Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28+3 e göre 1300 çıkmıştı o yüzden dedim canım. cumartesi gittim dr a dabenimki seninkinden 2 gun kucuk canim..:ecrin_bebek:
canım bursada şubesi avrsa o firmanın hemen gidip alayım vallakaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan mehayımm sen nasılsınn???
yuruyuse cıkacam birazdan .. mehayım sanki bebişim cok asada gibi hissediyorum dussek sanki.. bide çok akıntı geliyr su gibi birazda beyaz sende de arada boyle oluyormu??? dısarı cıkmasam mı uzansam mı
((
hoşbulduk canımmm kızın nasıl bugun nasılsınn.. miniş iyidir inşallah yaa sanki baya asagıda hissediyrmhoşgeldin güzellik nasılsın bakalım miniş nasıl
hoşgeldin cnm maşallah minigine bendede aynı ama doktor daha kesin bişi diyemeyiz dedi
kalemiticim hoşgeldin canım. bezmiş bi halin varmış gibi geldi bana nedense??????
kız mehayyyyyyyyyyyyyy bak sana ne dicem ben hamile kaldıgımı öğrendigim andan itibaren eşime her gece bebe yağı ve badem yağı sürdürüyorum hiç aksatmadan yapıyoruz ama...geçmişi okuyodumda sormuşsun karın bölgesinde çatlaklar başladımı diye yaaaaaaaaaa ben çatır çatır çatlıyom göbeğin her iki tarafındada dikey çatlaklarım oluştı pembemsi renkte cok iğrenç mafoldumbenama napalım annelik sevinciymiş onlar doktoruma göre...benden başka yokmu çatlayan ya
bahair ev alıp şehir degiştirirseniz ev nolacak kıs eşin askermi
opuyorumnanaktan mehayımm sen nasılsınn???
yuruyuse cıkacam birazdan .. mehayım sanki bebişim cok asada gibi hissediyorum dussek sanki.. bide çok akıntı geliyr su gibi birazda beyaz sende de arada boyle oluyormu??? dısarı cıkmasam mı uzansam mı
((
alsın tabii canım kadın 3 maaş alıyor bak yine sinirlendim babam 1 maaş almasına rağmen beşiği bize aldırmıyor insan kızıyor ama bende eşime geçen dedim annen mevlütte ne yapacak bana bakalım dedim bizde adettir geline bilezik yapılır zemuszemus
canımmmmm kendini kesinlikle yanlız hissetme ben varımmm. karnımda çok ufak var ama baldır kımı ve popo yırtıldı. kırmızı kırmızı. kremlemeye çalışıyorum oda aklıma estikçe.kız mehayyyyyyyyyyyyyy bak sana ne dicem ben hamile kaldıgımı öğrendigim andan itibaren eşime her gece bebe yağı ve badem yağı sürdürüyorum hiç aksatmadan yapıyoruz ama...geçmişi okuyodumda sormuşsun karın bölgesinde çatlaklar başladımı diye yaaaaaaaaaa ben çatır çatır çatlıyom göbeğin her iki tarafındada dikey çatlaklarım oluştı pembemsi renkte cok iğrenç mafoldumbenama napalım annelik sevinciymiş onlar doktoruma göre...benden başka yokmu çatlayan ya
geçmiş olsun kuşum çıkma bence dinlen akıntın çokmuş yat dik ayaklarıda mis gibi aniden bişi olur mazallah yat senopuyorumnanaktan
hoşbulduk canımmm kızın nasıl bugun nasılsınn.. miniş iyidir inşallah yaa sanki baya asagıda hissediyrm
evtt canım ya bugun bebişi agır hissediyrm asagıda gibi sen nasılsınsın krediniz cıktımı evi naptınız canımm
bence ayakları yukarı tut ve dinlenopuyorumnanaktan mehayımm sen nasılsınn???
((
inşallah canım hayırlısıykla. evi alsak da ektra bişey almayı düşünmüyorum ne kadar kendi evimde olsa bizim heran şehir değiştirme ihtimalimiz var o yüzden gereksiz masraf yapmak istemiyorum
canımmmmm kendini kesinlikle yanlız hissetme ben varımmm. karnımda çok ufak var ama baldır kımı ve popo yırtıldı. kırmızı kırmızı. kremlemeye çalışıyorum oda aklıma estikçe.
hoşbulduk canımmm kızın nasıl bugun nasılsınn.. miniş iyidir inşallah yaa sanki baya asagıda hissediyrm
evtt canım ya bugun bebişi agır hissediyrm asagıda gibi sen nasılsınsın krediniz cıktımı evi naptınız canımm