2009 Ekim Anneleri

opuyorumnanaktan mehayımm sen nasılsınn???
yuruyuse cıkacam birazdan .. mehayım sanki bebişim cok asada gibi hissediyorum dussek sanki :(.. bide çok akıntı geliyr su gibi birazda beyaz sende de arada boyle oluyormu??? dısarı cıkmasam mı uzansam mı :(((

geçmiş olsun kuşum çıkma bence dinlen akıntın çokmuş yat dik ayaklarıda mis gibi aniden bişi olur mazallah yat senopuyorumnanaktan

hoşgeldin güzellik nasılsın bakalım miniş nasıl

hoşgeldin cnm maşallah minigine bendede aynı ama doktor daha kesin bişi diyemeyiz dedi
hoşbulduk canımmm kızın nasıl bugun nasılsınn.. miniş iyidir inşallah yaa sanki baya asagıda hissediyrm

kalemiticim hoşgeldin canım. bezmiş bi halin varmış gibi geldi bana nedense??????

evtt canım ya bugun bebişi agır hissediyrm asagıda gibi sen nasılsınsın krediniz cıktımı evi naptınız canımm

kız mehayyyyyyyyyyyyyy bak sana ne dicem ben hamile kaldıgımı öğrendigim andan itibaren eşime her gece bebe yağı ve badem yağı sürdürüyorum hiç aksatmadan yapıyoruz ama...geçmişi okuyodumda sormuşsun karın bölgesinde çatlaklar başladımı diye yaaaaaaaaaa ben çatır çatır çatlıyom göbeğin her iki tarafındada dikey çatlaklarım oluştı pembemsi renkte cok iğrenç mafoldumbenama napalım annelik sevinciymiş onlar doktoruma göre...benden başka yokmu çatlayan ya

uzuldum canim yaa desene bizimkilerde baslar yakinda o zaman..senin gibi 1-2 kisi daha var canim bende henuz gorunurlerde bisey yok...

benim de memikim catır catır catladı bacakalrımda ve karnımda şükür bişey yok şimdilik aöa göbeğimin üzeri acaip kasınıyor kesin orası da catlayacak ühüüüüü ühüüüüüü :((((

yuruyuse cıkacam birazdan .. mehayım sanki bebişim cok asada gibi hissediyorum dussek sanki :(.. bide çok akıntı geliyr su gibi birazda beyaz sende de arada boyle oluyormu??? dısarı cıkmasam mı uzansam mı :(((

cikma o zaman yat dinlen canim...Şeniz

alsın tabii canım kadın 3 maaş alıyor bak yine sinirlendim babam 1 maaş almasına rağmen beşiği bize aldırmıyor insan kızıyor ama bende eşime geçen dedim annen mevlütte ne yapacak bana bakalım dedim bizde adettir geline bilezik yapılır zemuszemus

yasemincim aynı olay bizde de vardı ... anneanne beşiği yaparmıs öle dedı k.valdem bnde babaanne de bılezık takar dedım kaydirigubbakcemile3 annem babam beşik paramıda verdı bileziğimi de taktı şimdiden sağolsunlar kendi ailen gibi olmuyo malesef bnmı yanlıs düşünüyorum bana öle denk geldi ya da ??? kafamçokkarıştı aman neyse takma kafana ...a.s.:1hug:

kız mehayyyyyyyyyyyyyy bak sana ne dicem ben hamile kaldıgımı öğrendigim andan itibaren eşime her gece bebe yağı ve badem yağı sürdürüyorum hiç aksatmadan yapıyoruz ama...geçmişi okuyodumda sormuşsun karın bölgesinde çatlaklar başladımı diye yaaaaaaaaaa ben çatır çatır çatlıyom göbeğin her iki tarafındada dikey çatlaklarım oluştı pembemsi renkte cok iğrenç mafoldumbenama napalım annelik sevinciymiş onlar doktoruma göre...benden başka yokmu çatlayan ya
canımmmmm kendini kesinlikle yanlız hissetme ben varımmm. karnımda çok ufak var ama baldır kımı ve popo yırtıldı. kırmızı kırmızı. kremlemeye çalışıyorum oda aklıma estikçe.

geçmiş olsun kuşum çıkma bence dinlen akıntın çokmuş yat dik ayaklarıda mis gibi aniden bişi olur mazallah yat senopuyorumnanaktan

hoşbulduk canımmm kızın nasıl bugun nasılsınn.. miniş iyidir inşallah yaa sanki baya asagıda hissediyrm

evtt canım ya bugun bebişi agır hissediyrm asagıda gibi sen nasılsınsın krediniz cıktımı evi naptınız canımm

cnm biz iyiyiz şükür bankaya gittim geldim fenalaştım eve zor attım kendimi sanırım agırlaştım artık çıkmak gelmiyo dışarı tek hiç korkar oldum bayılcam dieeeopuyorumnanaktan

bence ayakları yukarı tut ve dinlen

kızlar bu bebişimin kıyafetlerini yıkıcam ama renkleri birbirine geçmez dimi renkliyi beyazı ayrı yıkıcam ama tereddütteyim yinedee

merak etme tatlım benimki de kaç gündür hiç hareket etmiyo gibiydi, ama dün ve bugün baya bi hareketlendi... bu arada krediyi daha bekliyoz: başvurduğumzu banka kefile gerek yok dedi ilk başta sonradan yok meblağ yüksek süre uzun kefil lazım falan dei. şimdi başka bankadan halletmeye çalışıyoruz. allah kısmet ettiyse hayırlısıyla olur diye düşünüyorum:))))))

Back
X