2009 Ekim Anneleri

ben uyuttuktan sonra açıyorum formu yoksa fırsat olmuyo.

Her bebek dunyaya gelmeden bir gun once Allahla konusur:

Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum"

"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek"

"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?"

"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"

"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?"

"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden

koruyacaktir merak etme"

"Allahim sana tekrar nasil donecegim?"

"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"

Derken melekler gelir ve bebege dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....

Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.

"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?"

"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"

Annelerimizin kıymetini bilelim...

Mehay bu yazıyı hep beğenmişimdir hala daha duygulanıyorum,teşekkürler canım

tşk edrm sagolun acemıyım de benım resmım neden cıkmıyor profıl resmı.bırde gruba dahıl olmam ıçın ne yapmam gereklı

hangi gruba canım ? ekim anneleri içinse istediğin şeyi yazıp paylaşabilirsin :) resim ise bildiğim kadarıyla 50 mesajdan sonra oluyor...

hım oldu.evet ekim anneleri grubu.kızımın resmini koyabıldım.oğluşum görmesın kıskanır:)

yaaaaaaaaaaaaaaaa ama bu yazı benı ağlattı yaa.... ay bende hamıle kaldıgımdan berı hemen ağlıyorum doğurunca gecer demıstım yok gecmıyo yaaa

Kolay gelsin Gizemcim ay bir an önce bitse bari
Kızlar bişi sorcam ; ek olarak elma suyu veren arkadaşlar ben akşamları veriyorum ama verdikten sonra en az 2 saat falan acıkmıyo benim ki ondan önce de en az 1,5 saat falan önce yiyo acaba elma suyu tıkıyomu tadını da çok seviyo
Sizinkiler de öyle mi :uhm:

Sağlık ocağından veriliyor. 4. aydan başlanacak ve 1 yaşına kadar devam edecekmiş. d vitamini de 1 yaşına kadarmış. Bence druna sor bi.

yeni sordum doktora demir takviyesine 6. ayda mı başlanıyo diye..önce kan tahlili yapılcak,ihtiyacı varsa başlancak dedi

slm kızlar napıyosunuz bakalım yaa ben kolumu yaktım dun gece ve cok acıyo dırsekten bıleye kadar su topladı merhem fılan suruyoruz ama hadı hayırlısı

Geçmiş olsun..................

selam kızlar anne bebek fuarına giden varmı

Ben gittim genelde toptan satış vardı.Çeşit azdı.Fiatlar fuar fiatı değil dışarıyla aynıydı..................

Forma yeni katılanlar hoşgeldiniz.....................

canim oglen versene.dr yeni verdigin seyleri oglen ver hazimsizlik yapmasin geceleri demisti bana.bide saniyorum ki artik eskisi gibi sık acikmiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…