2009 Ekim Anneleri

Günadydın kızlar.. oğlum hasta oldu bu 3. günü çok huysuz uyumak istemşyo ağlıyo durmuyo öksürüyo burnu tıkalı dün götürdümde bişe vermediler gece uyumadık dğru düzgün 5 de tamamen uyandı saat 7.30 da zor uyuttum ağlaya ağlaya bi yandan ben ağlıyorum 2 gündür uykusuzum uyu artık dedim bir yandan o ağlıyo yavrumda haklı burnu tıkalı hırıltılı nefes alıyo birde kızıyorum ( eşimle zaten 1 haftadan beri konuşmuyorduk ve yanımda da yatmıyordu dün çağırdım kopukluk gitmesin diye ama hala kırgınım onun siniri çocuğun durmaması hasta olması çıldırdım (........ annem geldi birazdan yatıp dinlenicem...

yaşasınn uyanmamış kuzumm..ayhh çok sewindirik oldum..ana kız miss gibiyis:dance:

gecmis olsun yagmurcan. yaf ne kadar durgun oldu bu topik :umursamaz: eskiden fatos vardi, handan vardi noldular yaf? handanin evde net yoktu ama ise baslamadi mi acaba?

gunaydın kızlar yazıları okudumda ben bırakıp gıdemıyorum yaa banyoya tukurugu kacıyo bazen boğulcak gıbı oluyo onun korkusundan dun ılk defa ben yatmadan onu yatak odasına bıraktım ve basıma gelen tutmus yorganı cekmıs kafasına uzaktan bı ses gelıyoo bende tv ızlıyorum bı gıttım yorganın altında cırpınıyo sesıde boguk boguk gelıyo ayy cok kotu oldum bıdaha ben yatana kadar oda salonda yatıcak

Slm güzellerr..
Biz oğlumla bu aralar baya gezdik..dün yine dışardaydık kuzenime gittik..Havada süperdi aldık kuzuları yürüdük biraz..Bu akşamda pendiğe gidiyoruz yine teyzemize.gece ve yarın ordayız..Kuzumun uykusu çokkkk şükür düzeldi gribide geçiyo artık zaten ilaçlar bugün son..
YAĞMURCAN canım benim aynı sorunu bizde yaşadık..2 haftadır beterdik ne uyku ne huzur..
Bizde önce ilaç kullanmadık ama inan ilaçsız geçmio bu illet :bbo:
Antibiyotik kullandık yanı sıra aferin plus ve bi şrup daha..Dediğin gibi hırıl hırıl nefes alıyodu hep sürekli burnu akıyodu ve tıkanıyodu :1ninca: Umarım bi an önce iyileşir kuzun..
Benim ilk götürdüğüm dr.a bişe vermemişdi ilaç.eğer çok kötüysen bi dr.a daha götür canım..
Çok geçmiş olsun...

Gizem seninde banyon kırılıomş anladığm kadarıyla.Malesef istemesende kuzunu uzak tut derim bende :1no2:
Haa bu arada benimde hafta sonu kaynana belası geliyo ama kısa kalcak şükürrrrrrrr

ayyy yorgunluktan çatladım kızlarrr bu ne işmiş yaaa öffff

anılcım çok geçmiş olsun tatlım boracığıma ....

tşk kızlar bi şurup verdi dün ama içeriğini okudum 2 yaşından küçüklere çok çok önemli olmadıça verilmemesi gerektği yazıyordu bende vermedim hala aynıyız ben biraz uyudum çocuk aynı iştahıda gitti yemiyo ( 50 cc zor alıyo

cok gecmis olsun bizde de ayniydi soguk alginligi burnu tikaliydi turkce adini bilmiyorum ama bir su var burnuna sikilan ondan denedinmi

geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin..iyi ki anneler varr..geçen gün ben hastalandım annem geldi gece onun yanına verdik 2 gün dinlendik şükür hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyrm..

geçmiş olsun güzeller herkese acil şifa dil,iyom rabbimden
bizde doktordaydık kızımın kültür tahlili çooooooooooooook şükjürrrrrrrrrrrrrrrr temiz çıktı ve çok saglıklı ve çok hareketli birkjız dedi kollarına kas yapmaya hazır ol dedi doktor bukız hep oyun istiyo çünkü hehe

yasemin sewindim bişiy çıkmadığına..gözünaydınn

Evet canım artık istersen yanına yastıklarla destek yaparak oturtabilirsin. dr. öyle dedi bize. Ama kendi kendine dönemese de ben 5 ay bitince artık oturtmayı düşünüyorum yastıkla filan boshayallersmile

Gözünaydın canımm. Bıraksın artık şu mikrop yakanızı

Geçmiş olsun canım. Gelince hep üstüste geliyolar. Ben de sinirlerime hakim olamıyorum bööle durumlarda sonrada çok üzülüyorum.
Artık böyle bi iyi bi kötü büyütecez heralde :gitme:

deliricemm..emerkn birden durup feci sıkıştıro damağıyla..eskidende yapardı ama rtık öyle böyle değil..hm çok güçlü hemde bırakmıyo..gündüzde bikaç sefer yapmuıştı..azönce mahwetti..çığlık attım peşinden ağladım kesin biri bişiy yapıo sanmıştır komşular filan..hoş biri yapıo bişy..el kadar kızım kocaman anasını ağlatıyo..bıraktım emzirmeyi doymadı aslında daha tam..ama kıpkırmızı ikiside we şuan deli gibi yanıyo..kopcak sandım ucu ya oofff bi bu eksikti

Benimki de sıkıca tutup başını aniden çeviriyo. Ucu kopcak gibi oluyo. O kadar acıtıyoki elimden fırlatcam nerdeyse çocuk falan dinlemeyip tööbe. Dişleri çıkınca ne yapcaksak :umursamaz:

Benimki de sıkıca tutup başını aniden çeviriyo. Ucu kopcak gibi oluyo. O kadar acıtıyoki elimden fırlatcam nerdeyse çocuk falan dinlemeyip tööbe. Dişleri çıkınca ne yapcaksak :umursamaz:

aynen ya..ööle yapıodu önceleri..şimdi sıkıştırıp öööle kitliyo resmen ağzını alamıyorumda..

sağlun kızlar Rabbim şifa versin tüm bebeklere..
burn damlası kullandım oda işe yaramıyo o kadar şimdi uyuyor nefes alması daha iyi ama uyanınca hızlı hızlı nefes alınca yine hırl hırl tamamen tıkalı gibi ..
çok şükür adamızda bişey çıkmamış.
dediğin gibi iyiki annelerimiz var Allah razı olsun bugün geldi evimi toparladı yemeğimi yaptı çocuğa baktı uyuttu ve gitti .. şimdi eşimle anlaştık bugün o bakıcak sabaha kadar yarında sizi evde görmiyim dedi bende anneme giderim o dinlenir böyle işte...

Birde kızlar oğlumun eli sürekli kafasında neden acaba kafasıyla oynuyo bi ara yüzündeydi şimdi kafasında uyuyana kadar uyurkende yapıyo kendini uyandırıyo neden acaba? böyle olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…