Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sana bişey diyimmi handancım ben o kadar merdiven inip çıkıyorum yüzüyorum olabildiğince dışarılara çıkıp yürüyorum ve şu ana adar 9 kilo aldım bak görürsün sen benden daha kolay doğurursun:))))))))
ya üfffff bırakın şu kilo olayını kızlar yaa amma takıntı yapıyosunuz. alcaz işte napalım hamişiz biz. alla allaa.
ya üfffff bırakın şu kilo olayını kızlar yaa amma takıntı yapıyosunuz. alcaz işte napalım hamişiz biz. alla allaa.
canım sen baya zayıf hamile kalmışsın bu kadar alman çok normalkaydirigubbakcemile5inş ikimizde kolay dogururuz yaa bende öglen yemeklerinden sorna 6 kat merdiven çıkıom ama ondan bişi olmaz sanırım
canım sen baya zayıf hamile kalmışsın bu kadar alman çok normalkaydirigubbakcemile5inş ikimizde kolay dogururuz yaa bende öglen yemeklerinden sorna 6 kat merdiven çıkıom ama ondan bişi olmaz sanırım
timam yaa ne kızıonuz alcam alcam işte en şişko ben olcam ohh yandan yandan löp löp etlerimi sallııcam:roflol:
kizlar oruc tutabilecekmisiniz ramazanda ne dusunuyorsunuz o konu hakkinda??
valla ben tutmayı düşünmüyorum canım burası aşırı sıcak artı günler uzun açlığa dayansak bile susuzluğa dayanamayız.bebeğime ve kendi sağlığıma zarar verebileceğimi düşünüyorumkizlar oruc tutabilecekmisiniz ramazanda ne dusunuyorsunuz o konu hakkinda??
sol kasigim agriyor deminden beri yaa((((((
yok mehayım doğuma çok az kalmış oluo..bebek besinsiz susuz kalcak..biz de halsiz..bu ramazandan 30 tane borç takcas
valla ben tutmayı düşünmüyorum canım burası aşırı sıcak artı günler uzun açlığa dayansak bile susuzluğa dayanamayız.bebeğime ve kendi sağlığıma zarar verebileceğimi düşünüyorum
o zaman bilgisayarı bırak evdeysen yat sol tarafına biraz uzan
bu ramazan 28 gun cekiyormus canim :))seneye 28 gun once baslar oderiz :))