hepinize teşekkürler..melisayı deniycem aklımda..15gün sonra tartalım dedi dr ama ben pek olumlu olcanı sanmıyorum..o kesikli kusmalara bide hemen emme sonrası süt çıkarmalar başladı..hepi topu 5 dk emiyo..nazar değdirdim çocuğa resmen..saatte 1,5 saatte 10 dk emiyodu şimdi istiyo werincede bikaç dk soora yudum yudum bişiy içer gibi em bırak yapıo ...
anılcım çok üzüldüm ne diyim..konu eş olunca söylencek bişiy olmuyo..inşallah düzelirsiniz ama konuşmalısınız bence sakince..yoksa soukluk artar gider..derdi neymiş bi anlatsın bakalım..
esma geçmiş olsun kuzummm..birini aatlattınız şükür..darısı seneye..geçicek bitanem sabır,güzel kızın gülücek yine oyunlar yapıcak bi toparlansın..
buket benim bu killo alma olayını bi basmadı kafam..günde 20-25 gr minimum almalıymış..bizimki 18 almış.günlük bazda bakıyo..yani haftaya cmts gittiğimde ona göre bakıcak..ek gıdaya hayır dedi..kilo alımını az bile bulursa mama wercem dedi..ekgıda 6 aydaymış...
bi arkadaş daha wardı nickini unuttum yawrusu kalp ameliyatı olan onada geçmiş olsun...
elam aşı yerimiz bizimde ööle..sor bakim yinede...
bable gizem maşallah diyin anacım nazar değcek..
şeyma maşallah münüke..Allah weriyo kolaylığını demekki,2 yaramazı aynı anda yollamıyo:)
unuttuğum bişiyler warsa çok sorry:)sıpam 2 lokmacık uyurkene iş yapim..bu haftasonu görümcem geliyo..wee önümüzdeki haftaiçide büyük misafir kayınwalidemlerrr:))) dip köşe giriym ewe nası girceksem:) hadi öpüldünüz..
Canım şu memeyi em burak bizdede vardı.Hatta 5 dk bile emmiyodu.Sonra farkettimki benim oğlum kucakta yatarak emmek istemiyo vede eğer ortamda ses varsa o zamanda em bırak yapıyo emmek istemiyodu.Artık yatak odasında yanına yatarak emziriyorum vede çok verimli oldu.eski günlerdeki gibi 10-15 dk.emiyo.Misafirlikte bile sakin bi odaya gidiyoruz yanına uzanıyorum hem güzel emiyo hemde uyuyakalıyo.sen nasıl emziriyosun bilmiyorum ama bi dene derim.
kızlar o söylediğiniz aşı ile ilgili şeyler olmadı benim oğlumda küçük kırmızı bir noktacık oldu hep ben de endişeleniyorum acaba tutmadı mı aşı diye
off deliricem ağlıyorum sinirimdenn bakıyo o da şaşkın şşakınn..acıktı mızırdanıyodu emzirdim 4 dk emdi sonra kıwranmaya başladı ama emmeye çalışıyo biyandan da..gazı war dedim çıkarttım 2 tane filan biraz da kustu hala aç ağlıyo biyandan..emziriyorum emmiyo memeden ayırıyorum ağlıyo..ya napıcamı şaşırdım böyle yapmazdı bu çocuk noldu anlamıyorum ya!! yatırdım ıhı ıhıı tepiniyo yine emzik ağzında..ne biçim anneyim daha ne derdi war onu anlamıyorum..off
kızlar koldan yapılan verem aşısının izi ne durumda? bizimki mercimek büyüklüğünde ve kırmızı...
dün banyo yaptırırken ucu sivilce olmuş gibi beyazdı ve banyo yaptırırken o patlamış(
yarın aşımız var sorucam inşallah sorun yoktur aşımız tutmuştur...
bebişimde hiç iz yok benim olur dediler ama olmadı olmaması tutmaması anlamına gelmiyo demi? inş. öle değildir bi daha olmaz kuzum
slm kızlar bütüngece zeynebi kucakta ayakta memede gezdirdim sabaha kadar agladı gözleri şişti aglamaktan idrar örnegi aldım kültür verdim inş yine idrar yoluy enfeksiyonu kabusu değildir buarada 5950di kilosu 6800 olmuş tarttırdım maşallah toplamış az kendini çok üzülüom o böyle kararana kadar gözünün yaşlıyla aglayınca yavrularıma saglık şifa ver yarabbim şimdi emio sabak bebe bisküviyle kibrit kutusu kadar peynir ezdim suda yediii
hoşgeldin cnma.s. çok geçmiş olsun sizede, Allah daha beterlerinden korusun inşallah daha iyidir yavrun...
kalbi delikmi doğdu? neden ameliyat oldu?
gece benim kızım 1 yada 2 kez uyanıyo akşam 11 gibi yattıktan sonra, deliksiz uyuyan sanırım çok az...
teşekkürler canım inş. geçip gitmiştir..kalp damarları ters doğdu onunla alakalı bir ameliyat geçirdi şükür ii şimdi...ALLAH kimseye göstermesin..hasta olan bebişlere şifa versin inş..
hoşgeldin cnma.s. çok geçmiş olsun sizede, Allah daha beterlerinden korusun inşallah daha iyidir yavrun...
kalbi delikmi doğdu? neden ameliyat oldu?
gece benim kızım 1 yada 2 kez uyanıyo akşam 11 gibi yattıktan sonra, deliksiz uyuyan sanırım çok az...
teşekkürler canım inş. geçip gitmiştir..kalp damarları ters doğdu onunla alakalı bir ameliyat geçirdi şükür ii şimdi...ALLAH kimseye göstermesin..hasta olan bebişlere şifa versin inş..
şimdi iyi olmasına sevindim cnm...
Allah bir daha göstermesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?