Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar konu buyumesin kimsenin hicbirseyi kimseyi ilgilendirmez tabi ama insanlar fikirlerini soyluyorlar bazen....gerginlige gerek yok...
kizlar karniniza gunde kac kere catlak kremi suruyorsunuz???
hicmi kullanmiyorsun??hiçççççç oda neeesırnaşık şeysırnaşık şey
kızlarr herkesin özel hayatı kendinedir, şakayla karışık birbirimize takılıyoruz ama ciddi yorumlar yapınca işin tadı kaçıyo...
ay ne savuncam ya size hiçbişey ıspatlamak zorunda degilim öle bi düşüncem yok alla alla ne saçmalıosunuz ha pişman etmeyin insanı neyse ben çıkıoyorum zaten stresliyim ugraşamam kimseyi ilgilendirmez
kızlarr herkesin özel hayatı kendinedir, şakayla karışık birbirimize takılıyoruz ama ciddi yorumlar yapınca işin tadı kaçıyo...
bencede evlenmeden aslaaaaaaaaaaaaaaa handancım sen yapmışsın ama savunma be güzzelim :1no2: çünkü gerçekten iyi bişey değill
ay ne savuncam ya size hiçbişey ıspatlamak zorunda degilim öle bi düşüncem yok alla alla ne saçmalıosunuz ha pişman etmeyin insanı neyse ben çıkıoyorum zaten stresliyim ugraşamam kimseyi ilgilendirmez
hicmi kullanmiyorsun??
aynen canim bende bunu demek istedim...a.s.
tamam tatlımda bu foruma herkes bakıyoo üye olanda olmayanda tabiki bizi ilgilendirmezz ama bende fikrimi söledim herkes kendine yaşar tatlım inş. handancığımızı gücendirmemişizdir:teselli:
valla ben gunde 3 defa kakao yagi suruyorum duslardan sonrada bebek yagi kullaniyorum.ama banamisin demedi engel olamadim:bbo:
kizlar karniniza gunde kac kere catlak kremi suruyorsunuz???
:çok üzgünüm::1no2:stres yapma canim bebegin etkilenmesin...