2009 Ekim Anneleri

selam kıslar ben 7/24 online kucakta hatta ayakta durmaya ısrar eden minikimle aranızdaytım şükür şuan ayagımdasallanıyo çakır keyif sabaha kadar bizi öldürdü gülmekten zeyneb habire gecenin ikisinde uyanmış guuuuuu yapıyo kimse bakmıyo die eee aguuuuuu uzatıyo bidaha bakmıyoz eliyle babasına dokunuyo hooo diyo eşimyattı yerlere gülmekten sabahladık hanım konuşmak istiyo sanırım dertleşcek dedik kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 sımdıkı cocuklar cok fırlama ya... yerım bn hepsını zemuszemus

:roflol: :roflol: çok tehlikeli bu çocuklar yaaa :roflol:

park yatagın titreşimi cok işime yarıyor benim tam sallama gibi olmadıgından kullanıyorm ben uykuya rahat gecmesine yardımcı oluyor
bende sallamıyorm şarhoş oluyor oyle cocuk yatagını da artık seviyor saygın oranın yatma yeri oldugunu biliyor :)) ama cok uykusu varsaa yoksa kalmak istemiyor

ya bisey sorcam kucaga almiyormsunuz gündüzleri ne yapiyorsunuz bütün gün bebislerle?
Benimki sürekli kucakte benimle dolaniyor evin icinde. Yere biraktigim zaman aliyor. Anakucakta biraz oyalaniyor oda tabiki yainda oturdugum zaman.Merak ettim valla bana biraz anlatinda bende ugulamak istiyorum.

kaydirigubbakcemile3 sımdıkı cocuklar cok fırlama ya... yerım bn hepsını zemuszemus

:roflol: :roflol: çok tehlikeli bu çocuklar yaaa :roflol:

öyleler valla çok buarada doktora sordum sallayabilirsin uyumuyosa aglatma dedi gazının çıkmasına yardımcı oluyo sallamak dedi ben memnunum hayatımdan vall alıştım tek işim zeyneb zaten ev hanımıyım kızımı sallamakta yorsun beni neolcak kızıma degerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

CANIMM BEN BAŞTAN BERı ZATEN EMZıRMEK DIŞINDA KUCAĞIMA ALMIYORUMM seveceğim zamanda yanına uzanıp seviyorummm pek bi sıkıntılı benimki şimdi biri gelipte lucağına aldımı basıyo yaygarayıı istiyo özgür olsunn tek sevdiği şeyy oda sadece babası yapacakk omzuna dayayıp gezmek o kadar başka türlü kucak istemiyoı ama uyanık olduğu müddetce konuşacaksın paşayla başka yolu yok :))

bızde anakucağındayız genelde uyandıkça sallıyorum zararı yok keloğlumun..bende emdırıyorum yatağına koyuyorum oyalanıyor uyku zamnaıda hep anakucağında işte..kucağımda doğdugundan berı 5 dk bıle tutmadım ben ole gezıdrmem falan yok maşallah kuzumun zararı yok.

Son düzenleme:
valla cok darda kalırsam sallarım uyuyamadıgı zaman aglıo huysuzlanıyor:) ama cok hızlı degil
hafif sallanmak insanı rahatlatıyor bence sallansınlar

kucaga bende fazla almadım ama gaz sancısından teselli etmek için gezdirdim malesef gaz sancısından aglarken nasıl teselli ettin gizoşummm kucaklasamda susmuyordu saygın

konusmalari dinlemeyi benim kizda cok seviyor. bazen oyun halisina yatiriyorum bi bakiyorum tv´ye dogru dönmüs ona bakiyor.

ben naloşumm dizime yatırıyodum gazı olduğu zaman bide bol bol banyo yaptırıyodum...

tek basina banyo yaptirmak zor gelmiyor mi ya. Bana cok zor geliyor. Bir elline tut bir elline yika falan. Esim olunca daha rahat oluyor. O tutyor ben sabunluyorum.

ben 20 günlükten beri yanlız yıkıyorumm alıştım artık her gece yıkamak için kimi bulacağım canımm eşimin işi ağır zatenn yorgun geliyo

bende toplasan günde yarım saat anca kucağıma alıyorum,emzirme haricinde..
eğer ağlıyosa hiç bişisi yokken dizime yatırıyorum..
seviceksemde yerinde bende yanına uzanıp seviyorum..

kızlar tek yıkarken kulaklarına su gitmemesi ne yapıyorsunuz
bide bebişlerin gozunde kayma olurmuş normalmi ne zaman bitiyr bilen varmı sizin bebişlerde de oluyormu

naloşum ben pamuk tıkıyorum kulaklarına canım işe yarıyo sende öle dene ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…