2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar

benimki önce anne dicek inşallah ha bire başında anne anne diye sayıklayıp duruyom nie önce baba diyolar ki

baba daha kolaylarına geliyor galiba bizim ki önce baba derse git baban meme versin dicem :asigim::dilcikar:

kızlar paston puset kullanıyırsunuz değil mi bizim aylardaki bebekler için daha kullanılmaz diye okudum bikaç yerde szin düşünceleriniz neler

Benim kuzu bi süredir bariz anne diyooo babayı 2 defa söyledi ama bi daha söylemedi...
Bende tek başına oturtmuyorum anca 10 dklık falan destekle acaba yanlışmı başlatsam mıki çok geçe mi kalıyoruz dr dedi zamanı gelince sen istemesende yapcak bekleme hiçbişeyi die ama ne biliim ne güzel oturuşan kuzularımızı görünce acaba mı diyorum

90 derece yatabilenlerindende var 3 kademeli oluyo dik duruş yarım ve yatar ben baktım çok güzel bide önü bariyerli istiyorum eee küçük bizimkiler daah öne atıverirler kendilerini Allah korusun

90 derece yatabilenlerindende var 3 kademeli oluyo dik duruş yarım ve yatar ben baktım çok güzel bide önü bariyerli istiyorum eee küçük bizimkiler daah öne atıverirler kendilerini Allah korusun

tam yatanlarda var pusetlede..siz ikincileri mi düşünüyosunuz bebek arabası için benim var baston değil baston düşünüyorum bi tane de araba da çok zor oluyo

tam yatanlarda var pusetlede..siz ikincileri mi düşünüyosunuz bebek arabası için benim var baston değil baston düşünüyorum bi tane de araba da çok zor oluyo

evet canım 2. arabayı düşünüyorum paton pusetler çok rahat arabaya falan binerken şimdş bide yaz geldi bol bol gezcez ağılık olmasın demi :=,)

haftasonu kimseler yokmuş gene ..günaydın herkese..kızlaaarrr meleğim baba diyooo..:sm_cool: dün söylemeye başladı..süper bişiymişşşş..:asigim:

tırtıl çok güzeller bayıldım walla

Maşallah Berraya... Bizimkide Allah ve Dede diyo. İkisini de ben söyletmeye uğraşmadım. Akşama kadar anne diye başının etini yiyodum çocuğun, ara sıra da baba diyodum ama kendi istediğini tekrarlıyo. Bilinçli söylediğini zannetmiyorum ama

gunaydin masallah berraya
bizimki de de de de deeee dio acaba bu dede mi :ecrin_bebek:

Aynısı bizde de var işte hiç susmuyo. Sonu gelmiyo de'lerin kaydirigubbakcemile3

Bizde chicco liteway var. Memnunuz 3 kademeli. Bastonlara göre biras daha ağır ama daha rahat. Dışarda uyursa tam da yatabiliyo. Çok memnunuz, tek kötü tarafı kapalıyken taşıması çok rahat olmuyo benneyaptımki

Canım ben ne kadar ve nasıl oturmak isterse oturtuyorum. Bazen desteksiz bazen destekli kendi sıkılana kadar. Bi sorun yaratmaz artık heralde :uhm:

Kızzlar haftasonu bebek görmeye gittik. 40'ı yeni çıkmıştı nasıl ufak göründü gözüme, kucağıma aldım nası tutacağımı bilemedim, kafayı tutamıyo, bi de tüy gibi geldi. Ne çabuk unutuyo insan yaa, fena oldum. :gitme:

oyy maşalah baranıma

unuttukça yenisini yaparsın gülim
naniknanik

ay benimki destekli bile oturamıyor diyorum anana babana çekmişsin bizde eşimle koltukta hemen kayarız oturamayız kemiğimiz yok ya:)))) benimde kafama takılmıyor değl oturamaması

benim emrede güzel oturuo hatta oyuncaklarını önüne koyuyorum yanlarına ve arkasına yastık baya oturuo sıkılana kadar sıkılınca kendini geri atıo o yüzden kafası vurmasın die arkasına mutlaka yastık koyuyoruz ya sanki emrede ayye ve dede dio gibime gelio ama bi kaç gün daha var sanırım tam sökülmesine dilinin

Büyüdü sıpalar yaaaaa...
Bizimki de babababababba diyor, sessiz sessiz çalışıyor önce, sonra bağıra bağıra söylüyor.Çok komik.
Oturtma konusuna gelince ben de istediği şekilde ve istediği kadar oturtuyorum, nasıl isterse..

evet ya bende gittim arkadaşın doğumuna daha 1 kaç saatlikti süperdi bakmaya kıyamadım eve gelince benimkinin ilklerine baktım avuç kadarlar aman allahım dedim bu kadarmıydı ela,farkında değiliz ama büyüyolar:))bide benim doğum hastanemde ve aynı odadaydı arkadaş çok tuhaf oldum bidaha yaşadım sanki herşeyi...

haftasonu kimseler yokmuş gene ..günaydın herkese..kızlaaarrr meleğim baba diyooo..:sm_cool: dün söylemeye başladı..süper bişiymişşşş..:asigim:

tırtıl çok güzeller bayıldım walla

maşallah berrama
elada bi kaç kez annnnii (anne) dedi ama devamı gelmedibilmiyorumkismile
zaten ağzını açsa kapasa istem dışıı ba-ba-baa diyo kocişte aa baba diyo diye seviniyo oysa tamamen tesadüf:1closedeyes:
(ayhh yoksa kıskanıyommu ne:kedi: sen 9 ay taşı büyüt bırak baba desin:1closedeyes:)

musyasın kıznın dişi çıkmış :)) hayırlı olsun

hayırlı olsun...
darısı başımıza, daha bizde bişey yok...

bende kızımı artık hep oturtuyorum, nerdeyse bütün gün mama sandalyesinde oturuyo...
sıkılınca zaten kendini belli ediyo...

bugün aynı durumu bende yaşadım, sağlık ocağında 2 aylık bi bebek gördüm viyak viyak ağlıyodu, o kadar küçüktüki dedim kızım ne çabuk büyümüş...
meğer benim kızım artık bebek değil çocuk olmuş onu anladım resmen konuşuyodu sıpam onun yanındaopuyorumnanaktan

Ya kızlar deliricem kuzumu uyutuyorum tam yatağına koyuyorum arkamı dönmeden kendini ters dondurup uyaniyo ağlamaya basliyo of off 2 gündür tam donüyor ama çok tatlı oluyor kafasını bı kaldirisi var ki ne oldu bana dercesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…