slm arkadaslar ben yenıyım
benımde kızım var 4 aylık
Günadydın kızlar.. oğlum hasta oldu bu 3. günü çok huysuz uyumak istemşyo ağlıyo durmuyo öksürüyo burnu tıkalı dün götürdümde bişe vermediler gece uyumadık dğru düzgün 5 de tamamen uyandı saat 7.30 da zor uyuttum ağlaya ağlaya bi yandan ben ağlıyorum 2 gündür uykusuzum uyu artık dedim bir yandan o ağlıyo yavrumda haklı burnu tıkalı hırıltılı nefes alıyo birde kızıyorum( eşimle zaten 1 haftadan beri konuşmuyorduk ve yanımda da yatmıyordu dün çağırdım kopukluk gitmesin diye ama hala kırgınım onun siniri çocuğun durmaması hasta olması çıldırdım (........ annem geldi birazdan yatıp dinlenicem...
Günadydın kızlar.. oğlum hasta oldu bu 3. günü çok huysuz uyumak istemşyo ağlıyo durmuyo öksürüyo burnu tıkalı dün götürdümde bişe vermediler gece uyumadık dğru düzgün 5 de tamamen uyandı saat 7.30 da zor uyuttum ağlaya ağlaya bi yandan ben ağlıyorum 2 gündür uykusuzum uyu artık dedim bir yandan o ağlıyo yavrumda haklı burnu tıkalı hırıltılı nefes alıyo birde kızıyorum( eşimle zaten 1 haftadan beri konuşmuyorduk ve yanımda da yatmıyordu dün çağırdım kopukluk gitmesin diye ama hala kırgınım onun siniri çocuğun durmaması hasta olması çıldırdım (........ annem geldi birazdan yatıp dinlenicem...
yazin ilginmi cekti benim oglum hasta hapsuruyor ve öksürüyor sabah yanima aldim sirt üstü yatiyordu ama al beni diye nerdeyse ayaga kalkacakti aglayarak ben bi ara yataktan kalkip hemen geri geldim baktimki yüz üstü yatiyo ilk defa yapti bunu :) yani senin dedigine bel kaslari güçlenmis ve yakinda oglum oturabilecekmi cok guzel bi haber bu kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun güzeller herkese acil şifa dil,iyom rabbimden
bizde doktordaydık kızımın kültür tahlili çooooooooooooook şükjürrrrrrrrrrrrrrrr temiz çıktı ve çok saglıklı ve çok hareketli birkjız dedi kollarına kas yapmaya hazır ol dedi doktor bukız hep oyun istiyo çünkü hehe
deliricemm..emerkn birden durup feci sıkıştıro damağıyla..eskidende yapardı ama rtık öyle böyle değil..hm çok güçlü hemde bırakmıyo..gündüzde bikaç sefer yapmuıştı..azönce mahwetti..çığlık attım peşinden ağladım kesin biri bişiy yapıo sanmıştır komşular filan..hoş biri yapıo bişy..el kadar kızım kocaman anasını ağlatıyo..bıraktım emzirmeyi doymadı aslında daha tam..ama kıpkırmızı ikiside we şuan deli gibi yanıyo..kopcak sandım ucu ya oofff bi bu eksikti
Benimki de sıkıca tutup başını aniden çeviriyo. Ucu kopcak gibi oluyo. O kadar acıtıyoki elimden fırlatcam nerdeyse çocuk falan dinlemeyip tööbe. Dişleri çıkınca ne yapcaksak :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?