarız.bence hic bi mahsuru yok.ha ben yaptım mı hayır.ama yapanada saygı duyarım cunku kendi hayatıdır

kızlarr herkesin özel hayatı kendinedir, şakayla karışık birbirimize takılıyoruz ama ciddi yorumlar yapınca işin tadı kaçıyo...

tamam tatlımda bu foruma herkes bakıyoo üye olanda olmayanda tabiki bizi ilgilendirmezz ama bende fikrimi söledim herkes kendine yaşar tatlım inş. handancığımızı gücendirmemişizdir:teselli:

bencede evlenmeden aslaaaaaaaaaaaaaaa handancım sen yapmışsın ama savunma be güzzelim :1no2: çünkü gerçekten iyi bişey değill

taham cok afedersin ama böyle igrenc bir fikir sunmayi görmedim. kimseyi ilgilendirmez. ve böyle yorum yapmaya biraz olsun utanmissindir eminim. ortaya sunun fikirlerinizi bu cümle ne be

kizlar karniniza gunde kac kere catlak kremi suruyorsunuz???

canım ben sadece akşamları bir defa sürüyom okadar

:çok üzgünüm::1no2:stres yapma canim bebegin etkilenmesin...

bencede handancım hiç kafana takma kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.. Stres yapma boşuna .. Bebişini de üzme..

Back
X