- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
cenede masallahımız varrr kaydirigubbakcemile3
bencede kuşummzemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cenede masallahımız varrr kaydirigubbakcemile3
kuşum light beni bozar cnm isteyince direk çikolata yiyom benmafoldumben
bide bu ara helvaya sardım helva yiyomkaydirigubbakcemile2
kıslar bişi sorcam sizinde arada bi göbek deliginiz arıomu ?? benim arada bi arıo çok arıo hemde netten bakıom göbek büyüce zaman olurmuş sizde oluomu zaten göbek deligim patlıck gibi dışarı fırladı
kuşum light beni bozar cnm isteyince direk çikolata yiyom benmafoldumben
bide bu ara helvaya sardım helva yiyomkaydirigubbakcemile2
amazon kaldır koca götünüde git al irmikdelikafadulden
kıslar bişi sorcam sizinde arada bi göbek deliginiz arıomu ?? benim arada bi arıo çok arıo hemde netten bakıom göbek büyüce zaman olurmuş sizde oluomu zaten göbek deligim patlıck gibi dışarı fırladı
ŞenizŞenizkızlarrr recaa ediyorum şu pasta börek tatlı mevzusunu kapayalım, biyerlerimden sular akıyo:umursamaz:
aaa evet bunlar cok guzel oluyor cocuklu misafirlere gorede cok ideal bayiliyor cocuklar bu topkeklerea.s
canim gecen ay cok fenaydi hem bir aci vardi hem ici kasiniyordu parmagimla oyasim geliyordu duramiyordum ellemeden cok fenaydi cok sukur yok bu ara...benimki disari firlamadi ama az kaldi dumduz olacak sanirim yakinda..
ağrımıyo da dışarı pırtlıyo her geçen gün.
yakında çatırtttt diye çatlıcan henden valla korkuyom senden ben. :1shok:
bende korkuom kendimden:1shok:memişimde 1 adet çizgi çatlak var zaten amazın bitanede sol baldırımda gördümmafoldumbendevamını bekliyorum sürünüom krem yag ama olca varsa oluo göbemde olmaz inşallah:Saruboceq:
bahair sana bisey yazdim beslenme topiginde...
niye bozuyo şekerim...sonuçta şekersiz ve normali kadar zararlı değil senin için tadı da süper
evet bebişim ben de sana yazmıştım ama sen bana bidamı yazdın?
nie kimsenin arımoda bi tek benim agrıo:mymeka: benim hiç göbem yoktu hatta içe çöküktü ve derimde sert yumuşak degil ondanmı acaba:sm_confused:
canim dedimya benimde gecen ay cok fenaydi bu ay yok ama bebek aniden buyuyunce yine baslayacak sanirim..bebek buyudunde agriyormus ara ara duruyor agri sonra yine basliyor 2-3 hafta sonra....