2009 Ekim Anneleri

biz napalım kızım ya 6 ay oldu be 6 ay .. yarın yarın diye diye göbek de oldu manda gibin. doktor da yasakladı zaten. taa lohusadan sonraya kaldı bizim fanfiniler. aaah aahhh

biz napalım kızım ya 6 ay oldu be 6 ay .. yarın yarın diye diye göbek de oldu manda gibin. doktor da yasakladı zaten. taa lohusadan sonraya kaldı bizim fanfiniler. aaah aahhh

vay beeeeee 6 ay ordan 2 ay burdan 40 günde lohusalık desen allah yardın etsinkaydirigubbakcemile3 benim kocişte hesaplıo şimdiden dikişler ne zaman iileşir hımmm son ay yapamazsak yaklasık 3 ay yapamıcaz felan:roflol:

fatoşum canım kendine iyi bak iyice dinlen hatta bizim içinde dinlen sağlıcakla meleğini kucağına al arada bnizide ihmal etmeyesin :mymeka: seni çok seveyrum opuyorumnanaktan

vay beeeeee 6 ay ordan 2 ay burdan 40 günde lohusalık desen allah yardın etsinkaydirigubbakcemile3 benim kocişte hesaplıo şimdiden dikişler ne zaman iileşir hımmm son ay yapamazsak yaklasık 3 ay yapamıcaz felan:roflol:

en verimli yıllarımdan 1 sene gitit beee diyo benim kociş de hahahahaa.

İyi tatiller, iyi akşamlar dandanımopuyorumnanaktan

Kızlar bende toparlanıyorum, öptüm hepiniziopuyorumnanaktan İyi akşamlarkaydirigubbakcemile4

Back
X