2009 Ekim Anneleri

bu sayede 1 aydır gorusmuyoruz... her hafta sonu gelıp kalmasınlar dıye arklarımı cagırıyorum. ama bu hafta patladım taa pazartesınden gelceksın dedı:(

amann uğraşmıcam artık öle karar aldımm sadece kendimi üzüyom dün geceden beri ağlamaktan patladımm nolduu sabah gene geldii ağlamam değiştirdimi arkadaşlarım geldimide sabahtan geliyo öğlen gidiyo akşam üstü tekrar geliyo torununu özlüyomuşş çoook ...

Herkese selam..Dün annem nikahlandı umarım ömür boyu mutlu olurlar..Tam mutlu olmuşken ,kayınpedirimin kötü haberi geldi akciğer kanseri olmuş dr 4-5 ay ömrü kaldı demiş daha torununun bile göremedi...Eşimin ilk defa gözünde yaş gördüm kahroldum...

canım annene mutluluklar inşallah bir ömür mutlu olur diğer taraftan başınız sağolsun ( kayra ve kerem'i öp benim yerime )

amann uğraşmıcam artık öle karar aldımm sadece kendimi üzüyom dün geceden beri ağlamaktan patladımm nolduu sabah gene geldii ağlamam değiştirdimi arkadaşlarım geldimide sabahtan geliyo öğlen gidiyo akşam üstü tekrar geliyo torununu özlüyomuşş çoook ...

gizemcim benim kayınvalidemde çat kapı geliyor kendi anahtarıyla açıyordu kapıyıibende kapıyı kilitledim bir gün giremedi anladı....hepsi aynı hepsiiiii...

slm hanımlar ne kadarda dertlisiniz yaa bende şu anda ağlamaklıyım yaa kayınanam samsuna kız kardeşşine gitmişti 4 gündür oradaydı yarım saat önce geldi kadının yüzünü görünce birden ağlayasım geldiii offf yaa kadından iyice soğudum yaptığı yemegi bile yiyesim gelmiyor bazen geçen gün yemedim inadına o gün sütüm bitti ona kızıyorum kendime acı çektiriyorum

Herkese selam..Dün annem nikahlandı umarım ömür boyu mutlu olurlar..Tam mutlu olmuşken ,kayınpedirimin kötü haberi geldi akciğer kanseri olmuş dr 4-5 ay ömrü kaldı demiş daha torununun bile göremedi...Eşimin ilk defa gözünde yaş gördüm kahroldum...

canım ne dıycegımı sasırdım oncelıkle annene mutluluklar kayınbaba ıse acıl sıfalar dılıyorum

anen umarım çok mutlu olur tatlım ikinci baharında kayınbabanada geçmiş olsun

slm hanımlar ne kadarda dertlisiniz yaa bende şu anda ağlamaklıyım yaa kayınanam samsuna kız kardeşşine gitmişti 4 gündür oradaydı yarım saat önce geldi kadının yüzünü görünce birden ağlayasım geldiii offf yaa kadından iyice soğudum yaptığı yemegi bile yiyesim gelmiyor bazen geçen gün yemedim inadına o gün sütüm bitti ona kızıyorum kendime acı çektiriyorum

ağlama tatlım yaaa meleğine acı afedersin g ... duymuyo sen böle yapınca...:1no2:

kızlar bence bız bu kaynana konusunu kapatalım yoksa hepımız ıyıce sınır krızıne gırecek hale gelıcez

uzme kendını o kadar cocuguna yazık ac kalıyo bak neden onla kalıyosun hayatım sende ayrı eve cıkma sansınız yokmu

çok sıkılıyorum ama Allah razı olsun kocammm beni hiç ezdirmiyor ayrı eve çıkma imkanımız şuanda yok ama 2 sene sonrs falan anca çıkabilirmişiz bilmiyorumkismile

ağlama tatlım yaaa meleğine acı afedersin g ... duymuyo sen böle yapınca...:1no2:[/QUOTE]

valla hiç umursamıyor bile ne yapaarsam yapayımmm ne güzel kaç gündür evde ses yoktuu 1 saatte valla başım ağrıdıı....:mymeka:

kızlar benım oğlum uyurken kendıne eee eee eee yapıyo sızlerde var mı bole bısı hatta uykusu geldıgındede gozlerımın ıcıne bakıyoo eee eeee eee dıye bagrınıyoo ben onu uyuturken yaptıgım gıbı yapıyoo

evet gerçekten kapatalım bide benim yazdıklarımı eşim görürü diye korkuyorum benim hep arkamda beni koruyor bide bunları görürse kızar sonraa ayyy kocamm kızmasın bana ondan başka kimsem yok benimmmm

evet benim kızımda yapıyor artık benimle birlikte eee eee diyor çok hoşuma gidiyor bide sesli gülmeye başladııı aayyy yerim ben bu melekleriii

kızlar merhaba bende ekim annesiyim sizlere bişey sorcam bebeğimin cili çok kuru.Her banyodan sonra yüzü pul pul dökülüyo.Yüze kullanılabilecek bi nemlendirici varmı bebekler için

kızlar merhaba bende ekim annesiyim sizlere bişey sorcam bebeğimin cili çok kuru.Her banyodan sonra yüzü pul pul dökülüyo.Yüze kullanılabilecek bi nemlendirici varmı bebekler için

bebek sütünü kullanabilirsin yada mustella diye bir markanın bebek yüz kremi var ben onu kullanıyorum..bebek yağını doktorum hiç önermedi ne yüzüne ne cildine:)

Back
X