2009 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız
bebişleriniz nasıl
benim ogluşum ayaklarını tutmaya başladı sizinkiler ne durumda

yakındada ağzına sokar ayagını herhalde

Canım şu memeyi em burak bizdede vardı.Hatta 5 dk bile emmiyodu.Sonra farkettimki benim oğlum kucakta yatarak emmek istemiyo vede eğer ortamda ses varsa o zamanda em bırak yapıyo emmek istemiyodu.Artık yatak odasında yanına yatarak emziriyorum vede çok verimli oldu.eski günlerdeki gibi 10-15 dk.emiyo.Misafirlikte bile sakin bi odaya gidiyoruz yanına uzanıyorum hem güzel emiyo hemde uyuyakalıyo.sen nasıl emziriyosun bilmiyorum ama bi dene derim.

ewet sanırım sesle ilgili..çok uykusu warsa gözü kapalı emiyo ama yoksa en ufak bi sese dikilip bakıyo..

berincim kızımda tutuyo ayağını..çok tatlı oluyolar dimi:))

off deliricem ağlıyorum sinirimdenn bakıyo o da şaşkın şşakınn..acıktı mızırdanıyodu emzirdim 4 dk emdi sonra kıwranmaya başladı ama emmeye çalışıyo biyandan da..gazı war dedim çıkarttım 2 tane filan biraz da kustu hala aç ağlıyo biyandan..emziriyorum emmiyo memeden ayırıyorum ağlıyo..ya napıcamı şaşırdım böyle yapmazdı bu çocuk noldu anlamıyorum ya!! yatırdım ıhı ıhıı tepiniyo yine emzik ağzında..ne biçim anneyim daha ne derdi war onu anlamıyorum..off

cnm ben sımdı sıze bıraz kaynanalık yapıcam ama bence bebeğin artık ek gıda ıstıyo onun ıcın yapıyo benımkıde ole yapıyorduda ben ek gıdaya basladım ve hersey yolunda farkında deılmısınız her doktor fartklı konusuyo... ne yazıkkı doktorların tuzu kuru verme dıyorlar ama olmuyo ıste yınede sana akıl vermek ıstemem ama bence sen ek gıdaya gec artık mamadan daha ıyı gdo dıye her yher yıkılırken ne mamasıymıs o mama dedıgın sade kılo yapıyo cnm bı yararı yok sen evde ona kendın mama yap ben kavanoz mama bı kere aldım olcek olsun dıye cunku malum ne versen ogutuyo fazla yemesın dıye ve sımdı cok mutluyuz oda duzenlı bende rahatım ama sen yıne kendın bılırsın

zuzucum değişiyolar sürekli biraz daha sabır bende umudediyorum 6 aya girdiğimizde düzeliriz diye bakalım ( dr sor acaba neden veya sağıp denesen belki istediğin kıvamda gelmiyor benimki emerken 5 dk sonra cırlardı ağzı dolmuyodu diye ...

bu arada verem aşısı iz yapmassa sivilce gibi olmassa tutmuyormuş bizde olmadı sadece kızarıklk var bugün dr sormayı unuttum (

slm kızlar bütüngece zeynebi kucakta ayakta memede gezdirdim sabaha kadar agladı gözleri şişti aglamaktan idrar örnegi aldım kültür verdim inş yine idrar yoluy enfeksiyonu kabusu değildir buarada 5950di kilosu 6800 olmuş tarttırdım maşallah toplamış az kendini çok üzülüom o böyle kararana kadar gözünün yaşlıyla aglayınca yavrularıma saglık şifa ver yarabbim şimdi emio sabak bebe bisküviyle kibrit kutusu kadar peynir ezdim suda yediii

bebişimde hiç iz yok benim olur dediler ama olmadı olmaması tutmaması anlamına gelmiyo demi? inş. öle değildir bi daha olmaz kuzum

inşallah bişey çıkmaz yasemincm sağlıklı olsunlarda varsın yaramaz olsunlar.. maşallah gayette toparmış kiloyu bu kadar takma sağlığı yerinde olsun az değil sonuçta

bebişimde hiç iz yok benim olur dediler ama olmadı olmaması tutmaması anlamına gelmiyo demi? inş. öle değildir bi daha olmaz kuzum

cnm ben bugün sağlık ocağına aşı için gittiğimde sordum gayet normal olduğunu aşının tuttuğunu sölediler hatta kabuk bile olacakmış...
istersen sen bi sağlık ocağına sorfisfisfis

canım bu yedirdiklerinizi dr mu söylüyor, peynir hazmı en zor yiceklerden el kadar bebeye vrmek doğru mu? saraçoğluyla marankinin doğal bebek yicekleri tariflerini verseniz bence daha iyi olur...tabi karar sizin.. bebek hazımsızlıktan uyuyamaz ki...

6 aydan sonra peynır verebılıyosun cnm ama ben bebe bıskuvısıne karsıyım saglıklı deıl dıyolar ben bebe bıskuvısı vermeyı dusunmuyorum cocuguma bıskuvı yerıne ekmek ıcı onerıyorlar artık doktorlar

bu arada ben hiç birşey vermiyorum ek...askında doymuyo gibi gelio vesvese mi yapıorum bilmiyorum ama saatte emmek istiyo sağınca doyuyo hemen istemio bilmiyorum biraz versem mi bişiler acaba!!

cnm sen bılırsın bence senınkı aclıktan deıl emme hıssı oluyo cocuklarda senınkı memenı emmek ıstıyo keyıf ıcın bence ac olsa yaygarayı koparıyolar benımkı ole yanı

geçmiş olsun dilasa yeni gördüm Rabbim bebeklerimize sağlık versin.
bebeğin emiyosa hiç başka gıda verme gerek yok doymasa bebeğin sürekli ağlar kilo alımı yavaşlar

kızlar bugün sağlık ocağında artık demir damlasına başlıcaksınız dediler...
ferro sanol günde 9 damla siz kullanıyomusunuz? doktora gitmemize epey var pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…