ayy o tanımadığım dediğin kişi kayınvalidenmiydi bende başkası sanmıştım, kötünün iyisidir sanırım:çok üzgünüm:
benzer olaylar kesin yaşanacak buna garanti veririm ama şuan yapacak başka bişey yok gibi mecbur katlancaksın...
yaa ben süt izni falan kullanmadım kimsede bişey demedi toplamda kaç gün bu izin?
babymix dediğin danino gibi bir şey mi musyascım?bebelac igrenç cnm şeker basmışlar yogurt babyymix yiyo sütaşın al deneee milupa mama al kaşık ılık suyla oluyo
babymix dediğin danino gibi bir şey mi musyascım?
sağol canım benim küçük adanm beni katı gıda konusunda zorlayacağa benziyor bakalım ne canbazlıklar yapıcaz ona yedirmek için.kutu evet 100grlık 4lü cnm 400gr yani sadesini al 6.aydan itibaren yazıyo ama doktor başlattı bizede anne sütüne yyakınmış yogunlugu
ya canım zor olmadımı nasıl iş bası yaptın allah yardımcın olsun
bende ay basında yapıcam ama cok zor geliyor:a015:
gizemcim bu yarısma duyurusu yapmıstın ya yarısmalar nerde oluyor ben bulamadım. basladı mı yoksa ne zaman basliyordu??
yok cnm barıştık eşimle çok iyiyiz çok şükür maşalah diyim kızla mecbur çıktım kaynanamın kolu omzundan çıktı sargıılı bakamıyo hiç zeynebe malesef
eneeeeeeeeeeeeee 5aylık olmuşuz heyoooo
Ya banada cok zor geliyoır cıldırıcam insan böyle tarifi imkansız mutluluğu nasıl bırakıp işe gitcek bilmiyorum kabus gibi bande hafta ortasında izin istiycem bakalım
ben sabah anne sütü öglen 100mg yogurt ikindi meyve püresi sonra anne sütü aralarda hep emiyo sonra kaşım maması veriyom pirinçli ballı irmikli 5.aylık mamalardan sonra yine anne sütü arada suda veriyom böyle gidiyo günde 1kez yogurt veriyom oda 100mg yiyo maşallah zaten hiç reddetmedi ek gıdayı kaşıkla yemeye alışkın çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?