2009 Ekim Anneleri

günaydın canım, bende hep uykulu hissediyorum yaaaaaaa, ama uyumuyorummmmmmm uyuyamıyorummmmmmm :çok üzgünüm:

günaydın cnm. sende de mı var aynı sorun.. yeterınce uyuyorson takma kafana.cok uyumak az uyumaktan daha beter yapıyo ınsanı kafamçokkarıştı

dödügündenmi öle oluo papatyacım sence efet döndü benim bebegim doktor söledi ama ne bilim diger dönen anneler sizdemi bölesiniz ?

efet ondan canım artık büyüyolar her geçen gün hızla ve bşalrı baskı yapıyooo ister istemez sen takma kafana emii, artık yer yapıyo kendine annesiiiiiii opuyorumnanaktan

AMA DıGER DÖNEN ANNELERDEN AYNI SIKINTIYI DUYMAM LAZIM RAHATLAMAK ıÇıN:kedi:

bide bişi daha dicem dün evde iç çamaşırsız dolanıodum gecelikle mutfakta iş yapaken böle bacak aramdan bişi aktı süzüldü alla alla dedim termi suyummu korktum kocimde baktı kutum ıslaktı ama terde olabilir ayırt edemedik aynısı bikaç saat sonra gene oldu iç çamaşırı giydim benim kutum çok terlio ama nasıl ayırt edicez sumu termi ya:umursamaz:

valla ter herkeste oluyo sanırım da.kaydirigubbakcemile3. su olayını daha önce doğum yapanlara sormak lazım ...

AMA DİGER DÖNEN ANNELERDEN AYNI SIKINTIYI DUYMAM LAZIM RAHATLAMAK İÇİN:kedi:

bide bişi daha dicem dün evde iç çamaşırsız dolanıodum gecelikle mutfakta iş yapaken böle bacak aramdan bişi aktı süzüldü alla alla dedim termi suyummu korktum kocimde baktı kutum ıslaktı ama terde olabilir ayırt edemedik aynısı bikaç saat sonra gene oldu iç çamaşırı giydim benim kutum çok terlio ama nasıl ayırt edicez sumu termi ya:umursamaz:

canim pembemsi bir renkte degilse terdir bence...birde cok su akmadiysa tabi...

Yok pempemsı degıldı mehaycım bÖle aŞagıya sÜzÜldÜ ıŞte kutum baya ıslaktı aman ya terdır bencede kuruntu yapıorum sanırım

selam annişkolar Şeniz
henden benim bebişin de başı aşağıda . ben de baskıdna ziyade ağırlaşma ve dolgunluk var. sanırım kilo da aldılar iyice artık belli edip aşağı çekiyolar kendilerini. ama dediğin kadar bir baskı varsa pelviste dolgunluk hissi pek iyi birşey değil. doktoruna sor gidincek fazla da akrobatik hareketler yapma kuşum.
akıntı olayına da gelince bebşşin suyu falan değildir bence normal şeffaf akıntıdır. don giy kıçına doooon. o zaman anlarsın ne olduğunu ateşli karı.. :)))

Yok pempemsİ degİldİ mehaycım bÖle aŞagıya sÜzÜldÜ İŞte kutum baya ıslaktı aman ya terdİr bencede kuruntu yapıorum sanırım

o zaman terdir kesin cunku o suyun rengi hafif pembemsi olurmus....artik herseyden supelenir olduk dogum yaklastikca strese giriyor ahanda bebek geldi geleceksırnaşık şey son haftalarda ne yapacagiz bilmemkafamçokkarıştı

selam annişkolar Şeniz
henden benim bebişin de başı aşağıda . ben de baskıdna ziyade ağırlaşma ve dolgunluk var. sanırım kilo da aldılar iyice artık belli edip aşağı çekiyolar kendilerini. ama dediğin kadar bir baskı varsa pelviste dolgunluk hissi pek iyi birşey değil. doktoruna sor gidincek fazla da akrobatik hareketler yapma kuşum.
akıntı olayına da gelince bebşşin suyu falan değildir bence normal şeffaf akıntıdır. don giy kıçına doooon. o zaman anlarsın ne olduğunu ateşli karı.. :)))

üff eşimde don giy die kızdı bana:kedi:efet dolgunluk var bende sürekli sorcam gidincek bide agrı var yürüyemicek kadar agrıo bazen 7 agustosa randevumu aldım beklicem artıkCADIARZU yemege gidiom gelicemkaydirigubbakcemile4

selam annişkolar Şeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay valla cok güldüm Allahta senı güldürsün amazoncum:roflol: uykulu halımden eser kalmadı valla:roflol:

kızlaaaaaarrrrrrrrr meraba,
dün giremedim denize gittik bol bol yüzdürdüm nilimi ama akşama canım çıkmıştı resmen bugün evden dışarı çıkamamaya karar verdim:)))))))))
bizim de çarşamba günü doktor kontrolümüz var inanılmaz heyecanlıyıum ilk defa böle oldum neden bilmiyorum...

Back
X