2009 Ekim Anneleri

cerensesil hoş geldin.
evet tarılma handancım hiç gerek yok. alacağın varsa tartılsan da alıyosun tartılmasan da o yzüden bari canını sıkma...

çatlak yok henüz bende ama acaip kuruyo karnım..pul pul dökülüyo göbeğim diil de yan taraflarım..uff çatlıcammı yoksa yaa

ben sana bişey diyimmi handancım ben o kadar merdiven inip çıkıyorum yüzüyorum olabildiğince dışarılara çıkıp yürüyorum ve şu ana adar 9 kilo aldım bak görürsün sen benden daha kolay doğurursun:))))))))

canım sen baya zayıf hamile kalmışsın bu kadar alman çok normalkaydirigubbakcemile5inş ikimizde kolay dogururuz yaa bende öglen yemeklerinden sorna 6 kat merdiven çıkıom ama ondan bişi olmaz sanırım

ya üfffff bırakın şu kilo olayını kızlar yaa amma takıntı yapıyosunuz. alcaz işte napalım hamişiz biz. alla allaa.

canim biz almiycaz demiyoruz ama en azindan aliyorsakta bebise yarayacak sekilde alalim dimi yag torbasi olupta 2 -2.5 kilo bebisler dunyaya getirmeyelim...onun icin bilgilerimizi paylasiyoruz burdan...takmasakta her ay 5 er kilo alip zapzayif bebekler dunyaya getirsek dahami iyi??neden her seferinde bu konulari konusurken ayni seyleri soyluyorsun sen anlamiyorum...:uhm:

benim 1-1.5 ay önce çok kaşınıyodu ama normalde de cildim kuru olduğu için göbek bölgem hep kaşınır. son 1-1,5 aydır kaşıntım yok çok şükür ama bana çatlarmışım gibi geliyo

canım sen baya zayıf hamile kalmışsın bu kadar alman çok normalkaydirigubbakcemile5inş ikimizde kolay dogururuz yaa bende öglen yemeklerinden sorna 6 kat merdiven çıkıom ama ondan bişi olmaz sanırım

öyle deme gene de etkisi olur...ben senin yerinde olsam yarım saatte bir wc ye gdierimki o bile hiç değisle gene hareket:)

6 kat cok degilmi canim yaa ben 2 3 kat ciksam kalbim firlayacak gibi atmaya basliyor..aman dikkat 140 i gecmemesi lazimmis kalp atislarimizin..dinlene dinlene cik bari...a.s

kizlar oruc tutabilecekmisiniz ramazanda ne dusunuyorsunuz o konu hakkinda??
valla ben tutmayı düşünmüyorum canım burası aşırı sıcak artı günler uzun açlığa dayansak bile susuzluğa dayanamayız.bebeğime ve kendi sağlığıma zarar verebileceğimi düşünüyorum

sol kasigim agriyor deminden beri yaa :(((((((

o zaman bilgisayarı bırak evdeysen yat sol tarafına biraz uzan

hhaahhahaa handan sen de baştan stres yapıyosun sonradan koyveriyon gitsin ..
takma kafayı yafrum stres yaptıkça insan daha çok geriliyor. alacağın varsa alıyorsun yani bünye meselesi bu işler. istediğin kadar rejim yap her vücudun depolama oranı-düzeni farklı. doğumdan sonra kısa sürede veririz .şimdi hareketlerimiz de kısıtlandı. ev işi yapamıyoruz istedğimiz gibi hareket edemiyoruz ee bi de sigarayı bıraktık o da kilo yaptı. daha ne olsun yani..

valla ben tutmayı düşünmüyorum canım burası aşırı sıcak artı günler uzun açlığa dayansak bile susuzluğa dayanamayız.bebeğime ve kendi sağlığıma zarar verebileceğimi düşünüyorum

o zaman bilgisayarı bırak evdeysen yat sol tarafına biraz uzan

haklisin biraz uzansam iyi olacak ama canim sikiliyor felaket derecede kalkasimda yok burdanagri bir geliyor bir gidiyor ara ara ne bu anlamadim..yoksa doguruyormuyum :))

Back
X