Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aynen oylekaydirigubbakcemile3sırnaşık şey 2 gün kardayız diyosun yane kaydirigubbakcemile3
mehay kilo demişkene haftasonu zeytinli ekmeeni yaptım pek güzel oldu. ellerine sağlık kuşum.
haklisin biraz uzansam iyi olacak ama canim sikiliyor felaket derecede kalkasimda yok burdanagri bir geliyor bir gidiyor ara ara ne bu anlamadim..yoksa doguruyormuyum :))
öyle deme gene de etkisi olur...ben senin yerinde olsam yarım saatte bir wc ye gdierimki o bile hiç değisle gene hareket:)
iyi canım sen sol kasığım ağrıyo demişsin yatıp dinlen biraz bencemeraba hosgeldin nasilsin?
cerensesil hoş geldin.
evet tarılma handancım hiç gerek yok. alacağın varsa tartılsan da alıyosun tartılmasan da o yzüden bari canını sıkma...
oyyyy çok sıcakk-tatlicadiarzu- şişim-tatlicadiarzu- işler çok yoğun-tatlicadiarzu- çenesi kopasıcılar ne kadar yazmışınız:mymeka: okuyamıcam hepsini şuan varmı bana danışmak istediniz bişeykaydirigubbakcemile3
oyyyy çok sıcakk-tatlicadiarzu- şişim-tatlicadiarzu- işler çok yoğun-tatlicadiarzu- çenesi kopasıcılar ne kadar yazmışınız:mymeka: okuyamıcam hepsini şuan varmı bana danışmak istediniz bişeykaydirigubbakcemile3
benim karnım haritaya döndü her yerim çatlak
üff efet haklısın amazon sigarayı bırakmak ayrı bi kilo sebebi zaten canım
slm kıssla nasılsınız bu gün bakalım?
benim karnım haritaya döndü her yerim çatlak
bende işyerindeyim bacaklarım ve ayaklarım davul gibi şiş
ayy olmazmıı perişanız elam sensiz... laelaelaelaelae
bişiler sürmene rağmen mi çatladın ceren
he sizin olayla hiç alakanız yok demi..aylardır elevite suç buluodunuz şimcik sigaraya ..hiç yemedinis yanenaniknanik
he sizin olayla hiç alakanız yok demi..aylardır elevite suç buluodunuz şimcik sigaraya ..hiç yemedinis yanenaniknanik