Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2008 ekim annelerinin yorumlarını okudumda pek memnun değiller gibi rahat olamıyormuş bebek içinde iki büklüm oluyormuş destek koyarak oturtmuşlar hep içine o zamanda yanlız bırakamamışlar düşecek diye
2008 ekim annelerinin yorumlarını okudumda pek memnun değiller gibi rahat olamıyormuş bebek içinde iki büklüm oluyormuş destek koyarak oturtmuşlar hep içine o zamanda yanlız bırakamamışlar düşecek diye
CADIARZUbu anakucakları yatar pozsyona geçmiomu ki
CADIARZUbu anakucakları yatar pozsyona geçmiomu ki
benim var anakucagi oto koltugu ama bende ilk iki ay pek kullanmayi dusunmuyorum bebekler icinde dort buklum oluyor arti yazik kemikleri henuz sivi gibi olmaz oyle oturur vaziyete getirmek minikleri
ablam kullandı ilk bebeğinde onun tawsiyesiyle aldım cnaım ben
hayır tek pzisyonlu oluyolar..
sürekli kullanmam ben de ama biyere giderken filan kısa süreli zararı olmaz..ewde zaten koynumda gezdiricem yaka iğnesi gibi,başka yere koymam
ya ben onlar yatıo sanıodum evdede kullanırım diodum salonda yanımda onda uyur yremek yaparken yanımda olur diıdum ama yatmıosa olmaz ki
canım ilk 2 ay filan zaten durdukları yerde dönemiyolar..o yüzden yanına koltuğa da yatırsan durur..sonrası için de yaza kadar nası olsa bebek arabası sokağa çıkmıycak,onun sırtı da yatabilio..belkim ona koyarım diye düşünüyorum..bi de uyanıkken hafif oturur pozisyonda olmasının sakıncası yok diye duydum..
hoşbuldum ilkaycım
birazdan hastaneye gidicez Alya hanımın babası süslenmeyi bi bitirebilse
sizlerden ne var ne yok
ana kucağı zararlı değilki ben titreşimli ana kucağı sipariş verdim chicconun dreams die bi modeli 3 ayrı pozisyonda ayarlanabilio
bebekinide görcen ama dimi:))