2009 Ekim Anneleri

amin kılsar saolun ya inş begenirlerde gider artık dayanamıyorum 2 hafta oldumafoldumben amazonum geçen akşam biz geç gidince eve anladı sanırım ertesi gün arkadaşında kaldı gelmedi bi gün nefes aldım valla:((

mehayım eşimin kuzeni canım bütün akşam beraber oturuyoruz rahat yatamıom sıcak zaten wc rahat gidemiom çok rahatsızım anlıcan tabi misafirdir tamam ama 2 hafta oldu banada yazık hamileyim sıcak felan bide öle anlayışlı degil hep bizimle oturuo akşam bizimle gelio sabah bizimle gidio:bbo:

hmmm anladim canim haklisin tabi..o da cok rahatsizdir bence bu durumdan baskasinin evinde siginti gibi yasamak zordur mutlaka.. insallah ev bulurda sende rahat edersin oda canim...a.s.

ayy canım ya böle beni anlıonuz ya çok mutlu oluom nieysekaydirigubbakcemile5 2 hafta oldu amazonum valla evi begenmezlerse daha idare edemem eşim sölücek yani madem arkadaşı var onda kalsın affedersiniz gaz çıkaramıom davul gibi şişiorum akşamlarımafoldumben

Nasıl yaniiii :1shok: başka odaya git çıkart evmi inliyor kısss yoksamm :sm_cool:

2 dilim kepek ekmegi yedim:gitme:

ayy canım ya böle beni anlıonuz ya çok mutlu oluom nieysekaydirigubbakcemile5 2 hafta oldu amazonum valla evi begenmezlerse daha idare edemem eşim sölücek yani madem arkadaşı var onda kalsın affedersiniz gaz çıkaramıom davul gibi şişiorum akşamlarımafoldumben

yani.. madem arkadaşı var evli barklı bi de hamile insanın evinde bu kadar uzun süre erkek haliyle ne işi var.. neyse fazla konuşmayayım kızıyo mehay sona bana.. :1ninca:

ölçtüm şimcik..103 olmuşş..göğüslerinen popoyu da ölçsem diorum ama gördüğüm rakama dayanabilirmiyim bilemorum..helede popodaakaydirigubbakcemile3

oldumu okadar yaa...suyu çıkmış annem bu misafirliğin..bari erkenden müsade istiyip odana git de karıkoca bi yalnız kalsınlar demi..
oldu annem yaa çıktı tabi suyuda başka bişiyidekaydirigubbakcemile3yok anam yatana kadar oturuo yanımızda bende öle iki büklüm uzanıom iştemafoldumben
hmmm anladim canim haklisin tabi..o da cok rahatsizdir bence bu durumdan baskasinin evinde siginti gibi yasamak zordur mutlaka.. insallah ev bulurda sende rahat edersin oda canim...a.s.
yok be hiçte rahatsız degil valla gayet rahat banyosunu yapıo yemegini yiyio ohh mis gibi:olmaz:amin inş canım:Saruboceq:
Nasıl yaniiii :1shok: başka odaya git çıkart evmi inliyor kısss yoksamm :sm_cool:

kıs gaz anını bilmiomusun o an gelio çıkarmam laızm wc felan gidene kadar kaçıo içmde kalıo zaten bi ayagım wcde bu yüzdenkaydirigubbakcemile3:kedi:

kızlar ben oğluşumla yimeğe gidiyom görüşürük göbek falan demeyin yaa benimkide büyüdü sankim bugün tartıldıum ocakta 57,5 olmuşum

yaaa pempem bende hiç ölçmedimm, nasıl ölçcem kıss göbeğin üstünden demii...
ayy bi heveslendim ölçim diye burda metre yok cetvelle olurmukikaydirigubbakcemile3
akşam kocişe ölçtürim yanılma payı olmasınkaydirigubbakcemile3

Back
X