Oyy maşallahh arkadaşımmm
çok tatlııı
allah bütün bebişlere sağlık sıhhat versin..
Rabbim sifa versin fıstıgımıza tez zamanda inş.
ya bende bişi sorcamm,daha tek başıma banyo yaptırmadım hiç ama babasıyla beraber ben yıkıyorum..file kullanıyorum kuvette,hem su koyup hem yıkayamam tk başıma die kalkışmadım hiç..üşütürüm diye cesaret edemedim.acaba filesizmi yaptırsam kvete su koyup ?
evt canım vermiyorum bazen aklıma gelince( dikkat edicem ne biliyim su içmez diyolar aklım karışıyo ne kadar su vermeliyim ??
conformbil mamayı aldım milupanın inş iyi gelir gaz sabcısı ve kabızlığa iyi geliyormuş birde naturel zeytinyağı aldım bi kaşık verdim aman Allah ım kudurdu beğemedi ağladı mamaya da bi çay kaşığı bakalım bide şırıngayla vercem yarın da kaka yapmazsa
sağol elifcim sen nasıl çözüyorsun hoş senin karakız annesütü aldığı için 4 gün bile yapmasa normal
tşkk kalemitii zeytinyağı koydum confombil mamasına tadı iğrenç oldu umarım içer hazırladım birazdan vericem
kızlar benim oğlan deli etti beni sabahtan beri... memeyi almadı bi türlü alsa da 2 dakika emip bağrış çağrış bırakıyo... aç kaldı gene almadı dayanamayıp pompayla sağdım biberona koydum cuk cuk emdi sıpa nasıl sinirim bozuldu... beni mi bbeğenmiyor artık yaaaa:sinifsinif: hiç yapmazdı bu kadar...
anılcım geçmiş olsun canım... gün içinde bir kaç mama kaşığı su ver adaşımıza,bir de rezene veriyomusun o da iyi gelir canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?