2009 Ekim Anneleri

Kavanoz mamalarının üretim tarihi 2009 başı olduğu için hiç almadım .2010 üretim tarihli kavanoz mamalarını malesef marketlerde bulamadım.......

Gene saat 1.30 oldu ben anca uyuttum meleği daha doğrusu 11 den beri 5 kez uyuttum ama 15 dk lık aralarla ya anlamıyorum sürekli ağlayarak uyanıyoo nedennnn yaaa nedennnCADIARZU
Altı temiz , gaz sorunun da yok anladığım kadarıyla tahılllı kaşık maması nı yiyo üstüne hatta uyusun die biraz emiyo bile zaten yatağı bizim odada anlamıyorummmm sürekli uyutuyorum çığlık atarak uyanıyoo sürekli başında dua okuyorum :uhm: bi bileniniz varsa sevinirim bu durumu :çok üzgünüm:

herkese günaydınn.benim kuzumda artık geceleri çok zor uyuyo diştendir inş.herşeyi dişe bağlıyoruz bakalım çıkınca napcaz :))

GÜNAYDINLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BEN YıNE UYKUSUZ YORGUN Bı ŞEKıLDE ıŞE GELDM OFFFFFF NE ZAMAN DELıKSıZ UYUCAK BU KUZULARR

GÜNAYDINLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BEN YİNE UYKUSUZ YORGUN Bİ ŞEKİLDE İŞE GELDM OFFFFFF NE ZAMAN DELİKSİZ UYUCAK BU KUZULARR

günaydın canım bende bu deliksiz uykuları beklerken kızım son zamanlarda daha sık kalkar oldu (( bi d işe gidiosun zor valla ben düşünmüyorum artık doğumdan önce çalışıyodum ama şimdi gözüm kesmiyo

saol canımm..ferrum içiyo..içer içmez diil de sonra emince kusuyo..bide yopurt takıldı kafama..2dir yoğurt yiyip bi iki saat sonraki emmesinden sonra yoğurdu çıkarıyo..bikez daha denicem emin olmak iiçn

bikaç gün önceki hali,miz..sebebii bulamadık..ama geçer hemen umarım..çok fena oluyo çok ii anlıyorum seni

GÜNAYDINLAR KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BEN YİNE UYKUSUZ YORGUN Bİ ŞEKİLDE İŞE GELDM OFFFFFF NE ZAMAN DELİKSİZ UYUCAK BU KUZULARR

hiçbizaman:)))

günyadın canım,

bende aynı sorunu yaşıyordum.bu uykusuzlukların tıbbi nedeni diş çıkartcak olmaları dini nedenide uykusund korkuyo olmasından kaynaklanıyo benim oğlumda sadece geceleri değil gündüzde ağlayarak sıçrayarak kalkıyodu bende yatmadan önce calgel sürdüm damaklarına ve uyutasıya kadar hep okudum başında birde halama korku,nazar duası yazdırıp beşiğine iğleneledim şimdi geceleri ne uyanması ben kaldırıyorum emmesi için zorla (hastalandığı zamanlar hariç tabi)

NAPALIM CNM MECBURİYET İŞTE BEBEĞİM İÇİN DAHA İYİ ŞARTLAR SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞMAK DURUMUNDAYIM BEBEŞE ANNEMLERE BAKIYORM İLK ZAMAN LAR O KADAR KÖTÜ OLDUM Kİ ONU BIRAKMAK ÇOK ZOR SABAHLARI 50 DEFA DÖNÜP DÖNÜP KOKLUYORUM KUZUMU ANNE OLMAK GERÇEKTEN MUHTEŞEM Bİ ŞEYY opuyorumnanaktan

kızlar biakç gündür söylicem söylicem unutuyorum..doktora eczaneden calgel aldıımızı söyledim..sürme dedi..o ara berra ağlıyodu net hatırlamıyorum ama zararlı bişiymi ne içeriyomuş öle bişiy dedi..çok kaşındığı zaman biraz suya tuz koy elini yıka diş etlerine masaj yap dedi..söyliyim de bilginiz olsun..

zuzum benim doktorumda jeli önermedi hiç bir yararı yok dedi demk ki yok ama zararıda var demedi bilmiyorumkismile

günadın kızlar ben fuyll böbrek agrısıyla güne merhaba dedim yie şimdi, doktora gitsene diceksiniz daha başdönme sorunumu halledemedim kan tahlilimi aldım bugün hormon testimin sonucunu alcam göz doktoruna gittim belki gözle alakalıdır die gözlerde ilerlemiş alakası yok ama baş dönmesinin dedi aile hekimine yönlendirdi tansiyon düşüklügü çıktı ne bulursan ye dedi ohooo kilo vercem die ugraşırken ne bulursan yeye döndü işş

ya elamın anası nerelerdee..hiçbiyerde denk gelemiyoruzz..sesime geel cücümm

Geçmiş olsun canım, benim de heryerim ayrı ağrıyo. Çürüğe çıkardı bunlar bizi

cnm tuz bir yaşına kadar yasak:bbo:sonuçda sadece diş etlerine sürsekde emecek..alam ya bu dr.ları analamak zor birinin dediğide lütfen birini tutsunnnnnklava:

Geçmiş olsun Yasemincim yaaa artık benim kociş dalga geçiyo valla her yerim ağrıyo hergün bi şikayet deyip duruyo Defne doğunca çürümüşüm güya ama yok ya sanırım havalardan falan yaaa şöyle iice ısınsada içimizde ısınsa artıkın dimihihoyyyt

eyvaah!
gülüm alyada geçen hafta çığlık atarak uyanmaya başlamıştı saatlerce uyutamıyor ve sakinleştiremiyorduk
doktora gittik gerisi malum yazmıştım..
idrarında iltihap çıktı v.s

eyvaah!
gülüm alyada geçen hafta çığlık atarak uyanmaya başlamıştı saatlerce uyutamıyor ve sakinleştiremiyorduk

bi dakka bi dakka?
alyanın durumu böylemi çıktı ortayaa?
aynı sorunu bende yaşıyorum epey bi zamandır..
ağlayarak uyanıyo ve zor sakinleşiyoo.
gaz diyodum hep ama korktum şimdi aybikimeyvahedigeldismile

eyvaah!

cnm ya gündüzleri ii ama geceleri böyle dün 1.30 da uyudu sabah 8 de zorla kaldırdım emmeye eğer bi kaç gün daha sürerse böyle gidicem bende tahlil için cnm
umarım Alya kuzumda düzelmiştir yaaa ayyy kıyamıyorumm hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…