- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
günaydın kızlar
benimki önce anne dicek inşallah ha bire başında anne anne diye sayıklayıp duruyom nie önce baba diyolar ki
kızlar paston puset kullanıyırsunuz değil mi bizim aylardaki bebekler için daha kullanılmaz diye okudum bikaç yerde szin düşünceleriniz neler
gunaydin masallah berraya
bizimki de de de de deeee dio acaba bu dede mi :ecrin_bebek:
90 derece yatabilenlerindende var 3 kademeli oluyo dik duruş yarım ve yatar ben baktım çok güzel bide önü bariyerli istiyorum eee küçük bizimkiler daah öne atıverirler kendilerini Allah korusun
tam yatanlarda var pusetlede..siz ikincileri mi düşünüyosunuz bebek arabası için benim var baston değil baston düşünüyorum bi tane de araba da çok zor oluyo
haftasonu kimseler yokmuş gene ..günaydın herkese..kızlaaarrr meleğim baba diyooo..:sm_cool: dün söylemeye başladı..süper bişiymişşşş..:asigim:
tırtıl çok güzeller bayıldım walla
gunaydin masallah berraya
bizimki de de de de deeee dio acaba bu dede mi :ecrin_bebek:
90 derece yatabilenlerindende var 3 kademeli oluyo dik duruş yarım ve yatar ben baktım çok güzel bide önü bariyerli istiyorum eee küçük bizimkiler daah öne atıverirler kendilerini Allah korusun
Benim kuzu bi süredir bariz anne diyooo babayı 2 defa söyledi ama bi daha söylemedi...
Bende tek başına oturtmuyorum anca 10 dklık falan destekle acaba yanlışmı başlatsam mıki çok geçe mi kalıyoruz dr dedi zamanı gelince sen istemesende yapcak bekleme hiçbişeyi die ama ne biliim ne güzel oturuşan kuzularımızı görünce acaba mı diyorum
Maşallah Berraya... Bizimkide Allah ve Dede diyo. İkisini de ben söyletmeye uğraşmadım. Akşama kadar anne diye başının etini yiyodum çocuğun, ara sıra da baba diyodum ama kendi istediğini tekrarlıyo. Bilinçli söylediğini zannetmiyorum ama
i
Kızzlar haftasonu bebek görmeye gittik. 40'ı yeni çıkmıştı nasıl ufak göründü gözüme, kucağıma aldım nası tutacağımı bilemedim, kafayı tutamıyo, bi de tüy gibi geldi. Ne çabuk unutuyo insan yaa, fena oldum. :gitme:
Benim kuzu bi süredir bariz anne diyooo babayı 2 defa söyledi ama bi daha söylemedi...
Bende tek başına oturtmuyorum anca 10 dklık falan destekle acaba yanlışmı başlatsam mıki çok geçe mi kalıyoruz dr dedi zamanı gelince sen istemesende yapcak bekleme hiçbişeyi die ama ne biliim ne güzel oturuşan kuzularımızı görünce acaba mı diyorum
oyy maşalah baranıma
unuttukça yenisini yaparsın gülim naniknanik
haftasonu kimseler yokmuş gene ..günaydın herkese..kızlaaarrr meleğim baba diyooo..:sm_cool: dün söylemeye başladı..süper bişiymişşşş..:asigim:
tırtıl çok güzeller bayıldım walla
musyasın kıznın dişi çıkmış :)) hayırlı olsun
Kızzlar haftasonu bebek görmeye gittik. 40'ı yeni çıkmıştı nasıl ufak göründü gözüme, kucağıma aldım nası tutacağımı bilemedim, kafayı tutamıyo, bi de tüy gibi geldi. Ne çabuk unutuyo insan yaa, fena oldum. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?