2009 Ekim Anneleri

benim kızımda anne diye arkamdan ağlıyo ama biliyorum ki bilinçli değil ama genede bana yetiyor
mutlu oluyorum

bizim kuzuda desteksiz oturuyo tel sarar kızı mtl sararı ögrettik ellerini çeviriyo oynuyo söyledikçe babaya bir bir söyle diyom önüne gelen yere ellerini vuruyo şi,kayet edermiş hehe baba diyo valla anni diyodu unuttu babası nerde diyo baba baba die sesleniyo babacı olcak büyüt besle baba desin benle oturuyo koca karı gibi peynir yiyo avuçla hemde çok seviyo babasıda bırak yesin öyle istiyo diyo üst baş dayanmıyo

maşallah kuzucuğuna bide seninki küçük doğmuştu sanırım yani yanlış haırlamıyosam erkenmi doğmuştu demi
karıştırmadım umarım:))

kızlar hangi marka mama sandalyesi kullanıosunuz ve memnunmusunuz alıcamda ama karar veremiorum

bizimkide rahatlıkla oturuyo ama uzun süre desteksiz oturmuyo çünkü sağa sola devriliyo bende yan ve arkaya yastıklar koyuyorum sıkılınca geri atıyo kendini ama oturunca çok mutlu büyüdüm sanıyo sanırım:)) bu sıralar acaip bağırıyo özellikle acıktıysa feci bağırışı var.
mama sandelyesi exor marka çift tepsili 3 kedemeli ben memnunum fiyatıda diğer markalara göre daha uygunmuş ben ablamdan aldım.

ben mama sandelyesini ikea dan aldım pratik bişey istedim ev 3 katlı bahçeli ordan oraya taşımam gerkebilir diye,şimdilik oyun oynuyo üstünde henüz mama yiyebnilcek kadar oturamıyoruz :))

rosecim bizimde mama sandalyemiz ikeadan...
hem ucuz hemde hafif çok memnunum...

ya benim oğlum biraz fazla şişko ikeada kilere sığmaz pazar günü baktım yani alsam 1 ay ancak oturur eşimde boşunamı alcaz alcaksan devamlı kullanabileceği bişi al dio boyuda uzun sıpanın anakucana arabada filan koyayım diorum büyük gelio bariz içine oto koltuğuda lazım

bu arada dün chicco yu aradım şu tuzladaki depo için geçen hafta olmuş ama mayısta yeniden varmış ama tarih veremiolar benim numaramı aldılar haber verceklermiş yada mayısın ilk haftası arayın dediler erken öğrenmek isterseniz ben gitmeyi düşünüyorum araştırdım 300 tl lik oto koltuğunu 100 e alanlar var ya

günaydın arkadaşlar
kızımın yaklaşık 1 haftadır burnu akıyo ama arada oluyor sürekli değil acaba hastamı olucak yoksa o ora üşüyo falan ondanmıdır(

Oğluma arkadaş kardeş geldi .Hala oldum.Dün bebişimiz geldi.O kadar güzel farklı bir duyğu insan kendini özel hisediyoropuyorumnanaktan....................................

geçmiş olsun canım
bende kızım hasta olmasından endişe ediyorum burnu akıyo arada ama genel durumu ii bilemedim üşüdü falan mı acaba

sağol cnm.bizim hava değişimi sanırım.dikkat et kendıne ve bebişine.gecmıs olsun sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…