- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
hayırlı geceler kıssslarr...:)))
sana da selduşum naber Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı geceler kıssslarr...:)))
sana da selduşum naber Şeniz
nolsun yaa can sıkıntısı :)))) ayy ne güzel süt içiyorsun ben hiiiç içemiyorum(((
nie sıkılıyon gülüm :teselli: süt daha yeni yeni içebiliyorum nesguikle karıştırıyorum sonra dikiyorum kafaya kaydirigubbakcemile3 başka türlü içemiyorum ben de canım...
iyi geceler kızlar..Abikecim yarın kocişle senin kızının saç bantlarından almaya gidicez kızıma.İnşallah buluruz kalmıştır ellerinde...
benim herif uyudu benimse hiiiç uykum yok((( tv de de bişey yok..iiki siz varsınız:)
ben ayran içiyorum hergün bi bardak okadar((
hoşbulduk aybikecim..zilli kızın napıyor:)
arka koltuk ta beni basar yafrım kaydirigubbakcemile3 git diosun yane:))zuzucuk ben deniz yoluyla geldim bişi olmaz dediği gibi dinlene dinlene
öne oturma kemer takmak zorunda kalmazsın o kemer olayı korkutuyo beni kasar masar göbiği diye..
du bi elliyimm:))))slm kızllar nasılsınız sızınde goguslerınızın koyu olan kısmı sıcacık mı ya benım kı sıcacık ta....
söylemiyyk
:dilcikar:
slm kızllar nasılsınız sızınde goguslerınızın koyu olan kısmı sıcacık mı ya benım kı sıcacık ta....
bugun ben balık yedim sut ayran içemiyrm :sinifsinif:
benim cadıda uyumadı hala bir oraya bir buraya gezio :))