Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amann uğraşmıcam artık öle karar aldımm sadece kendimi üzüyom dün geceden beri ağlamaktan patladımm nolduu sabah gene geldii ağlamam değiştirdimi arkadaşlarım geldimide sabahtan geliyo öğlen gidiyo akşam üstü tekrar geliyo torununu özlüyomuşş çoook ...
Herkese selam..Dün annem nikahlandı umarım ömür boyu mutlu olurlar..Tam mutlu olmuşken ,kayınpedirimin kötü haberi geldi akciğer kanseri olmuş dr 4-5 ay ömrü kaldı demiş daha torununun bile göremedi...Eşimin ilk defa gözünde yaş gördüm kahroldum...
.......
Herkese selam..Dün annem nikahlandı umarım ömür boyu mutlu olurlar..Tam mutlu olmuşken ,kayınpedirimin kötü haberi geldi akciğer kanseri olmuş dr 4-5 ay ömrü kaldı demiş daha torununun bile göremedi...Eşimin ilk defa gözünde yaş gördüm kahroldum...
slm hanımlar ne kadarda dertlisiniz yaa bende şu anda ağlamaklıyım yaa kayınanam samsuna kız kardeşşine gitmişti 4 gündür oradaydı yarım saat önce geldi kadının yüzünü görünce birden ağlayasım geldiii offf yaa kadından iyice soğudum yaptığı yemegi bile yiyesim gelmiyor bazen geçen gün yemedim inadına o gün sütüm bitti ona kızıyorum kendime acı çektiriyorum
uzme kendını o kadar cocuguna yazık ac kalıyo bak neden onla kalıyosun hayatım sende ayrı eve cıkma sansınız yokmu
kızlar merhaba bende ekim annesiyim sizlere bişey sorcam bebeğimin cili çok kuru.Her banyodan sonra yüzü pul pul dökülüyo.Yüze kullanılabilecek bi nemlendirici varmı bebekler için