2009 Ekim Anneleri

Bu sabahın horozu ben miyim yaaaa??? Kimseler uyanmamış daha! O zaman peşinen günaydın deyip kaçayım ben de.

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun herkese sabah sağlık ocağında bebeğimin kalp atışlarını dinledim hemşire gelişmesi iyimi dedi bende iyi dedim acaba bi sorun mu gördü bak bide bunu takarım şimdi ben:kedi:

neyse ben oğluşumun akrnını doyurayım millet haftasonu moduna girdi hadi görüşürükkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun herkese sabah sağlık ocağında bebeğimin kalp atışlarını dinledim hemşire gelişmesi iyimi dedi bende iyi dedim acaba bi sorun mu gördü bak bide bunu takarım şimdi ben:kedi:

normalde bu soruyu senin hemşireye sorman gerekmiyor mu tatlım CADIARZU. Sağlık ocağında neler yapılıyor, ultrason falan var mı, ben sadece difteri tetanos aşısına gitmiştim. Biraz aydınlatır mısınız?

normalde bu soruyu senin hemşireye sorman gerekmiyor mu tatlım CADIARZU. Sağlık ocağında neler yapılıyor, ultrason falan var mı, ben sadece difteri tetanos aşısına gitmiştim. Biraz aydınlatır mısınız?

canım tannsiyon ölçüyor kiloma bakıyor bide bebişin kalp atışlarını dinliyor ilkten duymadı kalp atışını sonra hızlı hızlı atmaya başladı yarın kontrolüm var doktorda bakalım nasıl bebişim:Saruboceq:

herkese günaydın güzel annaler. şimdiden cumanız mübaerk olsun...
hıııı anlaşılan o ki pipirik yasemin iş başında. yasemin bu kadar stres yapma kendine kafana takacak amam çok şey buluyosun....

canım tannsiyon ölçüyor kiloma bakıyor bide bebişin kalp atışlarını dinliyor ilkten duymadı kalp atışını sonra hızlı hızlı atmaya başladı yarın kontrolüm var doktorda bakalım nasıl bebişim:Saruboceq:

iyidir iyidir hiç merak etme :emir_bebek: Allah bizi bu aşamaya getirdiyse bundan sonrasını da nasip edecektir hayırlısıyla, sen içini ferah tut yerimseniben

Günaydın kıslar nasılsınız? Bebişler nasıl?
Herşey yolunda di mi? Ben sık giremiyorum bu aralar yoğunum. Geçimiş okumak da uzun sürüyor. Biri bana özet geçebilir mi?:kedi:
Bugün bizim oğlanın odası gelecek yerleştiricez kardeşimle. Fotosunu çekip eklerim bebişlerimizin odaları kısmına.

SLM KIZLAR..
NELER OLUYOR BU TOPıĞE ıKı GÜNDÜR YA ÇOK SESSıZSıNıZ BEN HıÇ ALIŞKIN DEĞıLıM SıZLERı BÖYLE GÖRMEYE.. ÇOK YAZIYORSUNUZ DıYE SıTEM ETMEM GEREKıYOR YA..
HADı CANLANIN BıRAZ..
opuyorumnanaktanÖPÜYORUM HEPıNıZı..opuyorumnanaktan

Günaydın kıslar nasılsınız? Bebişler nasıl?
Herşey yolunda di mi? Ben sık giremiyorum bu aralar yoğunum. Geçimiş okumak da uzun sürüyor. Biri bana özet geçebilir mi?:kedi:
Bugün bizim oğlanın odası gelecek yerleştiricez kardeşimle. Fotosunu çekip eklerim bebişlerimizin odaları kısmına.

günaydın canım hoşgeldin. valla konuşmalar dönüyo ama pek fazla belirgin bi konu y. genel olarak mevlür ne zaman düşünülüyo hastane için gecelikmi pijama mı. aramızda kasılmaları krampları olanlar var onlar sıkıntılarını paylaşıyo. genel olarak durum budur ve bunun benzeri şeyler şimdilik herşey herkes iyi bildiğim kadasrıyla. odanızın fotolarını merakla bekliyorum şekerim

SLM KIZLAR..
NELER OLUYOR BU TOPİĞE İKİ GÜNDÜR YA ÇOK SESSİZSİNİZ BEN HİÇ ALIŞKIN DEĞİLİM SİZLERİ BÖYLE GÖRMEYE.. ÇOK YAZIYORSUNUZ DİYE SİTEM ETMEM GEREKİYOR YA..
HADİ CANLANIN BİRAZ..
opuyorumnanaktanÖPÜYORUM HEPİNİZİ..opuyorumnanaktan

elifçim artık bizim topiğin anneleri en az 7. ayın içinde kimi bitirmek üzere... o yüzden ağırlaştılar artık diye düşünüyorum... hamile ağırlığı çöktü hatunlara:))))))))

elifçim artık bizim topiğin anneleri en az 7. Ayın içinde kimi bitirmek üzere... O yüzden ağırlaştılar artık diye düşünüyorum... Hamile ağırlığı çöktü hatunlara:))))))))

öyle ama canım kilo olarak ağırlaşıyoruz yaa.. Alt tarafta çok online kişi var ama yazmıyorlar..
Beni beğenmiyormusunuz ya..???

yarın tatile çıkıyorum antalyaya gidicem ondan sonrada emekli işten çıkıyorum bugün son gün ondan sonra yatıcam evde bebişimin eksiklerini alıcam..

yarın tatile çıkıyorum antalyaya gidicem ondan sonrada emekli işten çıkıyorum bugün son gün ondan sonra yatıcam evde bebişimin eksiklerini alıcam..

elifçim sakın aynlış anlama ama madem antalya ya tatile gideceksin neden bu kadar geçe bıraktın antalya şu anda yanıyo. buradan biliyorum fethiyeyle antalyanın havası hemen hemen aynı ki antalya daha da nemli ve basık bi havaya sahip. doktorunla konuştunmu bu sıcakta gidecdek olmanı. bak ben evden dışarı adım atamıyorum. çıkınca bile çok kötü oluyorum..

günaydın kuzu analarıııı...bis geldiikk.. kaydirigubbakcemile2 .kızımla çok yorulduk dinlenioruss..naaptıımızı sölersem fırça yeris sizden o yüsden sölemiceemmzemuszemus

günaydın canım hoşgeldin. valla konuşmalar dönüyo ama pek fazla belirgin bi konu y. genel olarak mevlür ne zaman düşünülüyo hastane için gecelikmi pijama mı. aramızda kasılmaları krampları olanlar var onlar sıkıntılarını paylaşıyo. genel olarak durum budur ve bunun benzeri şeyler şimdilik herşey herkes iyi bildiğim kadasrıyla. odanızın fotolarını merakla bekliyorum şekerim

Canım saol özetin içinopuyorumnanaktan

kızlar Allahı'ın izniyle bende haftaya yokum bi hafta yıllık izne çıkıyorum yaşasııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn

Back
X