2009 Ekim Anneleri

cnm benim verdigim peyniryogurt kıvamında doktorumuzda biliyo hiç sıkıntı çekmedim daha bu yüzden artı bunu hergün yemiyo haftada iki kere yiyo

elalı bende 9damla kullanıyom cnm doktopr sakıncası yok dedi yagmurcan saol cnm bnm inş bişi çıkmaz tahlilde dedigin gibi yaramaz olsun onlar güllerin dikeni yaramazlıkları

haklısın sanırım mama konusunda..ben de istemiyorum hiç...

başka bi doktora gidelim diyorum..sabırrr sbırr ama tükendim anılcım

diildir iişallah..yazık yawruma

kızlar bugün sağlık ocağında artık demir damlasına başlıcaksınız dediler...
ferro sanol günde 9 damla siz kullanıyomusunuz? doktora gitmemize epey var pöfff

banada wermişlerdi dr 6 aydan sonra dedi

buket,gulican,lalll..kızlar doktorlarınız kimler..hastaneyemi gidiosunuz muayenehane mi?? kuzuyu başka bi oktora götürmek istiyoruz da.tawsiye alalım

kabız yapabilirmiş...meywe suyuyla werin isterseniz

sımdı ben bısı dıycem kızlar bakın ben ılaca karsıyım ek besın vermeyın dıyolar o besınden alabıleceği demırı ılac olarak verıyolar ben hamıleykende demır ılacı fılan almadım hepsını sebzelereden tuketerek yaptım ve 1 gunde taburcu oldum ben sezeryanla sonrada hıc yatmadım oğlumada ılac vermıyorum o vıtamınlerı alabıleceği sebzelerı verıyorum pure halıyle ve oğlum 8800 gtr mıs boyuda 67 cm ama doktor sasırdı cok kemıklı zıpkın gıbı cocuk dedı dusunun yanı tabı bu benım secımım sızı bılemem

şimdi benim bu kedi bütün gün doymadığından ağlıyosa ne wermem gerenk ilk olarak..elma suyu filan doyurmaz sonuçta..doktora sor demeyin doktor 15 gün emzir kilosu ii olmassa mama dio malum..ek gıdaya hayır diyo..asıl iş bundan sonra başlıo sanırsam..dayıyoduk memeyi iid bööle ya:) ağlamaktan nası şişmiş gözlerim ekranı göremiyorum:)) buarada bugün toplasan 1 saat uyudu..açmı ki...

dr a sormayacaksan 1 öğün 120 cc lik mama dene bakalım eğer yine aynı yapıyorsa demekki açlıktan falan değil ek gıda verme benimkide verme dedi nedense ( oysaki ben püre vermiştim meyve falan

Canım benimkide bugün sadece iki kere 40 dk. uyudu delirmiş durumdayım. Şimdi babası devraldı. Ben de markete gideyim dedim.
Canım aç olduğundan eminsen bence ek gıdadan önce mama ver.Bu seferde Allah korusun alerji, gaz falan daha kötü olmasın. bilmiyorumkismile

cnm valla ben elma ıle havucun suyunu sıkıyordum onu verıyordum ılk duruluyordu aclıktan yapmayan cocuk zaten reddedıyo baska tadı tok oldugu ıcın almıyoo sende bı dene ıstersen

gulican raporlari kimden aldin?
bu dr lerin hepsi ayri cins.ablamin bebeginin kilo alimi cok iyiydi.doktoru 4.aydan sonra ek gidaya baslatti alismasi icin.bizim kizin kilo alimi kotu bizim doktorda baslatti ama yemio

gulican raporlari kimden aldin?
bu dr lerin hepsi ayri cins.ablamin bebeginin kilo alimi cok iyiydi.doktoru 4.aydan sonra ek gidaya baslatti alismasi icin.bizim kizin kilo alimi kotu bizim doktorda baslatti ama yemio

cnm yaa bence bu konularda anne daha ıyı anlıyo bebeğinin nee ıhtıyacı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…