Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ANG€L;8570272 .!.:esmacım bende şeker ve badilerini falan alıcam.şarkhana bakıcam şeker için
ne aldınız eminönünden bakimmm bizde c.tesi gidiceezzz....
ang€l;8570172 .!.:cnm havuzlu handanmı aldın.ya bişey sorcam bu havuzlu han deikleri yerde 1 tanemi mağaza var?nasıl uygunmu kalitesi falan nasıl?
Esmacım bende c.ertesi gidicem bi aksilik çıkmazsa
cnm şarkhane kahvecinin yanımı benoaralrı pek bilmiyorum yiğenim götürücek beni
canım devlet hastanesi düşünürsen ben etlik doğumevine gidiyorum çokta memnunum.
düşünürüm tabii canım daha doğrusu devlet hastanesi düşünüyorum.diğer türlü altından kalkamam sen doğumunuda ordamı yapıcaksın bi arkadaşımda keçiören eğitim ve araştırma çok iyi diyo kafamda şimdi iki ihtimal var biri etlik doğumevi diğeri keçiören eğitim ve araştırma. senin bi fikrin varmı keçiören hakkındaşutarafagitti[/Q
eger illaki devlet hastanesi diosan bence dogumevlerinde yapman cok daha mantikli.sonucta bir sikinti olursa direkt dogumevine havale ediolar hastayi.ablam etlik dogumda yapti.zorunlu sezeryan oldu.orasi artik sezeryanda epidural uygulamasi yapiomus.yani genel anestezi uygulamiolar( sadece epiduralle uyusmayanlara yapiliomus genel anestezi) . ben ozele gidiorum ama doktorum zekai tahirde calisio.testlerimi orada yaptirdim.ama doktorum doguma ozelde girecegi icin buyuk ihtimal dogumu zekai tahirde yapmam.hacettepenin yenidogan unitesinide begenenler var.
hııımmm anladım şimdi. hacettepeyi eşim tel le aradı ama 12 haftadan sonra kabul edemeyiz gibi bişey söylemişler o zaman tekrar bi arayıp konuşmak lazım. uyyy bunaldım
iyi aksamlar herkese gıremedım ik gundur.uamrı hersey yolundadır.. bebk odası boyası temızlık le ugrastım.. hep
iyi akşamlar nisasum... bebek odaanız ne zaman geliyo... heyecan vardır şimdi sen de:)
,selamlar herkese bende cuma dr gideceğim sonunda göreceğim bebişimi çok sevınçlıyım.
kıslar aranızda park yatak alanlar varmı.. bende park yatak alıcam ama markasına karar veremedim. alanlar yardımcı olursa sevinirim.
link warsa ekleyebilirmisin ??![]()