- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
icimde hic bir korku yok ya dogumla ilgili sanki böyle zart diye doguracakmisism gibi geliyor
ebeler yönlendiriyomuş handancım şöyle nefes alacaksın şöyle yapacaksın deyyü..
ah plesantam allahım yukarı çıkar plesantamı nolursun amin. :ecrin_bebek:
normal olursa epudral yaptırabilirik handan. ne diye sancı çekelim yaa . duruma göre dayanamazsak taktırırız epudrali. ben öle yapçam.
ayy inş inş:Saruboceq: kısım sen o kadar şey yapıonki bencede zart die doguracaksın olan garibim elaya canana amazona felan olacak gerçi bende artık yapmıomkaydirigubbakcemile3
biz napalım kızım ya 6 ay oldu be 6 ay .. yarın yarın diye diye göbek de oldu manda gibin. doktor da yasakladı zaten. taa lohusadan sonraya kaldı bizim fanfiniler. aaah aahhh
ayy inş inş:Saruboceq: kısım sen o kadar şey yapıonki bencede zart die doguracaksın olan garibim elaya canana amazona felan olacak gerçi bende artık yapmıomkaydirigubbakcemile3
kızlar ben az önce kötü bi şey yaptımm tahmin ettiniz demi((
vay beeeeee 6 ay ordan 2 ay burdan 40 günde lohusalık desen allah yardın etsinkaydirigubbakcemile3 benim kocişte hesaplıo şimdiden dikişler ne zaman iileşir hımmm son ay yapamazsak yaklasık 3 ay yapamıcaz felan:roflol:
en verimli yıllarımdan 1 sene gitit beee diyo benim kociş de hahahahaa.
ayyy pempeeeeeeeeeee allah seni davul etsin emii:roflol: