- 24 Ocak 2009
- 5.921
- 17
- 358
- 39
ıyı laf etmıyor gelıyorum evıne oturupta muhabbet bıle etmıyo acıp pcyle oynuyo fılan dıye dedıkodunu yapmıyo
hergün ne konuşcam onla bee laf edemezz zaten evden çıkamıyomm bide pcme laf söleyemezz haytta konuşturmam ilk doğum yaptığım de kaldır bilgisayarı artık filen dedi ama dur orda dedimm sana nee ...
İiydi cnm ya saçları kızıla boyatmıştın bide küt kestirmiştin ama söylesemmi bilemedim senin oğluşun sünnetine gitmişiz 4-5 yaşında falan var senin oğlan aynı sana benziyo yani o kadar benziyo ki hayret diyorum ama ama kız senin kucağında bide kız bebiş var istiyon mu tekrar bilemedim o yüzden iimidr bilemedim sürekli pışpışlıyon onu bide süslü bide süslü diyorum ben uzaktan görsem anlardım bu senin fıstık die düşün yani kaydirigubbakcemile3
haftaya boyatcam canım saçlarımıda :)) kız bebiş mi ayy çok isterdim ama bu adama karar verdimki çocukk bi daha doğurulmazz nasip tabi :)) ayy zaten kızım olsaa kokoş olur dimi bayanssulusmile
ben zaten dorayı sana benzettım gızem yaa sadece renklı gozlu sarısın ama sana benzıyo bence benımkıde yesıl gozlu ama bu bana benzıyo demek deıl kı aynı baba
anamm kaynana duymasın ödü patlıyo bana benzicek diye kaydirigubbakcemile3 gecenlerde biri gizem kızz bu sana benzemeye başlamış dedide döndü kadına ne dedi biliyonmuu hayır canım dora aynı bana benziyor alsanaalsanasmile