- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun herkese sabah sağlık ocağında bebeğimin kalp atışlarını dinledim hemşire gelişmesi iyimi dedi bende iyi dedim acaba bi sorun mu gördü bak bide bunu takarım şimdi ben:kedi:
normalde bu soruyu senin hemşireye sorman gerekmiyor mu tatlım CADIARZU. Sağlık ocağında neler yapılıyor, ultrason falan var mı, ben sadece difteri tetanos aşısına gitmiştim. Biraz aydınlatır mısınız?
canım tannsiyon ölçüyor kiloma bakıyor bide bebişin kalp atışlarını dinliyor ilkten duymadı kalp atışını sonra hızlı hızlı atmaya başladı yarın kontrolüm var doktorda bakalım nasıl bebişim:Saruboceq:
Günaydın kıslar nasılsınız? Bebişler nasıl?
Herşey yolunda di mi? Ben sık giremiyorum bu aralar yoğunum. Geçimiş okumak da uzun sürüyor. Biri bana özet geçebilir mi?:kedi:
Bugün bizim oğlanın odası gelecek yerleştiricez kardeşimle. Fotosunu çekip eklerim bebişlerimizin odaları kısmına.
SLM KIZLAR..
NELER OLUYOR BU TOPİĞE İKİ GÜNDÜR YA ÇOK SESSİZSİNİZ BEN HİÇ ALIŞKIN DEĞİLİM SİZLERİ BÖYLE GÖRMEYE.. ÇOK YAZIYORSUNUZ DİYE SİTEM ETMEM GEREKİYOR YA..
HADİ CANLANIN BİRAZ..
opuyorumnanaktanÖPÜYORUM HEPİNİZİ..opuyorumnanaktan
elifçim artık bizim topiğin anneleri en az 7. Ayın içinde kimi bitirmek üzere... O yüzden ağırlaştılar artık diye düşünüyorum... Hamile ağırlığı çöktü hatunlara:))))))))
yarın tatile çıkıyorum antalyaya gidicem ondan sonrada emekli işten çıkıyorum bugün son gün ondan sonra yatıcam evde bebişimin eksiklerini alıcam..
günaydın canım hoşgeldin. valla konuşmalar dönüyo ama pek fazla belirgin bi konu y. genel olarak mevlür ne zaman düşünülüyo hastane için gecelikmi pijama mı. aramızda kasılmaları krampları olanlar var onlar sıkıntılarını paylaşıyo. genel olarak durum budur ve bunun benzeri şeyler şimdilik herşey herkes iyi bildiğim kadasrıyla. odanızın fotolarını merakla bekliyorum şekerim