2009 Ekim Anneleri

diilsindir iişallahhh

aaaaaaaaaaa kıslarr nerelerdesiniz yahuu topiğimiz boş kalmış hafta sonu kocişler mi izin vermiyo yoksammm ....

2 gün filan sürdü kahwerengi lekelenme şeklinde..4 hafta sonra bidaa aynı şekilde..soora yok..onları da adetten saysammı bilemedim yanim..

benim de aynı seninki gibi oldu zuzum..52.gün az az leke geldi..aralık ayında kahverengi leke geldi o da 2 gün bile sürmedi..baktım dün minicik bi leke var o kadar..
4 aydır adet olmadım diyebilirim..bakalım ne zaman teşrif edecek kendileriboshayallersmile..hamile olduğumu sanmıyorum ama p.tesi bi test yapıp içimi rahatlatayım barifisfisfis

evet her haftasonu oldugu gibi bu pazarda yagmurlu ya. Esimle ve prenseslere bir pazar keyifi yapamiyoruz. Offf hep evde hep evde.

günaydınn ekim annişleri bu topiğe neden kimse uğramıyo bakim :))

slm. bi sorum olucakti benim oglumun poposunun arkasi yani popo cizgisinin arasi karardi siyahimsi oldu normalmi? siliyorum siliyorum cikmiyo teni karardi yani anlatabildimmi?

selam kızlar aŞırı aŞırı yorgunum kızımla fatura yatırmaya gıttık bankara elektırıge ve telekoma heryerde sıra vardı ve pusetle aŞırı agırdı havada buz gıbıydı hem dondum hem kollarım bıttı hemde belım geldım odun aldım ıÇerı evı toparladım kızı doyurdum Şımdı uyudu bende oturdum yere ohhhh be Çok yoruylmuŞum belımı hıssetmıyom resmen sızlerde nevar neyok

arkadaşlar cok moralim bozuk
iş bası yapmama 3 hafta kaldı henüz mucizem 107 günlük ve
12 sene üzerine ilk bebeğim
biraz morele ihtiyacım var nasıl bırakıp işe gidicem ben mucizemi
varmı baska iş bası yapanlar nasıl üstesinden geliyorsunuz
aa bu arada bide benimki geceleri hiç uyumuyor :) gecicek diye bekliyorum

MUSYAS bu havada bebişle nasıl dışarı cıktın be canım dikkat et bebişe
ekim anneleri buluşup resim cektiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…