2009 Ekim Anneleri

güüüüüüüüüünaydın bende çok yorgunum ama mutluyumda arkadaşlar duvar cam çerçeve koltuk perde .....hepsı yıkand veeeeeee bittı tabıbende bittım koca göbişle cam sildımama bittıya inşallah doğuma kadar kırlenmezkaydirigubbakcemile2

amanın 29, haftaya girdim maşallah oğluşuma:nazar:
maşallahhhh opuyorumnanaktan
ANG€L;8162975 .!.:
günaydın güzel annişler herkese hayırlı bir hafta diliyorumzemuszemus
handancım yatağınız çok güzelmiş.mışıl mışıl uyusun içinde bebişin

hoşgeldin angell...sanada hayırlı haftalarr

oo kızlar gecelikler alınmış bizde eksik daha çok aylıgı bekliyoz malum bizde tek babamız çalışıyo:( heray kısıtlı sayıda eşyamızı alıyozzz

bisde ööleyis cücüm sıkma canını..anane destekli gidiyorus bisde yoksa nerdee:))) halledersin daha war:)

iyiyim bitanem evet giremiyorum yaaa işlerden yıllık izne çıkanlar oldu onların yerine bktım yoğundu herkez geldi bende yerime geçtimmm girebiliyorum artıkkk.. bide ağustos sonu gelse bende çıksam çok daraldım valllaaaa hiç çalışmak istemiyorum bide üstüne diş ağrım eklendiii..... bebişim iyi ağustos 3 de kontrolümüz var 1 aydan fazla oldu göremiyorum...
sen nasılsın cnmm...

askaldı canım bikaç hafta daha sabır..iim bende şükür...ben de kuzumu özledim..temmuz başından beri görmüyorummm
inşallah geçer esmacım:teselli:
ben iiyim cnm çok şükür büyüyoruz kızımlaopuyorumnanaktan

hamburger, tavukburger, patetaes kola, yarım lahmacun 1 saat sonra falanda karpuz-tatlicadiarzu-

geceliği eklemimdee donumu eklim sadeceelülülülülülü
don gecelikle takım değil kızım onları büyük donlardan aldım, ama onunda birini pempe aldımopuyorumnanaktan

iwiittt nolur donunu ekle napalım bis geceliği hepimis donunu merak ediorus kaydirigubbakcemile3 delü...

güüüüüüüüüünaydın bende çok yorgunum ama mutluyumda arkadaşlar duvar cam çerçeve koltuk perde .....hepsı yıkand veeeeeee bittı tabıbende bittım koca göbişle cam sildımama bittıya inşallah doğuma kadar kırlenmezkaydirigubbakcemile2

günaydın kuzuuu..kirlenir o kirlenir..bisde yorulduumusnan kalırıs..benim de dün bitti bütün temizliğim nihayet..bi de doğum öncesi bi kadın filan alırsam okiş...

kıslar bizde izin konusunda kocişle karar verdk 7 agustosda raporumu alıyorum 14 agustosa kadar çalışıyorum sonra 2 hafta yıllık ,iznimi kullanıorum ve gidiş o gidişzemuszemus yani agustosta çalışmış gibi maaşımı alıcam ama 2 haftasıını çalışmış olucam ,yani 3 hafta daha sizinleyimopuyorumnanaktan

hoşbulduk musyasçım...

elacım terlik olarak bana gecelik aldığımız yerdeki kadın bu geceliğin altına babet giyiyorlar çok şık duruyo dedi..bende krem rengi bir babet aldım..gerçi o geceliğimi hastaneye götürmüycem 2 tane penyeden aldım onları götürecem..onların altınada ne giyerim bilemiyorum..

yaa cnm ben hastanede babetle rahat edebilirmiyim bilmiyom walla, terlik daha iyi gibi sanki...
napcaz yaa herkes terlik konusunda muallakta alanlar eklesinde bizede fikir olsun barizemuszemus

he pardon kuzu ben hazır uyku seti sandımdı..serme ozaman tabe tozlanmasınnn

ben koydumdu geceliğimi tee nezaman uydurma..koy çıbıkkk kaydirigubbakcemile

tamam cnm bi ara eklerimmyerimseniben
dandan gacısıda eklesin banane bananee:1closedeyes:

tickerin çok datlu...bi çamaşır kalmış askıda onu da geçincek arabasına bincek..çok sewimli yaa

saol bitanem benim seninkide öyel çok şeker ay binsinde arabaya beraber gezelim babazıgıyla 3mü artık çok özlüyoz kızımızı bian önce kucagımızza almak istiyozzz minicik ayakları karnımdan hissedipte tutmanın arzusuyla yanıyozzzzopuyorumnanaktan

kıslar bu terlik olayı ne anacım benim bi sürü terligim var birini giyerim işte bide ayrı dogum terligimi alıcaz sizde ha ne masraflı karılarsınız

kıslar bizde izin konusunda kocişle karar verdk 7 agustosda raporumu alıyorum 14 agustosa kadar çalışıyorum sonra 2 hafta yıllık ,iznimi kullanıorum ve gidiş o gidişzemuszemus yani agustosta çalışmış gibi maaşımı alıcam ama 2 haftasıını çalışmış olucam ,yani 3 hafta daha sizinleyimopuyorumnanaktan

Handanım bende 7 ağustosta izne çıkıyorum . 2 haftalık yıllık iznim sonrada doğumiznimi alacağım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

en iyisini yaparsın handancım artık izine çıkma vakitleriniz geldi bencede çünkü ağırlaşmaya başladık...ee senin evde net yokmu nasıl görüşecez..doğurduğunu nasıl öğrenecezki

ewde netin yokmu dandanımm

saol bitanem benim seninkide öyel çok şeker ay binsinde arabaya beraber gezelim babazıgıyla 3mü artık çok özlüyoz kızımızı bian önce kucagımızza almak istiyozzz minicik ayakları karnımdan hissedipte tutmanın arzusuyla yanıyozzzzopuyorumnanaktan

:asigim: :asigim:

efet zeynepcim çalışmak zor gelio artık valla şu 3 haftayıda atlatırsam inş rahatlıycam hiç izin kullanmadım çok bunaldım

Back
X