2009 Ekim Anneleri

gel kızım bu teyzeler bugün bize pas wermio..hadi bis gidip işimizi yapalıımm..ii bakın kendinize teyzeleri...görşürüz..

teşekkür ederim canıma.s.inş. alya dua hanımefendiye rabbim bide yakışıklı bi kardeş verir:emir_bebek::CüvCüv:

bi kardeş kesmez bizikaydirigubbakcemile3

gel kızım bu teyzeler bugün bize pas wermio..hadi bis gidip işimizi yapalıımm..ii bakın kendinize teyzeleri...görşürüz..

oyy zuzummm ben telefondaydım annişle konuşuyoduk nerelere kaçtın yorma kız kendini:olmaz:

selam cici anneler biz bu saate kadar uyumuşuz kızımın açlık tekmelerine uyandım eee 6gün diş agrısından geceleri ayakta kalınca düştüm ensonunda uykuya böyleee mamamızı yedik geldik kızlarr

aa musyascım aynı dertten muzdaripsiz yavrum bende diş ağrısı çektim dün gece sabaha kadar
dişinol denedin mi?

geçmiş olsun musyas dr gitmedin mi 6 gün nasıl çektin diş ağrısını allah kolaylık versin
saolun kızlar günde 3tane minoset verdi banamısın demiyo denemedim gargaram var doktora sormadan kullnmak istemiyom onuda kızlar ben 6aydır diş agrısı çekiyomda 6gündür 7/24durmadan agrıdı aglatana kadar anlayın durumu

kuşum dişinol karanfil özü bi zararı olmaz pamuğa sürüp dikkatlice ağrıyan yere yerleştir dudağına değidrme ama yanıyo uf oluyo,geçmiş olsun..

bu arada annişler Alyamla ciciler ekledik ilk defa ;bakın cicilerimize..

kuşum dişinol karanfil özü bi zararı olmaz pamuğa sürüp dikkatlice ağrıyan yere yerleştir dudağına değidrme ama yanıyo uf oluyo,geçmiş olsun..

bu arada annişler Alyamla ciciler ekledik ilk defa ;bakın cicilerimize..

cnm karanfil yagı aldım ben doktorum çok kızdı düşük ytapıyo sakın kullandıgını duymıyım deid korktum kulanmıyom şuan

Back
X