2009 Ekim Anneleri

amin canım Allah yardımcın olsun ilkinde zorluklar yaşamış olmanda olumsuz etkiliyodur tabi şimdi seni..., Allah hepimizin yardımcısı olsun..

günaydın zeynepcimopuyorumnanaktan
keyifsizlik şu ara zaman zaman herkeste oluyo, bunda sıcaklarında etkisi çok büyük kanımca...
benim karnımda özellikle akşamları resmen taş gibi oluyor geriliyor, diyorum biraz daha şişerse nasıl olur-tatlicadiarzu-
içindeki meleğini düşün, onunla geçireceğin zamanları hayal et belki rahatlarsın biraz...
Kendine ii bak cnmopuyorumnanaktan

saolasınız canlarım sizlerde olmasanız rahatlayamıycam..sanırım evimide özledim... 1 hafta daha annemlerde kalıp evime dönmeyi düşünüyorum..

saolasın canım sizlerde olmasanız rahatlayamıycam..sanırım evimide özledim... 1 hafta daha annemlerde kalıp evime dönmeyi düşünüyorum..

onun da etkisi olabilir hele ki sen de benim gibi evine çok düşkünsen daralman çok normal. ben de annamei çok özlememe rağmen gittiğimde 1 haftadan sonra mutsuz olmaya başlıyorum evimi özlüyorum....evine dönünce daha huzurlu ve keyifli olursun belki... gerçi şimdi eve gidince de temizliğe falan kalkışırsın sakın ha.. dikakt kendine

onun da etkisi olabilir hele ki sen de benim gibi evine çok düşkünsen daralman çok normal. ben de annamei çok özlememe rağmen gittiğimde 1 haftadan sonra mutsuz olmaya başlıyorum evimi özlüyorum....evine dönünce daha huzurlu ve keyifli olursun belki... gerçi şimdi eve gidince de temizliğe falan kalkışırsın sakın ha.. dikakt kendine

evet ya evime çok düşkünüm bide istanbula fena alıştım buralarda sıkılıyom artık...temizliğide yapmayı düşünmüyorum yani ince işini..kadın tutucam doğuma yakın cam duvar ne varsa temizleticem..

günaydın yasemincim sana da iyi hafta sonları ama topikte kimsecikler yok sanırım.
hadi git de gör bebişini ama lütfen aklına takılan her soruyu doktoruna sor pipiriklenip gelme olurmu?????:))))))))
tamam canım her birşeyi sorcam meleğimi görüp unutmazsam tabii en çokta kilosunu merak ediyorum 13 haziranda 574 gr dı şimdi ne kadar oldu acaba ayyy yine eyecan yaptımkaydirigubbakcemile3
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın tatlışkom nasılsın bakalım

selam hanımlar biz geldik. bu gün bizimde kontrolümüz var bakallım ne durumdayız çok merak ediyom heyecan iyice artmaya başladı artık.bide bu sabah kalktığımdan beri belimde bi ağrı çıldırtıcak beni zor oturup kalkıyorum. ay inş. zamanında gelir hepimizin bebişleri.

selam hanımlar biz geldik. bu gün bizimde kontrolümüz var bakallım ne durumdayız çok merak ediyom heyecan iyice artmaya başladı artık.bide bu sabah kalktığımdan beri belimde bi ağrı çıldırtıcak beni zor oturup kalkıyorum. ay inş. zamanında gelir hepimizin bebişleri.

günaydın.. hayırlı sağlıklı haberlerle dönersin inşallah cnm. o ağrılar bnde de oluyor malesef :( sanırım katlanıcaz...

amin nazcım yok ara ara gelen sancılarımdan daha farklı bişey bu sabahki o korkutuyo beni,yoksa gelip gidenlere alıştım artık.

merhaba kızlar biz geldik az önce kontrolümüz vardı bebeğim 1274 gr olmuş suyu iyiymiş yalnzı pozisyonu tersmiş popo aşağıdaymış canım oğlum ya yalnzı isdrar tahlilimi yenilicem inş. ii çıkar eğer enfeksiyon tekrar çıakrsa iğne ve serum tedavisi vericekmiş inş. bi şey çıkmaz bakalım hayırlısı artık:kedi:

günaydın kızlar bizde yeni uyandık alyala,berbat bi gece geçirdik sabah namazından sonra uyyabildik ancakmafoldumben

günaydın aybike bizde 3 gündür problemliyiz mide bulantısı bi yandan yanma bi yandan tansiyon düşüklüğü bi yandan kramplar bi yandan allahın izniyle hayırlsıyla bi kasıma gelsek ne iyi olacak dimi ama??

merhaba kızlar biz geldik az önce kontrolümüz vardı bebeğim 1274 gr olmuş suyu iyiymiş yalnzı pozisyonu tersmiş popo aşağıdaymış canım oğlum ya yalnzı isdrar tahlilimi yenilicem inş. ii çıkar eğer enfeksiyon tekrar çıakrsa iğne ve serum tedavisi vericekmiş inş. bi şey çıkmaz bakalım hayırlısı artık:kedi:

maşallah oğluna:nazar: bizde dün gittik kızımla benimkide normalden fazla aşağıdaymış rahim ağzına devamlı baskı yaptığı için kasılmalarım oluyo normal doğum yapan ben çookk korkmaya başladım dr epidural normal doğumu önerdi çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum bu arada kızım 27 haftada 1150 gr olmuş bana az geldi ama dr iyi dedi

maşallah oğluna:nazar: bizde dün gittik kızımla benimkide normalden fazla aşağıdaymış rahim ağzına devamlı baskı yaptığı için kasılmalarım oluyo normal doğum yapan ben çookk korkmaya başladım dr epidural normal doğumu önerdi çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum bu arada kızım 27 haftada 1150 gr olmuş bana az geldi ama dr iyi dedi

kesinlikle epidural normal dogum derim...inan dogum bu kadar kolaymiymis diyeceksin epidurali secersen...a.s

kesinlikle epidural normal dogum derim...inan dogum bu kadar kolaymiymis diyeceksin epidurali secersen...a.s

nasılsın mehay?a.s. senin kaçıncı gebeliğin canım ben ilkini suni sancı ile normal yaptım ama bunda içime bi korku geldi çookk kararsızım eşim hiçç desteklemiyo epidurali napıcam bennmafoldumben

nasılsın mehay?a.s. senin kaçıncı gebeliğin canım ben ilkini suni sancı ile normal yaptım ama bunda içime bi korku geldi çookk kararsızım eşim hiçç desteklemiyo epidurali napıcam bennmafoldumben

canim ben ilk bebegimi dusurdum bu ikinci gebeligim..fakat fransada yasiyorum ve burda herkese epidural anestezi uygulaniyor dogum yaklasana kadar sanci cekildikten sonra belinden yapilan igneyle dogum basliyor sen sadece ikiniyorsun agrisiz...ne bebegin ciktigini hissediyorsun ne agri ne bisey herkes cok memnun....

canim ben ilk bebegimi dusurdum bu ikinci gebeligim..fakat fransada yasiyorum ve burda herkese epidural anestezi uygulaniyor dogum yaklasana kadar sanci cekildikten sonra belinden yapilan igneyle dogum basliyor sen sadece ikiniyorsun agrisiz...ne bebegin ciktigini hissediyorsun ne agri ne bisey herkes cok memnun....

işta ben onu anlamıyorum sık sancı gelene kadar bekliyoruz dedi dr bende sancı çekeceksem epiduralin ne anlamı var diyorum çoookkk kararsızım bide bebeğin normalden aşağıda durması beni geriyoo epiduralin yapılışını seyrettim hiçte iç açıcı değil moralim çok bozuk devamlı yastayım iki gündür

Günaydın kızlarrr,biz geldiik:lepi:
gece uyuyamayan Ekim anneleri için bu saat günaydınlık oluyor sanırımkaydirigubbakcemile3,
tahamm canım benim de son zamanlarda başlarda yaşamadığım düzeyde bir bulantım mide yanmam var,tabi kasılmalar da bazı minerallerin eksikliğinden,buna günde 2 adet soda birebir,içinde doğal mineraller var,kramplarının ve şikayetlerinin azaldığını göreceksin canım
bu arada,ben de kısmetse epidural istiyorum muhakkak.Bakalım Allah ne gösterir

Back
X