• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

ne aldınız eminönünden bakimmm bizde c.tesi gidiceezzz....

canım küveti ana kucağı mevlüt elbisesi ve diğer eksikleri bayağı birşeyler aldık..

ang€l;8570172 .!.:
cnm havuzlu handanmı aldın.ya bişey sorcam bu havuzlu han deikleri yerde 1 tanemi mağaza var?nasıl uygunmu kalitesi falan nasıl?
Esmacım bende c.ertesi gidicem bi aksilik çıkmazsa

evet canım havuzlu handan aldım. Havuzlu handa sadece tek mağaza yok ama satılan ürünler hep aynı fiyatlar uygun en alt kattan aldım hepsini üst kattakilerde alt kattakilerinin aynısı..

cnm şarkhane kahvecinin yanımı benoaralrı pek bilmiyorum yiğenim götürücek beni

evet canım kuru kahvecinin yanındaymış ben gidemedim çok yoruldum oda bir dahaki sefere inşallah..

canım devlet hastanesi düşünürsen ben etlik doğumevine gidiyorum çokta memnunum.

düşünürüm tabii canım daha doğrusu devlet hastanesi düşünüyorum.diğer türlü altından kalkamam sen doğumunuda ordamı yapıcaksın bi arkadaşımda keçiören eğitim ve araştırma çok iyi diyo kafamda şimdi iki ihtimal var biri etlik doğumevi diğeri keçiören eğitim ve araştırma. senin bi fikrin varmı keçiören hakkındaşutarafagitti

düşünürüm tabii canım daha doğrusu devlet hastanesi düşünüyorum.diğer türlü altından kalkamam sen doğumunuda ordamı yapıcaksın bi arkadaşımda keçiören eğitim ve araştırma çok iyi diyo kafamda şimdi iki ihtimal var biri etlik doğumevi diğeri keçiören eğitim ve araştırma. senin bi fikrin varmı keçiören hakkındaşutarafagitti[/Q

eger illaki devlet hastanesi diosan bence dogumevlerinde yapman cok daha mantikli.sonucta bir sikinti olursa direkt dogumevine havale ediolar hastayi.ablam etlik dogumda yapti.zorunlu sezeryan oldu.orasi artik sezeryanda epidural uygulamasi yapiomus.yani genel anestezi uygulamiolar( sadece epiduralle uyusmayanlara yapiliomus genel anestezi) . ben ozele gidiorum ama doktorum zekai tahirde calisio.testlerimi orada yaptirdim.ama doktorum doguma ozelde girecegi icin buyuk ihtimal dogumu zekai tahirde yapmam.hacettepenin yenidogan unitesinide begenenler var.

iyi aksamlar herkese gıremedım ik gundur.uamrı hersey yolundadır.. bebk odası boyası temızlık le ugrastım.. hep

kıslar aranızda park yatak alanlar varmı.. bende park yatak alıcam ama markasına karar veremedim. alanlar yardımcı olursa sevinirim.

günaydın kuzulaarrr...uyumayın yeteerr.. kaydirigubbakcemile gelin beklioruummm hihoyyyt

günaydın kızlar......
bugece hiç uyuyamadımmm:1no2:canım sıkkın of ya..kendimide iyi hissetmiommm :çok üzgünüm:bu su azalması olayı acaip canımı sıktı...:çok üzgünüm:sadece bu konuya odaklanmış şekilde bunu düşünüyorumm.....:çok üzgünüm:allah bebişimi sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inşlahhhhh:Saruboceq:

Back
X