Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bugün şeker testi yaptırdım 50lik 146 çıktı şeker yüklendikten sonra normal dedi yaptırdıgım hast. ama benim dr. 100lügüde yaptıralım dedi bişey çıkmaz ama yinede yaptır dedi tatlıyla aramda yok sadece karpuz yiyorum günde 1dilim çok azda üzüm sinir oldum şimdi ya 4bardak şekerli suyu nasıl içim ben yaaa pazartesi yaptırıcam off 100lük 3saatmi sürüyo kızlar of offff
bizde pazartesi gidicez şeker yüklemesine,geçmiş olsun sınır 140 olduğu için 100lük yaptırmanı önermiştir evet canım şekerli suyu içmek zor ama o kadar saat aç kalmak dahada zor allah kolaylık versin
Slm kızlara.s.
Hava felaket sıcakkafamçokkarıştı zor nefes alıyomkafamçokkarıştı
Karnım sabahtan buyana semsert taş gibi, kızımda çok az kıpırdadı bu zamana kadarmafoldumben
Sizin karnınızdada böle sertlik oluyo komple, sanki ortadan ikiye ayrılcak gibii-tatlicadiarzu-
Slm kızlara.s.
Hava felaket sıcakkafamçokkarıştı zor nefes alıyomkafamçokkarıştı
Karnım sabahtan buyana semsert taş gibi, kızımda çok az kıpırdadı bu zamana kadarmafoldumben
Sizin karnınızdada böle sertlik oluyo komple, sanki ortadan ikiye ayrılcak gibii-tatlicadiarzu-
bizde pazartesi gidicez şeker yüklemesine,
aç veya tok farketmez dediler?
bide ne kadar içiriyorlar bilgi verebilirmisin?
benim de taş gibi oluyor hemen kremliyorum çatlicam diye
sanki karnım bez gibi yırtılcaz hissine kapılıyorum..
kıpırdamaya gelince bizmkisi fazla oynak
ay maşallah beyazcım bizde perşembe gördük gülyüzünü içim bi hoş oldu biz bunları elimize alınca neetcez hiç bilmiom
canım sen yinede aç git aç veya tok farketmez diyolar sonra gidince açmısın diye soruyolardr farketmez diyo ama laboratuvardakiler aç olman lazım diyo
bizde pazartesi gidicez şeker yüklemesine,
aç veya tok farketmez dediler?
bide ne kadar içiriyorlar bilgi verebilirmisin?
2 pet bardak canım,ama öle şekerli deniyoda çok çok tatlı değil,yani en azından benim beklediğim kadr deildi :bbo:
Ben 10 gibi gittim asistanı dediki sabah 8 gibi bişiler yemen gerekiyodu,bende ceviz filan attım azıma sadece dedim dr.a sordu olur dedi oda öyle gittim verdim![]()
anladım canım teşekkür ederimvereliniortak
2 pet bardak canım,ama öle şekerli deniyoda çok çok tatlı değil,yani en azından benim beklediğim kadr deildi :bbo:
Ben 10 gibi gittim asistanı dediki sabah 8 gibi bişiler yemen gerekiyodu,bende ceviz filan attım azıma sadece dedim dr.a sordu olur dedi oda öyle gittim verdim![]()
sagol canım ya sendemi pazartesi yaptırcan inş. sonuçlar düzgün çıkarda 100lüğüyle ugraşmazsın :Saruboceq: bu arada canım mutlaka aç git şeker yüklemesine özellikle soruyo bişey yemediniz dimi diyearzum geçmiş olsun bizde pazartesi yaptırıcaz inş kötü çıkmaz sonuçlar
aaa ben şeker yuklemesıne gıdecegımde su bıle ıcme demışlerdı