Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız foruma bayadır bakamıyorum sizinle laflamayı özlemişim kızımdan dertliyim uyanıkken hiç birşey yapamıyorum uyurkende emzirme yüzünden bişey yapamıyom( kızım uyanıkken emmek istemiyo sizinkilerde öylemi ya çok üzülüyorum sadece uyurken emiyoo moralim bozuluyo
((
tahamm 15 gün önce aynı sorun bendede oldu bırakmaya meğilli oluyolarmış dönem dönem .savaşa savaşa tekrar eskiye döndü sakın pes etme derim .slm kızlar nasılsınız foruma bayadır bakamıyorum sizinle laflamayı özlemişim kızımdan dertliyim uyanıkken hiç birşey yapamıyorum uyurkende emzirme yüzünden bişey yapamıyom( kızım uyanıkken emmek istemiyo sizinkilerde öylemi ya çok üzülüyorum sadece uyurken emiyoo moralim bozuluyo
((
cokacimcoook
olumunekankayizsmile canım nerelerdesinn kızımız yaramaz biraz demek annesi oyy yerim ben o minik tavşanı
tahamm 15 gün önce aynı sorun bendede oldu bırakmaya meğilli oluyolarmış dönem dönem .savaşa savaşa tekrar eskiye döndü sakın pes etme derim .
canım pedidus şurup kullanabilirsin belki ilerlemesini geçirir ıhlamurda içir inş hasta olmaz minik prenses sana da çok geçmiş olsun
Bu arad benim kızımın azında pamukçuk oluyor her zaman nasıl geçireceğim bilen varmı acaba çokmu canı yanar pamukcuk oluncaa..
Rica ederim canım zemuszemus dilinin üstü hep beyaz renk oluyor benim kızımda sürekli oluyor göğüs temizliğimede dikkat ediyorum ama neden geçmiyorsa anlamıyorum....
canım annene mutluluklar inşallah bir ömür mutlu olur diğer taraftan başınız sağolsun ( kayra ve kerem'i öp benim yerime )
canım ne dıycegımı sasırdım oncelıkle annene mutluluklar kayınbaba ıse acıl sıfalar dılıyorum
anen umarım çok mutlu olur tatlım ikinci baharında kayınbabanada geçmiş olsun
ağlama tatlım yaaa meleğine acı afedersin g ... duymuyo sen böle yapınca...:1no2:
Herkese selam..Dün annem nikahlandı umarım ömür boyu mutlu olurlar..Tam mutlu olmuşken ,kayınpedirimin kötü haberi geldi akciğer kanseri olmuş dr 4-5 ay ömrü kaldı demiş daha torununun bile göremedi...Eşimin ilk defa gözünde yaş gördüm kahroldum...