2009 Ekim Anneleri

slm kızlar nasılsınız foruma bayadır bakamıyorum sizinle laflamayı özlemişim kızımdan dertliyim uyanıkken hiç birşey yapamıyorum uyurkende emzirme yüzünden bişey yapamıyom:(( kızım uyanıkken emmek istemiyo sizinkilerde öylemi ya çok üzülüyorum sadece uyurken emiyoo moralim bozuluyo:(((

ben sebamedin yağını kullanıyorum her yerine sürüyorumm her gün üst değişirkenn herhangi bir zararı olduğunu düşünmüyorumm ...

cokacimcoook
slm kızlar nasılsınız foruma bayadır bakamıyorum sizinle laflamayı özlemişim kızımdan dertliyim uyanıkken hiç birşey yapamıyorum uyurkende emzirme yüzünden bişey yapamıyom:(( kızım uyanıkken emmek istemiyo sizinkilerde öylemi ya çok üzülüyorum sadece uyurken emiyoo moralim bozuluyo:(((

olumunekankayizsmile canım nerelerdesinn kızımız yaramaz biraz demek annesi oyy yerim ben o minik tavşanı

tahamm 15 gün önce aynı sorun bendede oldu bırakmaya meğilli oluyolarmış dönem dönem .savaşa savaşa tekrar eskiye döndü sakın pes etme derim .

tahamm 15 gün önce aynı sorun bendede oldu bırakmaya meğilli oluyolarmış dönem dönem .savaşa savaşa tekrar eskiye döndü sakın pes etme derim .

benimki 1 aydır böyle cnm sağıp biberonla verelim dedik onuda kabul etmiyo kaşıkla verdik onuda istemiyo emmiyen çocuk çok zor oluyo sadece uyurken emiyo uyanıkken kesinlikle ağzına almıyor memeyimafoldumben

canım acıkınca mecburen alacaktır üstüne gitmesen çook

ağzında pamukçuk olabilirmi.bi dönemde ondan dolayı emmedi.doktora götürdüğümde ağzı yara ondan emmez memeyle savaşıyomu emerken dedi.aynende öyledi bizimki memeyle savaşıyodu bi o yana bi bu yana çekiştiryodu emmiyodu.

yok cnm ağızda bişey yok ama abisi hastalanmıştı onada geçti mecburen antibiyotik kullandık ama 1 ay oldu hala emmeye dönmedi:((

slm kızlar...
ben hastayım boğazım şiş öksürük var, kızımda bugün öksürüyor ne yapsam acaba ilerlemeden bilgisi olan var mı?

bide benim kızımda özellikle gündüzleri 3-4dakka anca emiyo sonra tutup tutup memeyi bırakıyo ve ağlıyo istemiyo :((
3-4 dakkada doymuyodurki anlamadım bu işi, ama gece emmesi 10dakkayı buluyo...

canım pedidus şurup kullanabilirsin belki ilerlemesini geçirir ıhlamurda içir inş hasta olmaz minik prenses sana da çok geçmiş olsun

Bu arad benim kızımın azında pamukçuk oluyor her zaman nasıl geçireceğim bilen varmı acaba çokmu canı yanar pamukcuk oluncaa..

canım pedidus şurup kullanabilirsin belki ilerlemesini geçirir ıhlamurda içir inş hasta olmaz minik prenses sana da çok geçmiş olsun

Bu arad benim kızımın azında pamukçuk oluyor her zaman nasıl geçireceğim bilen varmı acaba çokmu canı yanar pamukcuk oluncaa..

tşk ederim cnmŞeniz
şurubu yarın alabilirim ancak, inşallah geçer bu gece...

ben hiç pamukçuk görmedim, nasılda geçer bilmiyorum inş. kısa zamanda geçer...
bu pamukcuk nasıl bişii? bizde olsa görürdüm dimi:kedi:

Rica ederim canım zemuszemus dilinin üstü hep beyaz renk oluyor benim kızımda sürekli oluyor göğüs temizliğimede dikkat ediyorum ama neden geçmiyorsa anlamıyorum....

Rica ederim canım zemuszemus dilinin üstü hep beyaz renk oluyor benim kızımda sürekli oluyor göğüs temizliğimede dikkat ediyorum ama neden geçmiyorsa anlamıyorum....

hmmm demekki bizde olmadı cnm hiç dikkatimi çekmedi, teşekkürler...
inş. sizinkide geçer tez zamanda...

canım annene mutluluklar inşallah bir ömür mutlu olur diğer taraftan başınız sağolsun ( kayra ve kerem'i öp benim yerime )

canım ne dıycegımı sasırdım oncelıkle annene mutluluklar kayınbaba ıse acıl sıfalar dılıyorum

anen umarım çok mutlu olur tatlım ikinci baharında kayınbabanada geçmiş olsun

ağlama tatlım yaaa meleğine acı afedersin g ... duymuyo sen böle yapınca...:1no2:

çok sağolun....

şeyda daha sağ canım

Herkese selam..Dün annem nikahlandı umarım ömür boyu mutlu olurlar..Tam mutlu olmuşken ,kayınpedirimin kötü haberi geldi akciğer kanseri olmuş dr 4-5 ay ömrü kaldı demiş daha torununun bile göremedi...Eşimin ilk defa gözünde yaş gördüm kahroldum...

Canım ne diyeceğimi bilemedim Allah anneni mesut etsin kayınpederin için de dualarımız seninle :Saruboceq: Allah yardımcısı olsun

Merhaba kıslllarrrr

Biz dün doktora gittik kuzumlaa 69.5 cm 8500 gr olmuş maşallah kuzumaa:))
Benim artık iznim bitti kızlar pazartesi işe başlıyorum o kadar karmakarışık duygular içindeyimkii sanki bebeğimi terkedip gidiyormuşum gibi bir yandan da sütüm azalır diye korkuyorum. Doktorumuza sinir oldum bu sefer sütüm yetmezse ne vericem dedim saçma sapan ecevaplar verdi, ek gıda verirsen doymaz mama vermek lazım ama mama da istemiyorum gdo'lar falan çıktı baksana vs vs yani sonuçta sütüm yetmezse ne vereceğimi hala bilmiyorum neyle başlamam gerektiğini yani. Oyyy oyy ne zormuş annelik...

şeyma annene mutluluklar, kayınpederine de şifa dilerim..

kızlar peditus' u doktora danışmadan kullanmayın. benim kızımın doktoru gerekmedikçe tavsiye etmiyor bu şurubu.. gerçi öksürük başlamışsa gerek duyulabilir ama danışmakta fayda var.. geçmiş olsun elalı. inşallah çabucak iyileşir bebecik..

pamukçuk için sağlık ocağındaki ebemizin önerisi vardı. uygula istersen. bizde olmadı, denemedim o yüzden. karbonatlı su hazırlayıp, kaynatılmış tülbent yardımıyla bebeğinin ağzını sil günde 1-2 kez.. geçmiş olsun..

Back
X