2009 Ekim Anneleri

haklisin biraz uzansam iyi olacak ama canim sikiliyor felaket derecede kalkasimda yok burdanagri bir geliyor bir gidiyor ara ara ne bu anlamadim..yoksa doguruyormuyum :))

he doğuruyosun ay Allah korusun delümm ...bebik bastırıyodur benim de sağ tarafım fena oluo bazen..hatta ewde yürürken topallıyorumn

öyle deme gene de etkisi olur...ben senin yerinde olsam yarım saatte bir wc ye gdierimki o bile hiç değisle gene hareket:)

canım zaten öle yapıom 30dk bi kesin wc gidiorum ve sık sık mutfaga su almaya gidiorum 10 dk bi bardak su içiom habire gidiom hareket oluokaydirigubbakcemile3

oyyyy çok sıcakk-tatlicadiarzu- şişim-tatlicadiarzu- işler çok yoğun-tatlicadiarzu- çenesi kopasıcılar ne kadar yazmışınız:mymeka: okuyamıcam hepsini şuan varmı bana danışmak istediniz bişeykaydirigubbakcemile3

oyyyy çok sıcakk-tatlicadiarzu- şişim-tatlicadiarzu- işler çok yoğun-tatlicadiarzu- çenesi kopasıcılar ne kadar yazmışınız:mymeka: okuyamıcam hepsini şuan varmı bana danışmak istediniz bişeykaydirigubbakcemile3

bende işyerindeyim bacaklarım ve ayaklarım davul gibi şiş

ayy olmazmıı perişanız elam sensiz... laelaelaelaelae
benim karnım haritaya döndü her yerim çatlak

bişiler sürmene rağmen mi çatladın ceren

valla ben şu kalçamdaki çatlakları görene kadar düzenli prengnycare sürdüm her gün. her duştan çıktığımda komple vücut losyonu sürdüm , her krem sürdüğümde saç fırçasıyla masaj yaptım kan dolaşımı hareketlensin diye. buna rağmen çatladı yani. artık sürmüyorum sinirlerim bozuldu. zaten doktorum da öyle dedi. çatlakları engelleyemezsin, bünye meselesi dedi. krem kısmı işin ticari tarafı dedi. haklı da bence. ben burda birini okumuştum da kız neler sürmüş karnına çatlamasın diye ne bakımlar yapmış. doğumdan sonraki göbeğinin fotosunu koymuş çalak içinde göbek. olacaksa oluyor kızlar kaçış yok.

zuzucum yemedik deikmi. yedik de altık tabiyki ama sigarayı bırakınca can sıkıntısından yedik hep unu diyoruz hiç sigara içmeseydik bırakmayacaktık da dolayısıyla normalden fazla da yemeyecktik fazla da kilo alamayacaltık

Back
X