canım bu yedirdiklerinizi dr mu söylüyor, peynir hazmı en zor yiceklerden el kadar bebeye vrmek doğru mu? saraçoğluyla marankinin doğal bebek yicekleri tariflerini verseniz bence daha iyi olur...tabi karar sizin.. bebek hazımsızlıktan uyuyamaz ki...
haklısın sanırım mama konusunda..ben de istemiyorum hiç...cnm ben sımdı sıze bıraz kaynanalık yapıcam ama bence bebeğin artık ek gıda ıstıyo onun ıcın yapıyo benımkıde ole yapıyorduda ben ek gıdaya basladım ve hersey yolunda farkında deılmısınız her doktor fartklı konusuyo... ne yazıkkı doktorların tuzu kuru verme dıyorlar ama olmuyo ıste yınede sana akıl vermek ıstemem ama bence sen ek gıdaya gec artık mamadan daha ıyı gdo dıye her yher yıkılırken ne mamasıymıs o mama dedıgın sade kılo yapıyo cnm bı yararı yok sen evde ona kendın mama yap ben kavanoz mama bı kere aldım olcek olsun dıye cunku malum ne versen ogutuyo fazla yemesın dıye ve sımdı cok mutluyuz oda duzenlı bende rahatım ama sen yıne kendın bılırsın
zuzucum değişiyolar sürekli biraz daha sabır bende umudediyorum 6 aya girdiğimizde düzeliriz diye bakalım( dr sor acaba neden veya sağıp denesen belki istediğin kıvamda gelmiyor benimki emerken 5 dk sonra cırlardı ağzı dolmuyodu diye ...
bu arada verem aşısı iz yapmassa sivilce gibi olmassa tutmuyormuş bizde olmadı sadece kızarıklk var bugün dr sormayı unuttum(
slm kızlar bütüngece zeynebi kucakta ayakta memede gezdirdim sabaha kadar agladı gözleri şişti aglamaktan idrar örnegi aldım kültür verdim inş yine idrar yoluy enfeksiyonu kabusu değildir buarada 5950di kilosu 6800 olmuş tarttırdım maşallah toplamış az kendini çok üzülüom o böyle kararana kadar gözünün yaşlıyla aglayınca yavrularıma saglık şifa ver yarabbim şimdi emio sabak bebe bisküviyle kibrit kutusu kadar peynir ezdim suda yediii
kızlar bugün sağlık ocağında artık demir damlasına başlıcaksınız dediler...
ferro sanol günde 9 damla siz kullanıyomusunuz? doktora gitmemize epey var pöfff
biz 7 damla cnm bugün verdi başlıcaz yarın
elalı bende 9damla kullanıyom cnm doktopr sakıncası yok dedi yagmurcan saol cnm bnm inş bişi çıkmaz tahlilde dedigin gibi yaramaz olsun onlar güllerin dikeni yaramazlıkları
banada wermişlerdi dr 6 aydan sonra dedi
şimdi benim bu kedi bütün gün doymadığından ağlıyosa ne wermem gerenk ilk olarak..elma suyu filan doyurmaz sonuçta..doktora sor demeyin doktor 15 gün emzir kilosu ii olmassa mama dio malum..ek gıdaya hayır diyo..asıl iş bundan sonra başlıo sanırsam..dayıyoduk memeyi iid bööle ya:) ağlamaktan nası şişmiş gözlerim ekranı göremiyorum:)) buarada bugün toplasan 1 saat uyudu..açmı ki...
şimdi benim bu kedi bütün gün doymadığından ağlıyosa ne wermem gerenk ilk olarak..elma suyu filan doyurmaz sonuçta..doktora sor demeyin doktor 15 gün emzir kilosu ii olmassa mama dio malum..ek gıdaya hayır diyo..asıl iş bundan sonra başlıo sanırsam..dayıyoduk memeyi iid bööle ya:) ağlamaktan nası şişmiş gözlerim ekranı göremiyorum:)) buarada bugün toplasan 1 saat uyudu..açmı ki...
gulican raporlari kimden aldin?
bu dr lerin hepsi ayri cins.ablamin bebeginin kilo alimi cok iyiydi.doktoru 4.aydan sonra ek gidaya baslatti alismasi icin.bizim kizin kilo alimi kotu bizim doktorda baslatti ama yemio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?