• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

nolsun yaa can sıkıntısı :)))) ayy ne güzel süt içiyorsun ben hiiiç içemiyorum:((((

nie sıkılıyon gülüm :teselli: süt daha yeni yeni içebiliyorum nesguikle karıştırıyorum sonra dikiyorum kafaya kaydirigubbakcemile3 başka türlü içemiyorum ben de canım...

nie sıkılıyon gülüm :teselli: süt daha yeni yeni içebiliyorum nesguikle karıştırıyorum sonra dikiyorum kafaya kaydirigubbakcemile3 başka türlü içemiyorum ben de canım...

benim herif uyudu benimse hiiiç uykum yok:(((( tv de de bişey yok..iiki siz varsınız:)
ben ayran içiyorum hergün bi bardak okadar:(((

hoşbulduk aybikecim..zilli kızın napıyor:)

kızlarr nbrrr..ya bişiy dicem bi delilik yapıp yrn yola çıkmaya karar werdik kocimnen..çok diil 300 km..ama diyorum bişiy olurmu içim de çok rahat diil..yawaş yawaş gideris mola weriris dio.................naapsammm

benim herif uyudu benimse hiiiç uykum yok:(((( tv de de bişey yok..iiki siz varsınız:)
ben ayran içiyorum hergün bi bardak okadar:(((

hoşbulduk aybikecim..zilli kızın napıyor:)

bizimki de birazdan uyuycak sanırsam benneyaptımki doktorum ayran da içsen olur dedi ben baya bi içiyodum... değişiklik yapıyım dedim şimdi arada sütde içmeye çalışıyom kaydirigubbakcemile2

zuzucuk ben deniz yoluyla geldim bişi olmaz dediği gibi dinlene dinlene
öne oturma kemer takmak zorunda kalmazsın o kemer olayı korkutuyo beni kasar masar göbiği diye..
arka koltuk ta beni basar yafrım kaydirigubbakcemile3 git diosun yane:))
slm kızllar nasılsınız sızınde goguslerınızın koyu olan kısmı sıcacık mı ya benım kı sıcacık ta....
du bi elliyimm:))))
söylemiyyk
:dilcikar:

kaydirigubbakcemile

slm kızllar nasılsınız sızınde goguslerınızın koyu olan kısmı sıcacık mı ya benım kı sıcacık ta....

slm canım a.s. anam niye sıcak ki? benimki gayet normal... normal olmayan şey koyu olan kısmı memişi kaplıycak neredeyse kaydirigubbakcemile3

bugun ben balık yedim sut ayran içemiyrm :sinifsinif:
benim cadıda uyumadı hala bir oraya bir buraya gezio :))

gözümden uyku akıo..sabah ta erken kalkarıs..aybiikk gidiorum baakk:))) hepinis Allaha emanet..iişallahh pzt görüşürüss

Back
X