2009 Ekim Anneleri

Oyy maşallahh arkadaşımmm
çok tatlııı
allah bütün bebişlere sağlık sıhhat versin..

amin canım, ilay torticolis hastası, hegün egsersiz yapıyoruz..çok şükür başını sola çevirmeye başladı önceden hiç çeviremiyordu, egsersiz yaparken çok ağlıyor o yüzden uyurken yapmaya çalışıyorum.. sizde dua edin olur mu teyzesi... ilay kocaman öpüyor teyzelerinin pamuk ellerini:ecrin_bebek:

ben filesiz küvette yıkıyorum canım. üşür filede gibime geliyor.

ben çubuğu az az içeri itiyorum hele dün keçi boku gibi yaptı sert sert bölük pörçük ([/COLOR][/B][/QUOTE]

niye keçi boku gibi yaptı. su veriyomusun canım susuz kalmış olabilir mama veriyosan su ver mutlaka yağmurcum.

evt canım vermiyorum bazen aklıma gelince ( dikkat edicem ne biliyim su içmez diyolar aklım karışıyo ne kadar su vermeliyim ??

conformbil mamayı aldım milupanın inş iyi gelir gaz sabcısı ve kabızlığa iyi geliyormuş birde naturel zeytinyağı aldım bi kaşık verdim aman Allah ım kudurdu beğemedi ağladı mamaya da bi çay kaşığı bakalım bide şırıngayla vercem yarın da kaka yapmazsa

Son düzenleme:
musyas sanırım fıtık agrıların canım yaa gecmiş olsun bir dra gorun mutlaka

anıl cok gecmiş olsun canım oglusuna

tşkk kalemitii zeytinyağı koydum confombil mamasına tadı iğrenç oldu umarım içer hazırladım birazdan vericem

sağol elifcim sen nasıl çözüyorsun hoş senin karakız annesütü aldığı için 4 gün bile yapmasa normal

mama veriyosan su mutlaka vermelisin. kakasının o şekilde olması susuz kaldıgının belirtisi çünkü. her mamadan sona 5 çay kaşıgı falan su ver yağmurcum. ah kıyamam kuzuya.

kızlar benim oğlan deli etti beni sabahtan beri... memeyi almadı bi türlü alsa da 2 dakika emip bağrış çağrış bırakıyo... aç kaldı gene almadı dayanamayıp pompayla sağdım biberona koydum cuk cuk emdi sıpa nasıl sinirim bozuldu... beni mi bbeğenmiyor artık yaaaa:sinifsinif: hiç yapmazdı bu kadar...

tşkk kalemitii zeytinyağı koydum confombil mamasına tadı iğrenç oldu umarım içer hazırladım birazdan vericem

anılcım geçmiş olsun canım... gün içinde bir kaç mama kaşığı su ver adaşımıza,bir de rezene veriyomusun o da iyi gelir canım...

vericemm canım sağol bilmiyodum ( pamukla oynarken nasıl ıkınıyo yavrum öyle yapıyo zar zor off biz kocamn insanlar dayanmaıyoruz kuzum nasıl dayanıyo (

dün kakasını yaptırdım msafirlikte çok sıkınıp ağlayınca eve geldik duru biraz sonra saat 12 de bir uyudu sabah 6.45 de uyandık heberaber onun sesine ilk defa böyle uyudu şaştık 3 saati geçmezdi uykusu bugünde sürekli uyuyor çok fazla uyanık kalmadı banyoda yaptırdım amann uyusa bi dert uyumasa dert ne zormuş annelik büyüseler

canım benim bizimkide tam tersi süt sağdım pompayla alışveriş merkezine gittik orada biberonla verririm dedim açıktı bir müddet sonra verdim biberondaki sütü almıyorr diliyle itiyor biberonu süümde ziyan oldu...

anılcım geçmiş olsun canım... gün içinde bir kaç mama kaşığı su ver adaşımıza,bir de rezene veriyomusun o da iyi gelir canım...

canım ya bende 2 gündür veriyorum 4-5 çay kaşığı doğrumu yapıyorum acaba pek bir yararını görmedim yine çok ıkınıyor yavrum yaa..
aslında bende 2 gündür günde 1 fincan içiyorum ama..

arzucum rezene veriyorum hergün mutlaka
ayrıca senin sütü ağzına çok gelmediği için bağırıyo yavrun çünkü benikide öyle yapıyor süt çok gelmiyince sinirleniyolar bugün bende elimle sıktım biberna koydum biraz mamada verdim bende pompa almak istiyorum ama olmayn sütün neyini çıkarıcam

yok anılcım ya elimle sıkınca fışkırıyor maşallah ama benimki keçi iştelmaz: benimki memeyle uğraşmak istemedi bugün :sinifsinif: inşallah düzelir,şimdi uyudu bakalım uyanınca alacakmı... yarın aşımız var bakalım doktorla konuşcam ne diyecek

elifcim biberonu alması iyimi değil mi onu da bilmiyorum... ya temelli memeyi istemezse ( su ben de 4-5 kaşık felan veriyorum ama kendim deli gibi içiyorum...

bu arada anıl pompa al bence göğsünün gözenekleri daha da açılıyor ve çok kolay sağımı...

bilmiyorum bebekten bebeğe değişiyormu ama benim ki biberonda alıyor memede mesela emziriyorum süt bitince hemen biberon veriyorum onuda emiyor.. ama huy edindi bir kaç gündür önce emzirirsem sütümden sonra biberon tutmak istemiyor sanırım tadını beğenmemeye başladı velet şimdi babası yedirdi mamasını saf zayinyağı koydum tadı iğrençti ama aç olunca yiyor valla

alıyım cnm manuel mi elektirklimi alayım sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…